0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Hamileyim henüz doğum yapmadım fakat çok kilo aldığım için doğumdan hemen sonra diyete başlamak istiyorum ama diyet yapıldığını sütün azaldığını da duydum. Emzirirken diyet yaparak zayıflayanlar var mı ya da emzirirken kilo verenler nasıl kilo verdiniz açıklayabilir misiniz

3 Cevaplar

0 oy
(14,945 puan) tarafından
Ben hiç diyet yapmadım sadece çok gazliydi o 3 ay gaz yapacak şeyler yemedim bide benim öğle öğünüm yok ne bulursam onu yerim ekmek de çok az 20 kilo almıştım 3 ayda hepsi gitti korse kullaniyorum bol sıvı bol su
(124 puan) tarafından
Şaka yapıyorsun 3 ayda 20 kilo cidden gitti mi? Valla bütün umudumu yeşerttin.Peki basen bacaktan filan kilo almış mıydın ya ben her yerden aldım
(14,945 puan) tarafından
Aldım aldım dikis olunca ilk zaman korse gidemedim 40 çıktıktan sonra diz üstünden gogse kadar bi korse giydim hiç çıkarmıyorum ama bi yıkamak için çıkarıyorum 4.5 aylık bi gobek var o da hamilelikten önce de almıştım şimdi de egzersiz yapıyorum  :)
(124 puan) tarafından
Ay markasını söyler misin ben de alim
(14,945 puan) tarafından
Markasini bilmiyorum canım hatırlamıyorum dikişsiz toparlayıci korse
(124 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Aşkım diyetisyene başladım 4 gün oldu sütün etkilenmiyor aç kalmıyorum ki diyetisyenim ne dediyse onu yapıyorum şu an çok memnunum. Çok ilgili birisi 
(124 puan) tarafından
Mesela nasıl besleniyorsun kaç öğün.Benim aklımda 5’ten sonra yemek yememek var ama acaba acıkıp yemezsem sütüm azalır mı
(2,743 puan) tarafından
Benim gece 9.30 da bile ara öğünüm var. Bi kase yoğurt. Aç bıraktırmıyor. Valla hurmalar incirler bile var her şey var.
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bebeğim gazlı ve alerjik .2 ayda 26 kilo verdim . şimdi 4 aylık oldu biraz biraz yemeye başladım ama yine de kilo alamıyorum .çok yemek süt yapmzz .bol bol emzir bol su iç fırsat buldukça dinlen . sütün zaten olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
1 Aralık 2025 Diğer kategorisinde sezen54 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
0 oy
5 cevap 207 göst.
0 oy
18 cevap 626 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler