0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

image

Kızlar bebeğim kolik :( ve iki aylık hangi damlayı denedimse fayda etmedi ve bu yağı aldım

Deneyip faydasını gören var mı varsa nasıl kullandınız 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum İlk defa duyuyorum foto da yok 
(350 puan) tarafından
Foto yükledim kuzum bende burdan duymuştum hamile iken bu üçüncü bebeğim ve çok huysuz son çare bide bunu deneyim dedim
tarafından
İşe yararsa söyler msn not aliyim bende ıkıncı bebek olursa kullanım kızımda çok çektik...
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Foto yok ama gaz damlası olarak sabsimplex tavsiye ederim
tarafından
Benimde saati gelince ağlıyor 34 günlük şimdiden kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum bizimde kolik olabilir
(350 puan) tarafından
Sizinki hangi saatlerde başlıyor
tarafından
Bizimki akşam 6-7 gibi uyanıyor gece 12 ye kadar ağlıyor sürekli ayakta gezdiriyoruz:/
Öğlenden sonrada bı kaç saat o şekilde oluyor
(350 puan) tarafından
Tam bizi tarif ettin kuzum saatlerimiz tam aynı
Şükür gecesi iyi ama kolik anı geldi mi benimde piskolojim bozuluyor bide iki büyük çocuğum daha var onlarada bakamıyorum
tarafından
Aynı kaderi yaşıyoruz benimde 5 yaşında bı oglum 18 aylikta kızım var bazen aç kaldıkları bile oluyor çok üzülüyorum onlara iyi bakamıyorum diye bide sinirde tavan etti bende oğlumu su istiyor diye bile tersliyorum kızıyorum
0 oy
(3,382 puan) tarafından
Hamak al canım kolik bebeklere iyi geliyor benim ogluma kolikti hamak aldım rahatladım 
(3,382 puan) tarafından
Kundak yap birde eger sallıyorsun al hamak sallamıyorsan alma canımı suan 5 aylık hala onda yatıyo daha kolayıma geliyo
(13,157 puan) tarafından
Maşallah iyi kullanmissin canım 5 ay biz 3. Ayda büyütmek zorunda kaldık küçük geliyordu 4. Ayda da bıraktım çok hareketli korkuyorum üstünde birakmaya
(3,382 puan) tarafından
Nasık küçük gelyoo kız kocaman hamak
0 oy
(1,213 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şimdi ben kullandım fayda da gorudm ama kullanırken dikkatli olmak gerek fazlası zarar birde yalatmamak gerek. Ben ayaklarının altına çok az sürüyordum ayrıca zinco veriyordum 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Ayak altına birde deligine gelmeyecek şekilde göbek altına sürdüm faydasını gördük getiren akrabamizda doktordu canım onların çocuklarındada kullanmışlar onlara sormuştum gaz sıkıntımız var ne yapalım diye organik acı elma yağı alıp getirmiş az sureceksin dikkatli kullan bizde ise yaradi 
0 oy
(15,310 puan) tarafından
Ben denedim ve faydasini gördüm. Ayak altina sürüp çorap giydir sonra kendi çikariyor gazini. Ağzina asla temas etmesin. 
(350 puan) tarafından
Bende deneyecegim canım senin bebiş ne kadarlikti denediğinde bide ne kadar damlattin günlük nasıl kullanıyordun
(15,310 puan) tarafından
Daha 1 aylik falandi kullandiğimda. Ben çok sık kullanmadim. Ben her banyodan sonra ayak altina birer damla sürüyordum. Günde en fazla 1 kere yaptim. Gaz çikarmayi öğrenince biraktim. Uzun süre kullanmadim yani.
0 oy
(13,157 puan) tarafından
Ayak altlarına ve göbeğine sür canım 3 aylıkken geçti bizim biraz da olsa fayda gördüm 
(350 puan) tarafından
Ne kadar damlatyordunuz canım ayaklarına birde ne kadar sıklıkla kullaniyordunuz
(13,157 puan) tarafından
Gunde 1 kullanıyordum canım 1 er damla yetiyor
0 oy
tarafından
Kimyon denedinmi canım 
(350 puan) tarafından
Denedim kuzum bebeğe bile verdim ama yok
tarafından
Kıyamam ya şey almıştı yengem yeğenime titreşim gibi birşey içinde kiraz çektirdiğe vardı mikroldalga da mı ne ısıtıp karnına koyuyordu titreşimi açıyordu Trendyoldan baksana bi
(1,569 puan) tarafından
Kiraz çekirdeğinden bahsediyorsun canım. ben denedim kolik bebeğe etki etmiyor malesef .sadece sıcak tutuyor sancılarını bir nebze hafifletiyor
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Kolik bebeğime kullanıyorum ilk zamanlar anında etki ediyordu ama artık vücudu alıştı etkisi azaldı .ama sakın zeytin yağına katmadan sürme yakar canım . bebeğim 4 aylık eski etkisi olmasa da fayda ediyor . sürekli sürme ben o hatayı yaptım 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bende aldim da cok faydasiji gormedim  yani her cocukta ayni etki vermiyormus ama ben duzenli kullanamadim surdurmedi aglamaktan suremedim ona cnku belkide iyi gelcekti bilmiyorum
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Bana bir tanidigim soyledi torununa bunu yapmislar cok rahatlamis o da cok gazliymis hatta doktor soylemis bunu yapin 
0 oy
(754 puan) tarafından
Ben de bir kolik bebek annesi olarak sadece biogaia ve kiraz çekirdekli kemer tavsiye ederim canım çok faydası oldu 
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Kullanma zararlı dedi doktor gaz damlasını hep aynı saatde ver fayda etcek benim kızım doğuştan gazlı ve kolikti çocuğun bı karnı vardı mermerden serti aynı saatde verdim hep doktor kaç damla dediyse o kadar verdim ben günde 3 kz verdim 8 de 4 de 12 de fayda eti sap siplex aynı saatde ver 1 hafta olmadan düzene girer 
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Ben bunu bir yerde okumuştum çok zararliyms verme Cnm :( sab simplex 4 saatte 3 damla yeni doğana verebilirsin 
0 oy
(7,480 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/ChpY_bXjOX1/?igshid=YzA2ZDJiZGQ=

