0 oy
459 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (988 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kızlar 16 aylık olmasına 12 gün var sizce küçük mü gören dio yok gelişmemiş kucuk 2-3 aylık bebek gibiymiş boyu kısaymış 74.5 boyu boyu evet kısa doktorda söylüyo çok alt sınırda degilmis ama belki minyon olcak sizce nasıl 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım siz minyonmusunuz millete bakma sağlıklı olsun yeter bı susmadilar
(988 puan) tarafından
Vlla susmazlarda evet ben minyonum babası uzun
tarafından
Sana çekmiş ozaman annesi ama hiç belli olmaz benim kardeşim kucucuktu boyu uzamayacak diyorduk fındık kurdu gibi dolaşıyordu ergenlikten bir boy attı beni geçti :))
(988 puan) tarafından
Belkide benimde aynı olcak :))
tarafından
Evet neden olmasın benim kardeşim le aramda 8 yaş olduğu için her halini biliyorum ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Sınır 73.3. Bebeğin normal yani minyonda olabilir hem sağlık priblemi yoksa takma
(988 puan) tarafından
Yok Allaha şükür canım ben takmıyorum  millet takio
0 oy
(28,600 puan) tarafından
Yoo gayet normal geldi bana
(988 puan) tarafından
Banada normal gelio ama ağzı olan konusuyo
(28,600 puan) tarafından
Salla ya kurban olsunlar boklu bezineee
0 oy
tarafından
Normal bence benim kizimda 19 aylık 11 kilo 76 santim 
(988 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar kısa uzun zayıf fark etmez
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Şurada şunu yazmaktan parmaklarım koptu her birey nasıl birbirinden farklı ise her çocuk da birbirinden farklıdır gelişimi karekteri aaaa benim çocuğum 10 kilo seninki neden 9 kilo bakamadin mi çocuğuna herşey kilo boy değil belki onunki 10 kilo ama sağlıksız yediriyor sen saglikli kilo aldiriyorsun belkide anne baba minyon şöyle diyen milleti bir kaşık suda bogasim geliyor sen takma canım onları Allah'ım nazarlardan korusun meleğini Maşallah kuzusuma 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Benim oğlumla da 15 aylık aynılar. Gayette gelişmiş valla kimseye bakma. Sen minyonsan çocukta sana çekmiştir. 
0 oy
(711 puan) tarafından
Amannn takma kız benim kızda 16 aylık sürekli yaşıtlarıyla kiyasliyorlar özellikle de kaynana gelip gidip iyice kotulemis diyor ama takmiuorum konuşur konuşur susar onu dert edinen kendime onu diyenler  önce bı kendine baksınlar yiyip yiyip camış gibi oluyorlar sonra milletin çocuğuna zayıf gelişmemiş diyorlar çok bilmişler ha çeneleri düşse ne var 
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Ben gorunce bir bucuk yaşındadır dedim dogru cıktı bence gayet normal
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kız kızım 22 aylık 79 santim bu millette abarttip duruyor yok yeni doğdu deseydin o kadarda değil yani neymiş 2 3 aylık bebek gibiymis o millet çok biliyor valla sinirler bir seyede karışmasınlar ya bir rahat vermiyorlar benimkinde küçük 1 yaşında diyorlar öyle gösteriyor da ne güzel nazar değmesin kızıma küçük gözüküyor diyorum salla gitsin kız 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında ama gören 1 yaşında sanıyor.boyu kilosu doğum kilosuna ve boyuna göre aynı cizgide .

Kızıma hala 3 aylık taytıni 9 aylık zibinlarini giydiriyorum.minyon doğdu minyon devam ediyor. Doktor 5 yaşına kadar böyle gider dedi. 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 439 göst.
1 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,170 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 453 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 657 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde pembesever (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,045 soru

24,271,093 cevap