LİNÇLİYCEK GELMESİN! BİRAZCIK UZUN VE ZOR Bİ DOĞUM OLDU
Geçen hafta salı günü bu saatlerde dünyaya geldi. Zorlu bı doğum oldu ama güzeldi günüm geçti diye hastaneye yatış yaptık 2 gün yatırdılar sadece serum verdiler besleyici. doktorumuz hastanede takip edelim dedi. 40+3 de geldi kızım. Minik minik kendi sancılarım gelince bı fitil yaptılar açılma olsun diye. 24 saat suni sancı verdiler. Öğlen saat 11.50'de suyumu patlattılar. Akşam doğuma kadar susuz kaldı. 19.52de sezeryana aldilar. Genel anesteziyle tamamen uyuttular. Estetik dikiş yapıldı. Yoğun bakım gibi bekleme yeri oluyo ya ameliyattan çıktıktan sonra uyandıktan sonra dikiş yerlerim açılmış bı karış kadar canlı canlı diktiler iğnenin acısını girip çıktığını hissettim. Yukarı çıkarttılar 2 gün boyunca yemek yemedigim için gazım çıkmadı sürekli meyve suyu su başka hiçbir şey vermediler. Sütüm gelmedi. Bebek aç kaşıkla mama icirdiler dikislerim acıyo bı yandan tek başıma yataktan bile kalkamadım. Bebeğimi kabullenemedim. Sanki hâlâ karnimdaymis gibi hissediyodum. Annelik duygusu sonradan geldi. Sizede öyle mi oldu? Hastaneden çıkacağım gün sütüm bı anda doldu. Şiştiler çok sıcak oldular. Eve geldim sıcak havlu koyduk. Daha fazla şişti elimizle sağdık uzun uğraşlar sonucu boşalttık Ama yinede sütüm yetmiyo istediği gibi hiç ayrılmak istemiyo. 1 ölçekden mama yapıyoruz.
Neden linçlenesinki canım hayırlı olsun gözünüz aydın güzel bir anınız olmuş
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyinasip etsin inşallah normal doğumun gözünü seveyim
1,497,697 soru
24,465,128 cevap
354,826 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın