0 oy
1,623 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından
Ben ve oğlumda subyan vardı kızlar hamilelikte başladı korkularım lohusayla devam etti oğlumda benim gibi korkardı hiç uyumaz geceleri çığlık atardı 2 aylıkken hocaya sorduk öyle öğrendik, dua yazdı oğluma taktım taktığım gece maşallah düzeldi bana dedi seninki 1 haftaya duzelmese gel düzelmedi gittim bidaha yazdı bu sefer düzeldi. Ama son zamanlarda tekrarladı, önceler de ses duyardım nefes duyardm ya da tokat vurulur uyanırdım . 

Gelelim konuya ben 1 aydır yattığım odada böcek görüyorum örümcek görüyorum önce uyanıyorum tüle bakıyorum bi bakıyorum el kadar örümcek ya da böcek ya da sinek ama büyükler baya hani direk odamda uyanıp görüyorum, mesela sinek görüyorum oğlumu o hışımla kucağıma alıyorum o kadar gerçekçi kac kez kalkıp eşime yerini gösterdim bulamadı. Sineği görüyorum ya el kadar uçuyor korkunca ben duvara konup yok oluyor ya da böcek tülden aşağı doğru gidiyor kayboluyor. Sadece evimde değil annemde iken de oldu kardeşimi kaldırım gösterdim uyanıyorum rüya felan değil gecen gün uyandım oğluma baktm oğlum simsiyah parçalanmış böceklerin üzerinde yatiyor sanki kocaman böcek parçalanmış oğlumda üstünde oğlumu hışımla aldım korktu tabi ağladı. . Böcek harici de şöyle oldu gece kalktm oğlum yatakta yan dönmüş kalktm düzeltsem mi derken yatağın altından bi tırmık yukari doğru oğluma doğru uzattı biri ben korkunca geri gitti.

Kızlar cidden korkan okumasın.

Başına gelen var mı. He söyle diyim muska takıyorum hocanın verdiğini bi ara biraktm korkum geçti diye tekrarladı bidaha taktm ama yine oluyor.

23 Cevaplar

0 oy
(7,817 puan) tarafından
Doktor yardımı almalısınız hocayla olacak iş değil sizin rahatsızlığınız 
(1,450 puan) tarafından
Oyle mi diyorsun
-Reklam-
0 oy
(799 puan) tarafından
Her gece yatmadan 7 üyetel kursi 

3 nas 

3 felak

3 ihlas 

1 fatiha oku öyle yat

Telefondan baş ucuna yasin süresini aç ekran ayarını süresiz yap sabaha çalsın.

Evini sirke ile sil

Gündüz bol bol bakara suresi aç sesini yükseltip odalarının kahılarını aç bütün odalara duyulsun.

Sende gece yatmadan abdest alıp uyu canım
(1,450 puan) tarafından
Insallah yapcam ekran aldm
0 oy
(241 puan) tarafından
Kenzül arş duasını hem kendinin hemde çocugun yastığın altına koy Ayetel Kursi okumadan uyuma gece gündüz 1 defa oku
(1,450 puan) tarafından
Denicem sagolun♡
(241 puan) tarafından
Rica ederim tatlım Rabbim yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 982 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,827 göst.
0 oy
4 cevap 234 göst.