0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim kız kaynanamların evine hiç gitmek istemiyo neden bilmiyorum galiba bu çocuğa hiç ilgi göstermiyorlar neyse 

Bi defa eşim kaynanamlara gitti kızım babasını çağırmaya başladı baba gel diye rahat 5 kez baba diye bağırdı bende dayanamadım aradim eşimi dedim kızın seni cagiriyo galiba bisi diycek dedim sonra telefonda baba gel demeye başladı yine sonra dedeside (eşimin babasi) kızıma bende geleyim mi kızım deyince hayır babam gelsin dedi bende şok oldum sonra eşim telefonu kapattı 

Bundan bi kaç gün sonra bana tavır almış gibiler sanki ben dedirtmişim gibi davranıyolar ama sormuyolar neden böyle dedi çocuk diye siz olsanız napardınız linç edecekler uzak dursunlar 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gökten taş düşse gelin düşürdü oluyo bizim kadar kafalarına taş düşse de rahatlasak 
(2,198 puan) tarafından
;)))))
tarafından
Di mi ya bende sinir oluyorum böylelerine
tarafından
Benimkiler de aynı çünkü kaç gündür trip atıyorlardı neye attıklarını bilmiyorum 2 gündür duzelmisler ama bende bittiler hep aynı şeyleri yapıyorlar bıktım.bende
tarafından
Dünya sanki onların etrafında dönüyomuş gibi kibirliler demek ki en iyisi mesafe koymak bence kız en azından üzülmeyiz
tarafından
Aynen şu an öyle yapıyorum canım triplenip triplenip durdular bende aldırış etmedjm geri eski hallerine döndüler uğraşamam kendilerle
-Reklam-
+1 oy
(9,234 puan) tarafından
Demişlerdir gelin ögretti genelde bizimkiler öyle der salla takma
tarafından
Bide yüzüme deseler arkamdan demişlerdir
(9,234 puan) tarafından
Demezler ki yüzüne:) ay canım dert etme kendine koş kahve yapta iç
tarafından
Doğru diyosun kız takmaya değmez =) en iyisi böyle galiba =)
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Bu tür şeyleri hiç sorun yapmam eşimin ailesi de sorun yapmaz çocuk deyip geçerler olması gereken de o zaten
tarafından
Onlarda çocuk gibi davranıyolar işte yada işlerine gelmiyo kızımı ayırıyorlar zaten ayrımcılık yaparak
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Hiç tek gönderdin mi çocuğunu oraya kaç yaşında kızın? Çocuklar sebepsiz yere kimseden kaçmaz ben olsam araştırırdım
tarafından
Evet tek gönderdiğimde çocuk kenarda kendi kendine ağlıyomuş öyle diyolar kaynanamlar biz biseyde demedik diyolar dedesi vs ne zaman yanına gelse sırtını dönüyo onlara
(1,242 puan) tarafından
Tek göndermemen lazım demek ki sen git gözlemle çocukla gidince mutlaka bişey olmuştur asla güvenmem ben Rabbim mecbur bırakmasın kimseye cidden bu devirde canım. Anlatabiliyo mu kızın ona sor bence ama sert değil oyunla konuşarak. Ya da oyuncaklarıyla bak bu dede bu babane buda sen evdesinşz hadi oynat onları flan de bakalım dene neler yapcak. İpucu olur sna da belki
tarafından
Aynen bence azarlamışlardır hiç öyle sormadım oyuncaklarla sorucam bi kere bakalım bisey dicek mi daha konusmayi yeni söktü
(1,242 puan) tarafından
Kısa kısa konuş anlar az buçuk konuşuyosa gösterir hiç bişi yapmasa.
tarafından
Aynen kısa konuşcam anlatsın diye
(1,242 puan) tarafından
Hadi bakalım umarım ciddi şey yapmamışlardır. Tek asla gönderme daha da bence biyere
0 oy
tarafından
Hiçbirşey yapmam, nasıl davranıyorlarsa öyle devam ederim. Sormam da. Çocuk bu bazen sever bazen ağlar malesef böyleler. 
tarafından
Aynen ama en sonunda ben kötü olcam yine gözlerinde
0 oy
tarafından
Sen biriyle telefonda yada yan yana konuşurken kaynanan yada kayinbaban hakkında konustuysan çocuk beynine kazımistir onu  dikkat et konuşma bı daha çocuk diyip geçiyoruz ama herşeyin farkindalar
