0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaaa arkadaşlar eşim dün apartman toplantısına gitti biraz atışmış tartışmışlar. Benim de samimi olduğum 2 tane komşum var bende sinirlenmiştim sağolsunlar gelip beni sakinleştirdiler. Eşimde bugün gelip o komşular gelip ne söylediler sana. Beni mi suçladılar Harfi harfine yüz mimiklerine kadar söyle ona göre karar vereceğim benim evime girip girmeyeceklerine. Bende ben senin söylediklerine inanıyorum onların ne dedikleri önemli değil benim için. Yok bilmediğin şeylerde var deyip söyle onların ne dediklerini. Sonra da 2.bir emre kadar onlarla görüşmüyorsun evime de gelmeyecekler dedi. Yaaa bu adam ne yapmaya çalışıyor. Ben kendim ayırt edebilirim iyiyi kötüyü. Bu ne demek yaa ne yapayım ben karşı çıkacağım. Şu an konuşmayı bıraktım sıkıldımartık. 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
2. Bir emre kadar nedir ya ? 

O padişah sen köle misin Allah akıl fikir versin 
-Reklam-
0 oy
(1,289 puan) tarafından
2. Bir emir mi kendini ne saniyo sultan padişah kral senide köle mi tövbe yarabbim 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Kullandığı kelime yanlış evet ama olay tam olarak ne neden tartışıldı bunlar kucuk detay ama esin mi hakli sen mi bu duruma gore karar verilir simdi ne desek bence boş 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 854 göst.
23 Aralık 2022 Aile kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 778 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 687 göst.
0 oy
33 cevap 874 göst.
26 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Banu_38 (5 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,395 cevap

36,385 kullanıcı

...