0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hasladim suyunu çorba yapıcam ama kizartmaktan vazgeçtim. Soslamak istiyorum ama hoşlandıklran sonra soslanir mii:((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay annem didikler tavaya yağ koyar salça ekler azıcık tavuk suyuyla acar onu tuz karabiber pulbiber ekler didikledigi tavukları atar miss gibi olur 

Yada direk herzaman yaptığın sosu yap güzelce sür heryerine fırınla az tuttarsin fırında 

Benim sos ta yağ sarımsak tuz karabiber salça pulbiber kekik olur genelde 
tarafından
Suyundan çorba yapacaktım da daha güzel oluyor sonrasında yani haşlanmış bir şekilde nasil soslanir bunu merak ediyorjn
Dediğin gibi haşlanmış şekilde soslasam olurmu
tarafından
Kız olur çokta güzel olur annem önceden hep haşlar
-Reklam-
0 oy
(6,752 puan) tarafından
Ben hasladiktan sonra didiyorum tavaya yağ alıp tavuğu koyuyorum uzerinede istedigin baharat tuz atip kavurabilirsin
tarafından
Bütün tavuglu kestim parça parça hasladim. Hepsini hasladiktan sonra ayni böyle yapsam olur mu. Kemikler falan da var yani. Bütün tavuk parçaları
(6,752 puan) tarafından
Olur canim tavukları didip dedigim gibi yapabilrisin
0 oy
tarafından
Tavukları dil tencerede az bişey yağ baharat kavur sonra tavuklu pilav olsun
tarafından
Bütün tavuglu kestim parça parça hasladim. Hepsini hasladiktan sonra aynı böyle yapsam olur mu.
tarafından
Olur canım
0 oy
(351 puan) tarafından
Olur ben hep yapıyorum. Çok az yoğurt sarımsak az renk versin diye salça pulbiber karabiber kekik kimyon yağ  ekleyip hepsini karıştırıyorum. Sonra tavukları sos ile karıştırıyorum biraz öyle bekletiyorumki sosuj tadı çıksın diye. En son da tecreceye yada tavaya yağ ekleyip arkalı önlü kızartır gibi pişiriyorum az yağ ile 
0 oy
(4,391 puan) tarafından
hastalanmış tavuk diye okudum;D ah şu uykusuzluklarım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 702 göst.
2 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
24 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 560 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
3 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu

407,487 soru

12,230,830 cevap

36,874 kullanıcı

...