Sana bir abla tavsiyesi , o eşin olacak adama asla yalvarma , sana hayatı zehir edecek evine gitsen de birkaç sene sonra ben bundan nasıl kurtulurum diye soracaksın kendine , bugün de kendini böyle paraladigin için pişman olacaksın.Adam olamamış eşin , sen eşya misin ki seni canı istediğinde oraya buraya bırakıyor ortada bişey yokken bir de arayıp sorunca kendini naza çekiyor ? Belli ki sana değer vermiyor bacım , seni sevmiyor bu adam.Birak yoluna gitsin , daha genceciksin , hayat çok uzun inan bana.Babana gelince , dayak atar ne demek yahu , kocan seni oraya bırakmış durup dururken , caddelere mi cikacaksin ayıptır sorması , tabii ki evine sığınacaksin.Bir süre sabret babanin yanında , bir iş bul , kendini eğit , ayaklarının üstünde dur .Sonra kur hayatını kimseyi takma.Bunlarin hepsi olur , sen yeter ki iste.Bak , çocuğun yok , engelin yok.Sadece kendini kurtarma sorumlulugun var.Allah seni kurtarmış o manyakların elinden şükret , ailenden kurtulmak istiyorsan da kendin çabala , uğraş , didin.Ha , ben burada çok eziyet altındayım diyorsan da devlete sığın .Onlar iş de buluyor , hayatını kuracak fırsatı veriyorlar .Bence psikolojik desteğe de ihtiyacin var , bunları kadın sığınmada bulabilirsin.onlar ayrıca boşanmak isteyen kadınlara hukuki destek de veriyorlar ve kimse adresini bilmiyor , kimse seni rahatsız edemiyor Kosullarini bilmediğim için evindeki aklıma gelen bütün tavsiyelwri verdim.Ama lütfen kocam da kocam diye parçalama kendini lütfen.Yapma bunu kendine.Simdi babama dayanamıyorum diyorsun ama birkaç sene belki de ay içinde keşke babama katlansaydim o zaman buna geri donmeseydim diye kafayı yiyeceksin dönersen.