Iyi geceler kızlar bu uygulamada en sevdiğim şey birbirimize dertlerimizi anlaytaabiliyoruz benimde maalesef sorunlarım var 35 haftalık hamileyim eşimle aramiz bi gun iyise diğer gün kötü bu sadece eşimden değil benimle de kaynaklı sonuçta hiçbir ilişkide tek tarafa sorun yüklenmesini mantıklı bulmuyorum. Evliligimkzin başında ailesi ile ilgili sorunlarda hep beni ezip gecri mantıklı oluruna gittiğim her şeyde dik başlılık yaparak beni sinir krizleri geçirtecek kadar huyumu değiştirdi bende sürekli karşı taraftaki kişilere önem veriyor beni hep ezip geçiyor düşüncesiyle hiç affedici olmadım olayları büyüttüklerini büyüttüm neyse öyle böyle 2 yil geçti şimdi kızımız olacak hala aramiz normal evliler gibi değil iyi olunca çok iyiyiz aramiz bozulunca da düşman gibiyiz birimize asla yumuşak alttan alma gibi davranıyoruz ben artık kafayı yiyecek haldeyim kendim zaten ailevi sorunlarla büyüdüm anne babam ayrı evet sag olsunlar hepsi arkamda dururlar ama ben onlarla da olmak istemiyorum bazı şeylerden dolayı çok yıprandım kızlar sürekli bebek doğunca ona kendi çocukluğumda ki gibi hayat vereceğim diye kafayı yiyeceğim ne yapsak düzelmiyor birbirimize karşı tahammülümüz kalmamış ben cok mutsuzum her gün ağlama krizleri yaşıyorum hakkınızı helal edin o kadar boşluk durumdayım ki buraya da yazmasam artık catlayacaktim :(