Ilk kızım cok erken konustu. Tek dılle konustuk öğrenene kadar. Kucugum 14 aylık hala anne bıle demıyor. Sadece baba dıyor. 3 dılle konusuyoruz. O cok konusacak bellı suan topluyor
16 aylık anne baba dede ebe mama diyor acıyo diyo bazen bide ama annenın ben oldugunu bile bilmiyor mamanın süt oldunu biliyor ama bide kendince bisiler konusuyor sureklı ama anlaşılacak gibi değil
11 aylık dede baba alo diyor :) birde kendi kendine sesler çıkarıyor birşeyler diyor
Bir yaşından sonra başladılar şimdi 2 yaşında şakır şakır konusuyor ama hep anne baba nerdeee diyor ama görsen çok tatlı diyor
2 yaşında biraz daha ilerliyor cnm benim oğlum 2 yaşında anne baba mama dede Allah ata digidik han diyo arabaya cicege çiçi hadi gel yenge(yeye) ****** sesleri hav hav miyav ikili olarak şu ver hadi gel anne kaka anne çiş ayakkabıya agga diyo dur diyo suan aklıma gelen bunlar cnm ve bütün herseyi yapiyo şuraya bi kus konmus sar sar makarayi amin allah 1 isaret parmagini sallayip no no no diyo hayir diyomus ve inan gece uyutacagim zaman susturamiyorum uyumamak için türlü bahaneler üretiyor tam 2 yas sendromunu yaşıyoruz şuan yani demem o ki zamanı geldikçe herseyi yapiyolar bende senin gibi düşünüyordum ama onlar çok uyanık
405,614 soru
12,152,899 cevap
36,575 kullanıcı