0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Devletten hayir yokk Allah belalarını versin. Dernekler daha iyi yardım veriyor. 2 tanesine başvuru yaptm eve bakmaya geldiler bunlar kart içindi amaa

Bez ve mama için olanı varmı biliyor musnz

4 Cevaplar

+2 oy
(6,438 puan) tarafından
Canım neden bela okuyorsun devlet senin tel açmanı beklemiyor ya uzun bir süreci var eve bakar gelip araştırır daha sonra yardım eder derneklerde aynı şekilde işliyor ayrıca muhtarada yazdırabilirsin adını oda hızlı işliyor bu süreci 
tarafından
O devlet vermeyince bela verince ondan iyisi yok
-Reklam-
+2 oy
(9,241 puan) tarafından
Bela okudun ne oldu hızlandımı şimdi  muhtara git...
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Kizilayda gida giyim kart yardimi yapiyor 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Devletten hayır yok Allah belalarini versin ne demek ya gayet guzel yardim yapiyor arastirip herkese yardim ediyorlarda senimi görmüyor bu devlet bu ulkenin üstünde nefes alip yasiyorsan onuda bu devlete borçlusun unutma
tarafından
Neyden bahsediyorsun sen
Nasil bi sefalette yaşadığımızı görmüyor musun. Nefesmismismis....
Aldigimiz nefesi bile para yaptılar. Ülkeyi book götürüyor.  Ne benm ne eşimin üzerine bsy var ne evikiz ne arabamız kıracağızwsim serbest çalışıyor asgarii ücret. Bebegimzvar. Geçinemiyorum ditedevlet kapısına gittim her seferinde boş gönderildim.  Ben bu denli yardıma muhtaçken devlet bana el atmıyorsa ben o devletin ağzına tüküreyim. Olmaz olsun böyle devlet.
(4,973 puan) tarafından
Çık git o zaman başka ülkeye,devletsiz kal!! Devletin olmamış olur!!
tarafından
Hahahahahahahqhqhqhqhqhhq böyle düşünen insan tayfası kesin eski kafalı falansn.  Çıkar telefonunu göster diyenlerdensn .Siz varya siz hahahahaha
Allah sizi bildiği gibi yapsın. Acıyorum sana senin gibileee
(5,724 puan) tarafından
Durumun gercekten öyle ise hic bir kurum seni cevirmez çünkü benim esim hastaligindan dolayi 3 sene calisamadi devlet gul gibide bakti bu devlet daha napacak burda devlet suclu degil eger kurumlar tarafından cevrildiysende cimer bosa degil bende cherry arkadasa katılıyorum  ustunde rahatca yasadigimiz ulkeye bu sekilde konusma hakkınız yok
tarafından
Bitane telefoncu daha.  Afrm böyle devam. Sizi akpciler
(5,724 puan) tarafından
Ben akp li filan degilim sadece devletimi seviyorum baska biride olsa ayni seyi yazardim isine gelmediği yerde akp ciler deyip kenara cekilme bosuna
tarafından
İnan senin gibileriyle polemiğe giremem.
(5,724 puan) tarafından
Benim gibiler ülkesini sevip sayanlar senin gibilerde uc kurus yardimi alamadim diye devletini kotuleyenler evet benimle polemige giremezsin seviyen yetmez hadi isine bak simdi
(4,973 puan) tarafından
Cigdem4 sen günümüz şartlarında kendini nasıl bu kadar cehalet içinde yetistirebildin bilmiyorum ama benim seviyem de görgüm de senin seviyene inecek kadar küçülemiyor malesef. O yüzden değil sana cevap vermek,yazdıklarını ciddiye alıp önemsemeyeceğim bile.
tarafından
Şuan yazdığın gibi mi hahahahah
Gerçekten gülüyorum size.cunku siz bunu hakediyorsnz hahahah
(6,438 puan) tarafından
Ya kimse senle siyasi konuşmamış ki sadece devlete laf sayacağına dernek yerine direk muhtara gitsen dendi ayrıca eski postlarında lazer mak almak istediğini 3-5 bine lazere gitmek istediğini yazmışsın ee demek ki mama almaya bez almayada durumun var
(5,724 puan) tarafından
Ya aman bosver bunlar uc kurus nerden gelecek diye cabalayanlar yorum yapmaya degmezler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
0 oy
16 cevap 504 göst.
3 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Elifcaglar (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Larinlina (4 puan) tarafından soruldu