0 oy
666 göst.
Aile kategorisinde (2,508 puan) tarafından
Hiç kaderim yokmuş kızlar aglayarak çocuğumu emziriyorum eşim denen pisliğe bugün tam notunu verdim tam benle kavga etti annemin yannda tsrtisti surda yemek yiyelim dedm otobona girdi yol uzerinde tesis buluruz yeriz orda dedi bir saat bekletti ısrar edincede annemin yannda kvga etti söylendi uzattı durdu ne var kvga edecek bunda neyse bukdu tesis yedik benim gündüzden karnıma kramplar giiryodu atlet gitmemiştim içime kofteciden snra iyice kötü oldum afedersiniz gaz yapıyorum yokk felaket kramp neyse eve geldik az önce iki çocuğumuz var çocuğu kucağımdan indirdim asansöre mideme baskı yaptikca  mecalim kalmiyo yuruyemiyorum bile bana diyoki bu cicugu niye indirdin ben nasl ikisini alıyım eve iki büklüm girdigimi goruyo benle kavga edio ağlayarak yere yattım karnını tuttum hakiszlikte. Dolapta. Limon bile alamadım , bende yattım yere yoksa dusucem gala sorumlusu niye benimgit hastaneye diyo arabada annem on kere sordu o bı kere bana yaptiklarnn cezasını cekiosn dio kiysfetime karışıyo göbeğini niye açtın diyo yerde yatarken iki küçük kızım gelmiş anne su iç buz kötüyüm sana dur soda getireyim iç hadi diyo yavrularım sunlarda ki vicdana. Bakar mısınız bende beddua ettim benden beter ol , yerlerde sürün de bakacak kimse olmasın bı tas çorba yapmicam sana  bosayacam seni bı gör dedin 8 yıl dir herşeyde kavga ettin ben bı laf dedim tepeme çıktı ne beddualar ettim sabaha gözümün önünden kaybet Allhm diye bana diyoki. Numara cekiosn dio sonrada hastaneye git banane dio zar zor limonlu sade soda yaptım kendime bana çok kızmis orda ve diğer yerlerde onaymis ne olrsa olsun deli noyle mi yapilr sizofrendin sen dedim 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onu dio bunu dio şunu dio sende çocuk gibi mi davraniyosun biraz bi toparla kendini sakin ol ölmüyorsun yaaa kendine gel 
(2,508 puan) tarafından
Çok ağladım noluo böyle aglaayacak ne var diyo , arabada çok bseyin yoktu diyo artık hirslandimda hıçkıra hıçkıra ağladım iki büklüm girdim kramp çok kötü bişey ..kendime gelcen çok guzl konusmucam o serefszle adı kanı bouzuk yetiştiren emiş yetiştiren ben çocukluk yapiosam  tutturuyosam sakin olsun bu kaçıncı yapısı
tarafından
Tamam sinirlen me canın yaniyo ondan dinlen inşallah gecicek sağlıklı düşünürsün o zaman
(14,123 puan) tarafından
Konu derin sanırım birikmislikler Rabbim ferahlık versib
(2,508 puan) tarafından
İns ins ama sinirim geçse de blmiyorm ben bu adamı sevmiyorum bana kim bakmış kim asılmış karım kimlerle muhttap olmak zorunda karımın karnı mi agriyo karım in kötü huyu yok bı gezmek istemesi var onu da idare edeym de ne var ikide bir bu çocuklarla zevki olmuyo deyip duruyo bıktım artık soylenmelerinden herşeye soyleniyo herşeye benim ruh halimr zarar verio ben modu yüksek bı insanım beni yere cekio
(2,508 puan) tarafından
Amin çok kötü beddualar ettim ferahlık verse de bu adamla ömür geçme z
-Reklam-
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Allah eşine vicdan versin bacım sana da geçmiş olsun 
(6,681 puan) tarafından
Beddua etme sonuçta çocukların küçük Allah'a tevekkül et
(2,508 puan) tarafından
Artık burama geldi bu düzelmez herşeyi kavga çocuk gibi tutturuyomusum burda yicez die benle kvga edio annemn yannda ne var acıktım belki gül gibi karısı var sahip cikachna ilgilenecegne başka erkkler bakiyo ben de sakin sinirlenemyrn kocam olsun istym
(6,681 puan) tarafından
Saygısı olsa annenin yanında öyle davranmaz zaten ne diyelim ki
(2,508 puan) tarafından
