0 oy
652 göst.
Aile kategorisinde (738 puan) tarafından
Benim annem kayinvalidemden daha heyecanlı anlamıyorum sanki onunda torunu degilmis gibi tamam seviniyorlar da hiç gözüne minicik birşey carpipta aldığını görmedim çok tuhafıma gitti bazı kayinvalideler torununa neler alıyor hani bişey bekledigimden değil çok şükür daha dört aylık olmamıza ragmen büyük esyalarini bile aldım bir tek kıyafetleri kaldı onları da alırım kısa zamanda tek bir tulum bile alması hoşuma giderdi neden böyle yapıyor sizce? Bu değer vermediğinin göstergesi mi?

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Durumu mu yok canım yada daha erken dıye düşünüyordur. Benim annemde herşeyımı aldı kayınvalıdemde yelek falan örüyor şimdiden
(738 puan) tarafından
Durumu yok değil biraz cimrilerdir evet ama bu kadar da olmaz bir yelek işlese bile yeterdi illa para vermesi gerekmiyo şaşırtıcı yani
tarafından
Bekle bakalım ne olacak belki yapar ama bazılarıda hiç önemsemiyor
(738 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum yapacağını
-Reklam-
+1 oy
(88 puan) tarafından
Benim kaynanamda ayni maalesef hicbir seye elinu surmuyo annem herseyi aldi ama onda tık yok umursamazlar sanirim kafama takma bosver 
0 oy
(984 puan) tarafından
Canım Benim kaynanam lar iki Çocuğumda da hiçbir şey almadı Benim annem ailem aldı Kaynanam ve kayınbabam hiçbir şeyi almadılar
0 oy
tarafından
dur daha 5 ay var . alırlar elbet . 
0 oy
tarafından

Benim kaynana birkere olsun ne doğumda nede doğuma giderken aramadi onu geçdim doğum yaptım hastanede kaldık okadar çocuk kuvezdeydi ama yine aramadı ben böyle ruhsuz insanlar görmedim valahi boşver anneannesi yeter iki evladımada gün ola devran döne demişler benim yerimde olsa başkası asla aramazda sormazda ama ben ayda bikere arıyorum olsun insanlık bende kalsın onun insanlığı zaten ölmüş naaşını kaldıran bile yok heyy heyy insan evladı 

(738 puan) tarafından
İnsanın baya zoruna gidiyor
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Benim kaynanam da hiç bir şey yapmadı kızıma bir de eşim tek oğlan olmasına rağmen üstüne birde kızıma kaynanamın adını verdi eşim ona rağmen bir çorap bile almadı 
0 oy
tarafından
Bizim babannemiz de almadı sadece bir iki kıyafet o kadar ama ben onun neden alamadığını biliyorum durumu yok fakat kaynım var bir tane ona gelince bütün borçlarını kaynanam öder kaynım çalışmaz benim bebeğimi herşeyini annem aldı kaynanam beşiğini alacaktı güya benim istediğime dedi ki pahalı ben alamam kendiniz alın 800 lira üstüne çıkamam dedi bende dedim kendim alırım gelinliğimi kiraladım o parayla aldım kızımın beşiğini yani durumu bilsem bile zoruma gidiyor bide gelip bebeğime kızım sonra bana dönüp emzir çocuğumu demiyor mu deli oluyorum 
(738 puan) tarafından
Hih işte benimde bir kaynima karsi kayınvalidem aynı bize gelince yok niyeyse ayrıca bakalım eltim hamile olunca ne yapacaklar
tarafından
Kaynın değerliyse hiç merak etme eltine herşeyi 4 4lük yapar
(738 puan) tarafından
Benim çocuğumun daha iyi olur çünkü babası çok heyecanlı ve herşeyi yapıyor oglusuma kimsenin gereği yok kim ne ekerse onu da biçer :D
tarafından
Aynen  boşveeerrrr bacım :D
0 oy
(7,192 puan) tarafından

Bizimki de görümcenin zoruyla k anana beşik aldı. Lakin benim annem onun üstte çıktı aldıklarıyla. Bi geçmiş olsun bile demedi. Torunu hasta bi kere geldi hastaneye. Kaçar gibi de gitti. :( kafaya takmıyom ben artık.

0 oy
(3,697 puan) tarafından

Yapmazlarsa yapmasınlar benimki de yapmadı ilk zaman cok  zoruma gitti ama simdi hic umruma gelmiyo gözümdeki degerini belirlemis oldu kendi bilir;)

0 oy
tarafından
Durumu olmayabilir veya daha erken diye düşünüyordur ya da ne bilim belki aldıklarını göstermiyor da olabilir canım bilemedim ki değer konusunda da doğumda anlaşılır bence hani geliyor mu doğuma yanında olacak mi yardım edecek mi 
0 oy
(53 puan) tarafından
Benim oğlum doğdu şimdi 4 buçuk aylık. Bir çorap bile almadı. Güya seviyo görünce hemen kucağına almak istiyor falan ama bitti o devir artık göremiyor. 
0 oy
tarafından
Dogmamis bebege don biçmek misali sizinki......
0 oy
(659 puan) tarafından
Valla benım kıde oyle 2 yasında kardesının torunu var onun esyalarını verdı daha bebegım 3 aylık ama annem yun yatak 3 takım carsaf yorgan orme battanıye 4 adet elbıse ler falan annemın 6 torunu kaynananım tek ve son torunu ıcındr yok  kadının
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben garipsemiyorum cunku benim kaynanam da ayni yapmazsa yapmasin nah gorur torununu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 161 göst.
19 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 688 göst.
15 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 835 göst.
3 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.