Hiç kaderim yokmuş kızlar aglayarak çocuğumu emziriyorum eşim denen pisliğe bugün tam notunu verdim tam benle kavga etti annemin yannda tsrtisti surda yemek yiyelim dedm otobona girdi yol uzerinde tesis buluruz yeriz orda dedi bir saat bekletti ısrar edincede annemin yannda kvga etti söylendi uzattı durdu ne var kvga edecek bunda neyse bukdu tesis yedik benim gündüzden karnıma kramplar giiryodu atlet gitmemiştim içime kofteciden snra iyice kötü oldum afedersiniz gaz yapıyorum yokk felaket kramp neyse eve geldik az önce iki çocuğumuz var çocuğu kucağımdan indirdim asansöre mideme baskı yaptikca mecalim kalmiyo yuruyemiyorum bile bana diyoki bu cicugu niye indirdin ben nasl ikisini alıyım eve iki büklüm girdigimi goruyo benle kavga edio ağlayarak yere yattım karnını tuttum hakiszlikte. Dolapta. Limon bile alamadım , bende yattım yere yoksa dusucem gala sorumlusu niye benimgit hastaneye diyo arabada annem on kere sordu o bı kere bana yaptiklarnn cezasını cekiosn dio kiysfetime karışıyo göbeğini niye açtın diyo yerde yatarken iki küçük kızım gelmiş anne su iç buz kötüyüm sana dur soda getireyim iç hadi diyo yavrularım sunlarda ki vicdana. Bakar mısınız bende beddua ettim benden beter ol , yerlerde sürün de bakacak kimse olmasın bı tas çorba yapmicam sana bosayacam seni bı gör dedin 8 yıl dir herşeyde kavga ettin ben bı laf dedim tepeme çıktı ne beddualar ettim sabaha gözümün önünden kaybet Allhm diye bana diyoki. Numara cekiosn dio sonrada hastaneye git banane dio zar zor limonlu sade soda yaptım kendime bana çok kızmis orda ve diğer yerlerde onaymis ne olrsa olsun deli noyle mi yapilr sizofrendin sen dedim