Kızlar benim de kocamın da ikinci evliligimiz kocamın iki kızı var biri bende büyük kız 11 yaşında küçük kız 5 yaşında ona babaannesi bakıyor eşim annesiyle kötü benim de Bi bebegim oldu şuan 2.5 aylık diyor ki ben küçük kızı da alacagım ama büyük kız bana 3 sene iyi çektirdi şükür çabaladım çok güzel bi durumda şuan da ufak tefek şeyler olsa da kızlar benim o çocuklarla Allah yukarıda sorunum yok ama eşim çok sorumsuz yani çocuklarla benimle beraber ilgilense derim ki getir ama bunu yapmıyor biraz diktatör Bi adam her şey 4 4 lük olmalı büyük kızı düzelten e kadar ben çok dayak yedim aynı şeyler şimdi küçükte olacak dün sordu dedi ki benim niyetim bunu da almak sen ne diyorsun dedim ki sen bilirsin ben karışmam bana karşı da öyle çok sevgisini gösteren saygılı Bi adam degil kavga ettiğimiz zamanlarda mutlaka beni döver bunu burdan nasıl böyle rahat yazdıgımı bilmiyorum ama dövüyor yani ben çok dayak yedim geçen gögüs kafesime tekme attı 20 günden fazla oldu daha hala kemigim diger tarafa nazaran dışarıda hastaneye falan da gitmedim yüzümü gözümü çok fontötenle kapattım morluklar yüzünden ben ne yapayım kızlar bu çocukların Bi suçu yok anne sadece dogurmuş ama hem büyük kız hem bebegim hem eşimin sürekli problemleri bir de küçük kız olursa bilmiyorum nasıl olur siz olsaydınız ne yapardınız? Ben psikolojik ve mental olarak bitik durumdayım bilmiyorum