tarafından
Daha bebek kız 3 yaşında yani nasıl kazıycak ki beynine
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Belki sebebi bu değildi
tarafından
Sebebini sormuyolar ki zaten
(2,198 puan) tarafından
Hayır size tavır almaları başka biseyden olabilir sizin farkında olmadgnz
tarafından
Ben onlara mesafe koydum çünkü bana iftira attilar eşim alkolik birisiydi bekarkende çok iciyomus ama benden sakladilar sonra tekrar başladı kaynanamlara söledim bakın oğlunuz içiyo dedim benim oğlum içmez dediler bana bağırdılar bende artık koyverdim kendi haline icti icti en sonunda boşanmaya karar verince eşim içkiyi bıraktı sonra kaynanamlara söylemiş kaynanamlar bizim için bırakmadın alkolü karın için bıraktın diyip kiskanmislar oğlum içkiyi bıraktı diye sevineceklerine bana tavır aldılar en son yuvami yıkmaya çalıştılar yine kıskandıkları için bende benden uzak durun dedim hepsine
(2,198 puan) tarafından
Bak işte bu sebebmis ondan minicik çocuğun lafından kinlenmeleri. Demkki ne yapsan zorkarina gidecek..
tarafından
Aynen zaten ben istenilmeyen gelindim halâ da istemiyolar beni o yüzden kızımda onlara ısınamıyo iyilik yapsam bile nankörlük yapıyolar artık mesafe koydum benden uzakta dursunlar da nerde dururlarsa dursunlar Allah onların kalplerine göre versin
0 oy
tarafından
Çocuk yahu bunlar benim kizimda küçükken ben çalıştığım için annanesi bakıyordu annanesine sen ne zaman ölcen demişti yani çocuğun her söylediğini de kale almazlar herhalde kaç yasında adam 
tarafından
Bilmem 60 vardır ama cahil biraz
0 oy
(364 puan) tarafından
Alalahalahh çocuğun kaç yaşında kızdilar mi acaba korkup gitmek istrmeyeblir yada hoşlanmadığı rahatsız olacağı hir şey mi yaptılar ben olsam bunun peşine düşerdim aksine çocuklar annane babanne evlerine gitmeyi çok severler çünkü orda sınır yoktur şımartılirlar ne seviyorsa onu verirler onu yedirirler onunla oynarlar yani ne bileyim en azından benim çevremde gördüklerim böyleydi normal değil o çocuğu korkutmuslar gitmek istemmemesinin ardında birsey olablir
tarafından
Aynen zaten sevmiyorum onları çok bağırıyorlar belkide bi anda bağırınca çocuk korktu zaten kocaman halası oyuncakta kıskanıyo küçücük çocuktan değişikler ya valla
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Benim bebeğim 3 aylık daha doğru düzgün gelip görmezler kızımı . görüntülü ararlar sürekli .aramızda ki mesafe 2 dk falan . Geldiklerinde de bebek yabancılıyor durmuyor onlarda .bu sefer bana tavır alıyorlar .bende anlam veremiyorum bazen 
tarafından
Aynen banada tavırlılar sanki onlara çok meraklıymışım gibi kızımda sevmiyo ilgisiz oldukları için
(1,570 puan) tarafından
Benimki bebek olduğu halde herkese gülücükler saçıyor ama kaynana kayınbabayı görünce ağlıyor düşün
tarafından
Çocuk içten ilgi görmezse demek ki ondan soğuktur aynısını benim kızıma da yaptılar bi defa bırakmak zorunda kaldım kaynanamlarin evine dediler ki katlancaz artık dediler şok oldum belkide ondan sevmez onlari
(1,570 puan) tarafından
Çocuklar hissediyor canım .ne kadar seviyor gibi yapsalarda o negatif enerjiyi alıyorlar . herkes kendi bilir valla sevmezlerse sevilmezler bu kadar basit
tarafından
Aynen öyle çocuk hisseder zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 528 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 290 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 201 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 917 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,978 soru

24,337,919 cevap

345,922 kullanıcı

...