0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından
İyi geceler anneler burada yurt dışında saat 3 oldu yarım saat uyudu uyandı napmam gerek rahatlaması için yardım eder misiniz lütfen çok ağrılı geçiyor şükür henüz ateşi yok ama bu zamana kadar da hep ateşli geçti şimdi inanılmaz huzursuz deli gibi ağlıyor uyanıp 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Dis olduğuna emin misin canım idrar yolu enfeksiyonunda öyle olmuştu çünkü kızım 
(769 puan) tarafından
Evet evet eminim diş etini ekledim çığlık attı
tarafından
Allah şifa versin dis için jel sürmekten başka yapacak bisey yok maalesef o da zaten kalıcı değil
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Biz de şu an azı çıkarıyoruz ben ağrı kesici veriyorum 1 ölçek. Kısmen rahatlatıyor. 
(769 puan) tarafından
Calpol mü
(769 puan) tarafından
Ateşi var mı
(613 puan) tarafından
Öncekilerde olmuştu bunda olmadı çok şükür. Evet calpol veriyorum. Yine huzursuz uyuyor. Mızmızlanıyor ama muhtemelen şiddetini azalttığı için aşırı ağlama olmuyor. Dün vereyim dedim baktım çok ağlıyor 1 gibi verdim sakinleşip dalabildi uykuya. Yoksa dalamıyo da bu dönemde.
(769 puan) tarafından
Evet ya uyuyorsa iyi şimdi yine uyandı dalamıyor uykuya
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Geçen hafta ilk defa ateş ishal çektik aman diyim. Soğuk sebze ver yada nemli bezi koy buzluga koy dicem ağzını açmaz su içerek atlattık serum yedik bide ishalden :(
0 oy
(262 puan) tarafından
Oğlumda 2 yaş gece sürekli ağlayarak uyanır bazen ateşi olur başı siaicak oluyo o zaman calpol birde Dr muz osanit  dış topu int bakabilirsin onermisti  veriyorum cnm bu aylarda ikinci azı çıkıyor çok zor 
0 oy
tarafından
Zeytin yağına karanfil ekle ez biraz karanfili bı kaç saat bekle devamlı etine sur rahatlatır cnm
0 oy
(1,737 puan) tarafından
23 aylık olacak 15 inde son dört tane 2.azilari çıkarıyor durum aynı geceleri Ağlayarak uyanıyor parmakları sürekli ağzında baktım resmen disler görünüyor tam manasiyla bi patlayamadi ama bazen kaniyo bile fircalarken ben Dış ellerine yatirmadan önce karanfil zeytinyagi karışımı sürüyorum surup  vermiyorum sürekli eline de soğuk şeyler veriyorum bu şekilde atlatiyoruz bide tedagil öneririm içeriği temiz toz şeklinde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 262 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde alyna067 (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 319 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,638 soru

24,278,379 cevap

342,585 kullanıcı