Gozudmen anlatmyn dio AA desem yolda mi stresli mi yolu bulamicaz diye korkar stresini bana cemkirerek yapar kaç ke yaptı ki annemin yannda uzun zamandır yapmiyofu neymiş çok resim cektirmisim tam ruh hastası dilekçe yazcan boşanma evlenirim başkasıyla evlenmesende çocuklarımı bu ruh hastasnn eline bırakamam artık
(6,681 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Neye bu kadar sinirlenmiş bu hanzo 
(2,745 puan) tarafından
Allah aşkına sakinleş böyle yaparak haklıyken haksız duruma koyuyorsun kendini . Hiç konuşma kendi hatasını anlasın sen kafasına vura vura hatasının farkına vardıramazsın
(2,508 puan) tarafından
Varmaz zaten muhataap olmucam, çok sinirlendim ağlayarak soyledim durdum. Ben haksizmisim emir veriyomusum  anlar ama eskisi gibi olmam pişman olr yarına ama geçti
(2,745 puan) tarafından
Olsun karı koca arası olur böyle şeyler sende takılıp kalma huzurun için
(2,508 puan) tarafından
Aynen cnm karı koca arasında malesef herzmn tatlı dil aşk olmuyor arada sürtüşme de oluyor ertesi güne kalmadı gönül alması , geceye aldı ne yapacağını şaşırdı bugünde devm etti çorba yapmış mercimek nane limon kustum elimi tuttu limon almaya gtti ishalim diye kola aldı ceviz fındık ne bulrsa sabahta kahvaltı hazırlamış gece başını bekledim dio ölürsem beni buraya gom dedm oda dalga geçti kendi köyüme gomecem diye yok öyle dedn oylelikle konstk gönlümü aldı fazlasıyla o seni seviyorum askimi bilmez bu şekilde alması da yetti bebelerimiz kucu k bunaldik onun stresi çok var
(2,745 puan) tarafından
Kesinlikle öyle yani bazı şeyleri alttan almak gerekiyor ve evlilikte birçok şey Biz kadınların elinde emin ol ayrıca çocuk stresi çok fazla oluyor gerçekten yani benim bebeğim 6 aylık ve ben doğum yaptığımdan beri başka bir insana dönüştüm resmen her şey gözüme batıyor çok ters oldum. Eşin çok güzel gönlünü almış zaten birkaç lafla sözde gönül almak bir şeye benzemez eşin en güzel şekilde gönlünü almış emek vermiş senin gönlünü almak için önemli olan bir daha tekrarlamaması sen de bunu ona söyle bir daha tekrarlamasın seni de üzmesin
0 oy
(988 puan) tarafından
Mal böyleleri ayni şekilde onlar olsa götlerinden ayrılmayız bisy yapmak için  yardım ederiz
(2,508 puan) tarafından
Esmerana geçti artık bugün notunu verdim ,defteri kapattım dedim koca kisisne ben acimicam gram acimicam  bize naz yaparlar bizi umursamazlar herkes değerli olduğu yerde dursun
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Baskalarinin onunde tartisman cok yanlış  ama oninda sana boyle davranmasi seni umursamamasi cok yanlis kusura bakma ama bu adamla ayni yataga girince hic mi aklina sen hastayken boyle davrandigi gelmiyor ben olsam  barissak bile eskisi gibi olamazdim
(2,508 puan) tarafından
Gelmez o beyni basmiyo basmaz aklı yeme içme maç çay yatma senle munaesebtmiz bitti dedim yarında yalakalık yapar , beni resmen umursamadı resmen bu günü unutmucam dedm asansörden indim iki büklüm elimin feri kesilmiş dolaptan limon almaya calisiym kiskaci acamadim acamayinca kendimi yere attım başıma dikilmiş noluyo la arabada bsey yoktu dio sıktım kendimi ******** sıktım dedm ne var yemek yeme yerinde duruverse 1saatgectikten snra durmasa bı *** beceremez bana evde erkekklik yapar yarinda yalakalık yapar artık kocama karşı hep fesat olucam erkek yerine koymucam ozmn anlicak neymiş dar pantolon giymisim senin Allh belanı versin dedim kaybol sabahlara cikma dedim
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Çocuklarım var susuum diom yok
0 oy
(2,508 puan) tarafından
............................

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 282 göst.
0 oy
26 cevap 1,043 göst.
0 oy