0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Kesmek istiyorm yardmci olurmusunuz neler yaptnz onu kirmadan uzmeden

9 Cevaplar

0 oy
(12,086 puan) tarafından
Valla ne denediysem olmadi sonunda memeyi vermeyerek biraz aglanip sizlanarak kesildi
(1,265 puan) tarafından
Hmm anldm cnm
(12,086 puan) tarafından
2 gece butun gece ayagimda salladim 3.gun meme istemedi bile zaten
(1,265 puan) tarafından
Ayagimda bagryo sallanmiyr cnm malsff tskr ederim gendee
-Reklam-
0 oy
(969 puan) tarafından
Kaç aylık canım bende bekleym burda 2yasinda artk bunalıma girdim gerçekten ve şuan hatta memede takılı uyuyor 
(1,265 puan) tarafından
Ayni benimki memede uyuyo memede yatyor gece boyu hic rahat.yok.hamileyim.donup yatamiyorum rahat rahat memeye kakiyor.habire beni gorunce meme diyip duruyor 1 yasinda kuzum zaten gece surekli.kalktgi.icin fazla sut kalmiyorgun.icne yemekte yemiyor ona guvedgi icin
0 oy
(5,873 puan) tarafından
Ben bant yapstrdm cnm bak of olmuş ciz olmuş dedim ilk iki gün ağladı ama asla hiç vermedim ağladıkça eline meyve verdim yemek yedrdim oda anladı iki üç güne kednsidi yaklaşmadi
(1,265 puan) tarafından
Yok kuzum emzirmenin zarar yok normal de.aksine yarari var bebegede sut kanallari daha iyi calsmis oliyor doktorum da sorunnyok dedi cocuk istedgonsurece emzirebilirsnndedi yani  eski kafa onlar emziremezsin edemezsin diye oyle bisi yok
(5,873 puan) tarafından
Vala süt tuzlu acı olur falan diyorlar bende bilmiyorum herkes öyle dyir bide hamilesin ay smdi enerjin daha çabuk bitiyor benm kızda vala emiyordu hemen acikiyordum yoruluyirdum elim ayağım titredi çok şükür kestrdim kesintisiz yatar yemek de yer herşeyi yer goumcemde oda bir yaşında kestrdi dün gördüm kızı maşallah sofraya oturmuş yemeğinde yiyir toparlanmis gecelei yatyor bağımlısı oluyorlar çok ya
(1,265 puan) tarafından
Yokk kuzummn diyom yaa eski  kafa onlaf yaslilar nerde onu yapiyolar bnbdoktoruma sordum ebeme sordm internttn arastrdkm hicbir sakincasibyok ama sirff rahat vermedgi icin kescem
(5,873 puan) tarafından
Vala haklısın hamileyken çok zor smdiklten yar ve yardımcısın olsun çok zor yaşıda küçük hamilelikte zor ikisi birlikte inşallah kolay bı seklde bir şekilde buyutursun
(1,265 puan) tarafından
Amin amin. İnslllh cnm.sagoll
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Konuştum canım sakin bir anında gözlerinin içine bakarak ve gerçekten beni dinledi o gün oğlum dört gün oldu keseli arada istiyor ama emmek yok demistik deyince direnmiyor çok mızmızlanıyor istiyor ama napalim bir yerden başlamak ve sabretmek lazım 
(1,096 puan) tarafından
23 aylık ♥️
(1,265 puan) tarafından
Benimki 1 yasinda konusmayla anlasamayiz.biz cnm cnku meme yok dedgnde bile kusup aglayan bi xcocyk. Alinior hemen
(1,096 puan) tarafından
Aa haklısın küçükmüş daha genelde  bir buçuk yaşından sonra söyleneni anlıyorlar diyorlar :(
tarafından
Benimki de 13 aylik gündüzler kolay da gece sıkıntı benim için şimdi gündüzleri azaltiyorum yani elhamdülillah baya gelisme var
(1,265 puan) tarafından
Gunduz emmiyor fazla bi yatarken emiyor baska yok
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Konuştum kızımla artık sütün olmadığını canımın acıdığını söyledim bir kaç gün sonra sabah uyandı son kez emzirdim ve ondansonra hiç vermedim. bir iki gün geldi gitti açmaya çalıştı ama her seferinde artık yok kızım falan diye konuştum bıraktı. 4 ay oldu bırakalı
(1,265 puan) tarafından
Kac yasinda kuzum
(3,822 puan) tarafından
2 yaş 4 aylık canım
2 yaşına girdi bıraktık
(1,265 puan) tarafından
Hmm msallh cnm
0 oy
(11 puan) tarafından
Ben sirke sürdüm göğsüme ilk bebegimdi çok düşkündü süte çok zorlanirim bıraktırırken sanıyodum öyle olmadı sirkenin o keskin kokusundan tiksindi yüzünü eksitti kaçtı emmedi ilk bi hafta zorluk çektim süt yerine çorbayla doyurmaya çalıştım çubuk kraker filan verdim eline rahatlıkla bıraktı kızım tavsiye ederim sirkeyi
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Ben kızımı değil de kızım beni nasıl sütten kesecek çok merak ediyorum, çok seviyorum gelip süt içmesini elleriyle yüzümü okşamasını, gelip isteyince açana kadar ayaklarını çırpıyor heyecanlanıyor öyle seviyorum ki. Benim için de zor olacak tahminimce. Neyse ki henüz 11 aylık.:) 
(1,265 puan) tarafından
Bi yasnda benimki ve illalah ettryor inanki
0 oy
(198 puan) tarafından
18 aylık tuvalette bile memde takılı duran yaka iğnesi kızımı 1,5 liraya aldığım sabır taşıyla 3 günde bıraktırdım. Çok şükür
0 oy
(2,906 puan) tarafından
Sirke sürmüştüm 2 günde kestim çok kolay oldu benimkideçok düşkündü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 120 göst.
0 oy
8 cevap 140 göst.
9 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 207 göst.
5 Ekim 2023 Aile kategorisinde Meyrammm (683 puan) tarafından soruldu

404,227 soru

12,109,987 cevap

36,432 kullanıcı

...