0 oy
122 göst.
Aile kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar ya elimde değil esim bana kizinca yada biri bana bağırınca ağlarım her türlü meselede hemen aglarim konuşamam offf hiç güzel birşey değil sizde benim gibimisiniz 

10 Cevaplar

0 oy
(253 puan) tarafından
Yok valla benim kalbimi tereyağ bağlamış

Önceden bende öyle ağlardım da artık duygularım ölmüş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır çatır çatır konuşur yalnız kalınca ağlarm
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Ennn negret etttigim. Kendimi savunamam boğazım dugumlemir gözlerim dolar hemen. Yani savunmaya calisirim ama gozyasi pit pit akar. 
0 oy
tarafından
Ben aglarım içime kapanıgım cok kırılganım alınganım herşeyi kendime dert ederm nefret ediyorum bu huyumdan
0 oy
(927 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim o yüzden hiç insan görmek istemiyorum:(
0 oy
(402 puan) tarafından
Sonra da içim içimi yer tam yeriydi sunu niye demedim. Söyle deseydim. Ya valla ne zormuş ya şu hayat.ağlamamak için mecbur susuyorum sonrada pişman oluyorum.
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Ben oyleydim biri bana surdan kalk dese niye sert dedi diye ağlardım kızımın cenazesinde yemin ettim kim olursa olsun kiricam gerekirse parcalayacam ama kimse umrumda olmayacak diye simdi karşımda biri can cekisse bi tekmede ben vururum rahat gebersinler diye 

0 oy
(9,242 puan) tarafından
Yok degılım hayatında  görebileceğin en duygusuz insanım
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Ota boka ağlarım 
0 oy
(737 puan) tarafından
Evlenip anne olmadan önce aşırı duygusuz bir insandım ama anne oldum bana bir duygusallık çöktü herşeye ağlamaya başladım özellikle sma hastası bebekleri görünce oturup 1 saat ona annesine dua ederek ağlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 232 göst.
0 oy
21 cevap 465 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu

405,907 soru