Canim takip ettigim bir ebe paylasmisti videolu bakabilirsin. Rabbim sifa versin. 
0 oy
(1,011 puan) tarafından
O gazdan cok cektim. Acı elma yağı işe yaramadı ayağının altına sürüyordum ama.

İlk önce nurse harveys damla sonra şurup. O şurup beni kurtardı cocugum bir gaz cıkarıyordu uff . Ama ben onu dizime yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlayarak gazını cıkartmasına yardım ediyordum 
0 oy
(482 puan) tarafından
Acı elma yagi bebeklerde toksik etki gösterdiği belirlenmiş bazı bebekler acillik olmuş r doktora sorun bence  
0 oy
(799 puan) tarafından

Bezine 2 3 damla damlat cnm popo kısmına doğru 

Ben çok faydasını gördüm birde mestil var eczaneden onu al 

Emziriyorsan 1 tatlı kaşığı kimyon demle iç cnm posası ile birlikte 

Bunları yaparsangaz sıkıntısı olmaz <3

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bebeklerde kalbi durdurma ihtimali bile var. Lutfen byle şeyler yapmayın. Benm kızımda kolikti. 4 ay çektik göbek fıtığı bile oldu. Geceleri duş aldırıp bebek losyonu ile masaj yapıp yatiriyodum . Bide kendim bol kimyon çayı iciyodum sutumden ona geçsin diye. Lütfen byle şeyler kullanmayın çok sakıncalı. Ben yaptım iyi geldi diyenlerede itimat etmeyin. Her bebek bir değil. Bu elma yağının kokusuna biz bile dayanamiyoken lütfen bebeginize sürmeyin.
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Ben bebeğim doğdu DOĞALI her duşta ayaklarına ve göbek etrafına sürdüm 16 aylık olmak üzere yiz kendimde sürdün ay o şekilde geçen sene yazın sıcağında çorap giydirdim elma yağı sürüp hiç gaz sancısı olmadı bebeğimde ayni şekilde kendimde korudum kendimi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 458 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 308 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 646 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu