0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (160 puan) tarafından
bu su damlasa iz kalan kumaştan koltugum sinirim bozuluyo her hafta köpüklü suyla siliyorum örtü kurtarici oluyomu kullananlar varmi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende o ortulere sınır oluyorum oturuyosun kayıyo asagı duzelt Allah duzelt, koltukları alırken leke yapmayan kumastan almıstım ne dokulursa dokulsun sıldıgım gıbı anında cıkıyor ız yapmıyor senede bır kere yıkamacıyı cagırıyorum yıkıyolar butun koltukları, cocuklu evde örtu zor 
(160 puan) tarafından
anladim silmeye devam o zaman
tarafından
Valla öyle yapman lazım bırtek mısafır gelınce oturulan here örtu serıyorum, tıksınıyorum cunku ınsanların oturdugu yer kokuyo gıbı gelıyo bana onlar gıdınce de hemen alır makıneye atarım zaten cok mısafır de gelmıyor tayinciyiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben l koltuk olan o da çocuktan sonra küçük gelmeye başladı orayı kapattım önceden de zaten hamileydim kimse gelip gitmiyodu 2 kişi batirmiyoduk ortmuyodum şuan oğlan 6 aylık ve o odaya sigmiyoruz salona geçtik ah salxak kafam açık gri koltuk takımı diğer mobilyaların hepsi bembeyaz halilar da dahil çocuk da essek sipasi elini ağzına sokup kusuyo halıları şile şile iz oldu hep hem halıyı hem koltuklara örtü alçam annemin evinde kullaniyoduk ayda bi kere çıkarıp yikiyodum seriyodum halıları batmiyodu bile 
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Ben kullanıyorum valla  canim. Cocuk olunca mecbur 
(2,769 puan) tarafından
Nasıl seriyorsun 2 tane ayrı örtü alipmi
(7,479 puan) tarafından
1 tane aldim ortadan kestim oturma yerlerine seriyorum sadece
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Sermiyodum da şu 1 aydır seriyorum çok kirleniyo oğlum elinde meyve gezip sürekli 
0 oy
tarafından
Benimkisi L koltuk değil ama örtü her şekilde koruyor bende örtüyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
+1 oy
9 cevap 190 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,650 soru

12,452,202 cevap

46,352 kullanıcı

Kategoriler

...