0 oy
697 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Benim bir an değil de anne olmak derim iki çocuğum icin dünyayı yakarım onların sevgisi bana öyle bir güç veriyor Rabbim tüm çocukları sağlıkla annelerine bağışlasın bir tellerine zarar gelmesin inşallah

10 Cevaplar

0 oy
(3,002 puan) tarafından
1 ay içinde isteme Nisan düğün yaptım en büyük deliliğim nzjsjdhb
(9,236 puan) tarafından
8. Sene mayın köpeği.
(3,002 puan) tarafından
Eğitim bitince normale döner ins canım. Öyle zor olur sen orda o orda tek kalabiliyor musun
(9,236 puan) tarafından
Eğitim bitince normali yok canım ya surıye ya ırak. Karacı benimki seninki ne? Tek kalıyorum da anneme geldim
(3,002 puan) tarafından
Benimki jandarma canım normalde uzağa gitmezdi doğuya geldik burda arada görev çıkıyor gidiyor
(9,236 puan) tarafından
Ooo sen jandarmayla karakuvvetlerini bir tutma canım onlar Max yan ile göreve gider takviye olarak . Kuvvetle iç işleri bakanlığı aynı değil
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kocamla evlenmem en büyük delilik 
0 oy
(10,802 puan) tarafından
Hamileydim koronanin ilk günleri eşimle küstük yemek hazırladım masayı hazırladım gel dedim gelmedi 3 5 kez çağırdım yine gelmedi masayı alt üst getirdim tabak tencere ne varsa yerlerde her yer yemek oldu
(139 puan) tarafından
Büyük rahatlatmıştır sizi
tarafından
Ee temizlemesi
(10,802 puan) tarafından
Eşim temizledi :D 36 haftalık hamileydim zaten bir hafta sonra da doğum yaptım
0 oy
(5,157 puan) tarafından
En büyüğü değil ama lisedeyken eşimle ne cesaretse (ilçede yaşıyoruz) merkeze gitmiştik okulu asıp. 1 saat uzaklıkta lunaparka falan gittik yemek yedik gezdik ve koskoca Konya'da müdür yardımcısına yakalandık :D neyse ki kafa adamdı ailemize falan haber vermedi ertesi gün okula gelince sizi gördüm dedi 
(143 puan) tarafından
Benim annemle oturuyo sille yolunda canım
tarafından
Yaaa :) buyur gel beklerim Akıncılar parkına yakınım ben
(143 puan) tarafından
Biz biraz daha aşağıda kalıyoruz canım inşaAllah bi denk gelirsek otururuz sen de buyur gel :))
tarafından
İnşallah. :)) şimdi tanıdık çıkarmışız.  Bu semtte kimseyi tanımıyorum gerçi pek.
(143 puan) tarafından
O tarafta bende pek kimseyi tanımıyorum canım :)
0 oy
(18,096 puan) tarafından
Benim en büyük deliliyim yükseklik korkum olmasına rağmen luna parka ahtapota binmekti birde ilk defa binmiştim kemerimi bağlamamıştım kuzenim fark etmeseydi uçacaktım seyhan nehrine 
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Nişanlıydım ama nikahimızda vardı eşim ist ben trb da haftasonu arkadasimda kalacam deyip uçağa binip ve ilk defa uçağa binip yanına geldim en büyük deliliğimdir şimdi ki aklımla asla yapmam
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Babama anneme gidiyorum anneme babama gidiyorum deyip izmir ankara kıbrıs şehir şehir geziyordu araba kiralayıp sağlam tatil yapıyorduk kız kıza ajdhjajs anne baba ayrı olunca çok rahat geziyordum anne babada baba annede sanıyordu bi gün yanımızdaki kız arjadaşımızın babası görüntülü aricam demişti bavullardan pijama aldık benzinlik tuvaletinde giyip görüntülü aramayı açıyorduk kız kıza maske yapıyoruz amca falan diyorduk yüzümüzde maske üstümüzde pijama benzinlik personelleri falan görüyordu rezil oluyorduk ajdhhs ne günlerdi ya

Antalyada oteldeyken deprem olmuştu gece havuz kenarında sabahladık ger izekalı arkadaşım annesi arayınca anne çok kötü sallandık beee falan demişti annesi de kızım bursa da hissedilmedi antalya depremi je alaka falan demişti of hatırladıkça gülerim hala
0 oy
(542 puan) tarafından
Hamileyken kanamayla ambulansla hastaneye kaldirilmistim.hastaneye gidene kadar yatarak ve ayaklarimi kaldirarak durmustu kanama hastanede doktor alttan muayne etti ve bardaktan boşanırcasına kanlar akmaya basladi ayaga kalktigim an.Dusuk tehlikesi deyip gidebilirsin dediler.Ozeldeki doktorum dusuk ignesi yapilacak boyle durumda demisti.Yapacak hicmi birsey yok düşük ignesi vs yapmicakmisiniz dedim ki biyle durumlarda devlet yatis verir diye biliyorum.Yapcak birsey yok duscekse duscek iste dedi alayci sekilde erkek doktor.Alttan kanlar dokuluyo bacaklarima bebegim elimden gidiyo ve doktorun o tavri oan oyle bir gozum döndü ki hayatimda yapmadigim sekilde kriz geçirdim doktora bagardim sen alttan muayne ettin daha cok kanamayi getirttin duserse dussun ne demek ayni aciyi yasa diye hastanede bagira bagira aglayarak ciktim.Hayatimda en caresiz gunumdu o gun.Cok zor gunler gecirdim ancak Rabbime şükürler olsun şimdi yanimda yavrum ❤ 
(2,080 puan) tarafından
Ya bu nasıl  bir varlık ya  Rabbim merhamet  versin böylelerine onların  umurumda dinleri  imanları  para  olmuş  böylesinin  düşecek  dediği  çocuk  doğdu mu canım
(542 puan) tarafından
Inan tavrı o yuz ifadesi o kadar igrencti ki insan oyle evladi elinden giderken biri birsey yapsin en azindan ayakta durma oyle kanamayla oturda bekle bile demediler hala da derim kimse yaşattığını yasamadan ölmesin perisan olmustuk.Sukurler olsun canım onca badireye rağmen duscek dedikler bebeğim doğdu herkes taziyeye aradi kimse inanmiyodu dogsada saglikli dogcagina ama Rabbim ol der olur :)
0 oy
(9,687 puan) tarafından
Eşimle kaçarak evlendik ve dedem bende 3 sene konuşmadı çok kızdı eşim askere gidince hamileydim annemgile bi düğüne gitik orda dedimin karşisına cıktım barıştık ağladım ben hayatımda okadar ağlamadım ağ  oda ağladı aramız iyi artık
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Kaçmak  bence hemde  Bi anda  insan  kendi  bile  inanmiyor :D

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,346 göst.
0 oy
24 cevap 983 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (3,159 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 276 göst.
4 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 170 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,523 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,588 soru

23,846,871 cevap

319,648 kullanıcı

...