0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar banyo ve tuvalet ürünlerine yüzde 20 indirim gelmiş. Ne almalıyım bilmiyrum. Normal tuvaletten korkuyor gitmiyor. Klozette en azından daha ılımlı. Bir.kere sandalye tipli lazımlık aldım. Tuvalet olduğunu bile anlamadı. Koltuk gibi oturdu.  Öneri iatiyorum

7 Cevaplar

0 oy
(14,159 puan) tarafından
Ben lazimlik aldım ama başlamadım sonra alışınca dgerine oturmuyorlar aparat aldım onunda yapıyor klozete
tarafından
Peki hangisinden aldım klozet için ?
(14,159 puan) tarafından
Vallahi ben gittigimde duzler vardı onlardan almstm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lazımlık ile başladım ben. Normal tuvalette bacaklarını açınca çoğu kez düştü, klozete boyu yetmedi. Gittim basamak aldım bu sefer lavabonun önüne koyup oyun yaptı suyla çok oynadı. En iyi lazimlık oldu o yüzden. 3 yaşında boyu biraz daha uzayınca klozete oturmaya başladı. Klozetin yuvarlak kısmı çok genişse aparat alabilirsin. Bizimki normaldi ben gerek görmedim tutunarak oturdu. 
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Ben klozete aparat ve ayağını  altına tabure aldım e bebekten
tarafından
Hangi aparat ve tabureyi tercih ettiniz?
(4,592 puan) tarafından
Foto atayım cnm
0 oy
(1,169 puan) tarafından
hangi ürünler aceba ya bide ben bakiyim
tarafından
Hepsi diye geçiyor. Hepsinde yüzde 20
0 oy
(3,266 puan) tarafından
https://www.e-bebek.com/baby-plus-portatif-katlanabilir-bebek-tuvalet-lazimlik-klozet-adaptoru-15-ay-hediyeli-p-byp-134723

Bende almadım henüz başlamaya niyetim yok ama bundan almayı düşünüyorum çokça da bu tavsiye ediliyor 
(1,169 puan) tarafından
bende bunu dusunuyorum cok kullanisli bence kayinvalideme de aileme de gitsem atar cantama gotururum
tarafından
Ben aşağıdaki den yanayım. Sonuçta parklara pikniklere  gitmiyoruz o şekilde. Normal model dusunuyrum
(3,266 puan) tarafından
Hem normal lazımlik gibi hemde klozet adapte oluyor hemde portatif
tarafından
Klozetin deliği onda çok görünüyor. Yani düşme hissi yaşarsa diye tedirgin etti beni. Biraz daha 3 yaş üstü çocuklara daha çok iyi olabilir benim çocuk da iki korkar diye suoheliyim
(1,169 puan) tarafından
normal model alirsin zaten canim bu tuvalet eğitiminde kullanisli her gittigin yere goturebilirsin mesela annenlere gittin neyle yaptircaksin oyle dusun yada uzun yola ciktin cocuk geldi diyor nereye yaptiracaksin hemen buna poset gecirip lazimlik gibi kurup yaptirabilirsin sonucta hic evden cikmiyor degilsin
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Ne zamana kadar geçerli bu indirim başladı mı bizde başlicaz bugün yarın tuvalet eğitimine nasıl yapcaz hiç bilmiyorum bakalım:(

tarafından
Bugn baskadi
(3,158 puan) tarafından
Mağazasında mi internette mi
tarafından
ikisinde de diye biliyrum
0 oy
(4,592 puan) tarafından

image

Bu ikisi canm

image

tarafından
Bende bu sizin aldığınızda almayı düşünüyorum ama birçok kişi katlanabilir mavi yeşil renkteki lazimliga dönüşebilen modelden önermiş.  Memnunmusunuz
(4,592 puan) tarafından
Benim oğlum çok rahat etti kaymiyor tam oturuyor klozete tutma yeri falanda var ama kullanmıyor artık direk tuvalete yapiyor
tarafından
Oğlumuzun yaşı kaç?  Birde yukardaki linkte olandan neden tercih etmediniz. Biri link koymus
(4,592 puan) tarafından
34 aylıktı bezi bıraktığında su an 37 aylık
Bunun yorumlarında klozetten kayıyor tam oturmuyor diye okumuştum gidip baktığımda da haklılar gibi geldi çünkü kayınca çocuk dusucem korkusu ile yapamiyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 106 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Defneee (772 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 194 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.