0 oy
968 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (3,187 puan) tarafından

Yalanda değil hanii :D

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Buna şey yazmışlardı siz gidin benim  annem evlenmeme izin vermiyor "D hahahahaha 
(3,187 puan) tarafından
;D oda iyiymiş
tarafından
Kız sende diyete başladın mı su çaydan aldin mı
(3,187 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
İngiltere diyeti yaptım 3 gün ama aksam halsiz kaldim..
Kızım dış çıkartıyor uykusuzluk falan ondan heralde.. 1.3 kg verdim :) yemeseydim daha fazla ver bildirdim..
Şimdide 1ay haşlama limon uygulayacagim..
 Ekmek hamur işi vs yok. Bulgur pilavı 3-4 kaşık bol sebze yağsız et vs o şekilde deneyeceğim spor yürüyüş vs yapamıyorum..
Aralık sonu gibi veremezsem öyle alayım dedim çayı.. :)
tarafından
Bende şok dan doğadan form çay aldım 6tl ye ") onu içiyorum bende 16 gün oldu 5 kg verdim evde spor yapıyorum bende yere yat yuvarlan ")) pilates lastiği ve topum var onlarla debeleniyorum ")
(3,187 puan) tarafından
Hahaa çok iyi bence başka ne yapıyorsun? Ne kadar yuvarlanıyorsun :D
tarafından
Hahahahh yaa siz alemsiniz :D yerde yuvarlanıyoruma koptum :D :D  16 günde 5 çok iyi, hilal kuzucuğa Allah kolaylık versin  canım sanada...
tarafından
Tesekkur ederim canım ")) diyet yapıyorum sabah ac karnına sirke bal sıcak su karışımı yapıp içiyorum dikişlerim açıyordu spor yapamıyordum biraz zayıfladım onun mu etkisi oldu bilmiyorum bu gün çok rahat spor yaptım pilates lastiğini dizlerimden bağlayıp squat yapıyorum sonra yere uzanıp dizlerimi kanıma doğru çekip bacak ac kapa yapıyorum oda yine dizimde pilates lastiği bağlı sonra bacaklarımı düz uzatıp bacak ac kapa sonra sırt üstü uzanıp ayaklarımı kaldırıyorum iki bacağımı ileri uzatıp karnıma cekiyorum sonra pilates topunun üstünde sınav pozisyonu alıyorum top dizlerimin altında bacaklarımı karnıma doğru çekip geri açıyorum top la birlikte bu şekilde bitiriyorum sporu
(3,187 puan) tarafından
Yoruldummm 0.o
Maşallah benim bunlara hiç vaktim olmaz ki -_-
tarafından
Ben kızımı uyutunca hemen yapıyorum kalçalarım çok büyük üst beden inceldi popo öylece duruyor oda spor istiyor işte bir şekilde eritecem o koca mabadi ")))
tarafından
Anneeeem ben yoruldum, bittimmm :D öyle çok zayıflarım, çay içmeye devam edeyim iyisimi  :D :)  2 günde bir mekik çekiyorum o kadar. Bende üst taraf sıkıntı ama zayıfladıkça göbekte sıkıntı ayy amaaannn uf geldi yine aklıma..
tarafından
Ben cok sıkıldım aslında ya "/ çikolata tatlı falan yemek istiyorum hunharca ")
(3,187 puan) tarafından
Oy benim kızım hiç uyumuyor ya odadan çıkar çıkmaz geri gözünü açıyor.. gece çocuğu uyutunca falan mı yapsam ki Benim alt üst komple spor diyet ne gerekiyorsa.. Allah ne verdiyse :D
tarafından
Uzun saatlerce spor yapmak değil etkili spor yapmak ve gerekli bölgeye çalışmak lazım kalça karın için bak yere sırt üstü yatıp bacaklarını uzatıp karina çekmek yeter bir hareketle iki bölge üst beden icin de pilates lastiği ile yada dambil ile çalışabilirsin iki buçukluk şişelere su doldur kaldır indir gün içinde sürekli vakit buldukça
tarafından
Bendeee tatlı krizi var diyorum anlamıyorlar beni. Yemeyeyim çikolata koklamayayım bi tuhaf oluyorum :D şekerim düşüyor gözüm kararıyor yani gerçekte belkide olmuyor ama ben öyle hissediyorum :D hahahhh.
Hilalim kolayı seçiyorum bunyğzden işte vakit yok, yoksa ben yürüyüş yapabilsem güzel kilo veririm ama malesef. Çay kolay, boğazımı eh tutuyorum tatlı hariç, birde tayt alırsam iyi okur ama kollar içinde bi tayt bulmam lazım :D :D
tarafından
Evet lastiğim var ama yorulmadan zayıflamak hayalimde var :D zaten uykusuzluk diz boyu bunlar hepten bitirir beni :/ hafta bi kaç gün belirleyip dediğin gibi çalışsam çok güzel olur. Sana çooook maşaallah cidden tebrik ediyorum azmini çeyreği bana lazım..
(3,187 puan) tarafından
Tatlı krizi için tarçınlı kahve diyorlar deneyebilirsin belki faydası olur :))
Çay etkisini gösterdi mi sende ne kadar verdin..
tarafından
Olur muhakkah olmaz mı ama ben normal değilim :D yetinemem ki :D çay tatlı krizi önlüyormuş ama normal insanlar da evet azalttı ama bitirmedi bende :D
Yeme içme hepsi devam 3 buçuk kg verdim.
(3,187 puan) tarafından
Hiç yoktan iyidir devamm.. ;)
tarafından
İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım bu :)
(3,187 puan) tarafından
:D
Onikikarakter
tarafından
Ben cok azmettim bu sefer gidecek bu kilolar beni hor gören bütün kıvıran herkesin ağzına s.. "D "D hahahahah tatlı krizi için hiç bir şey ise yaramıyor o normal insanlar için geçerli benim ve benim gibi olanlar icin degil"))) benim tatli krizimi ancak tatlı giderir bol tatlı bolbol tatlı
(3,187 puan) tarafından
Hadi bakalım:D
-Reklam-
+1 oy
tarafından

ahahahhas superr:D

+1 oy
tarafından
Evliligin vitrini ve gercek yuzu :))) neyseki camasir serme isini kocama kitliyorum gorev dagilimi kapsaminda :))
(3,187 puan) tarafından
Çok iyi :D benimki balkonda yengesine yakalanınca bıraktı o işi :D
tarafından
:))) tühh kotu olmuss :))
(3,187 puan) tarafından
Evetttt :D :D
0 oy
tarafından
Yumuşatıcı koksun yeter ki akşama kadar koklar, koklar asarım amaaa o bile bir lüks na mümkün çamaşır asmak, iş yapmak yemek yapıp yersek çok iyi :) 
(3,187 puan) tarafından
Dimii bu veletler yedi bizi :D
tarafından
Sıpagettileeeer :D ayy razıyım azıcık öksürüğü başladı :/ sanki karda yatmış çatallı çatallı evdende bi bakkala çıkıyoruz haftada 2 kez nasıl başardık bilmiyorum :( gece bir kaç kez öksürdü o sesi duydum uykularım kaçtı. Canları sağolsun bebişlerimizin hepsi sağlıklı sıhatlı olsun❤️
(3,187 puan) tarafından
Aminnn.. ilerlemez inşallah. Geçmiş olsun canım ☺️

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,755 göst.
24 Ağustos 2019 Kültür-Sanat kategorisinde ♦️NİSA (1,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
17 Haziran 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,156 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beyzos34 (1,390 puan) tarafından soruldu

404,539 soru

12,118,650 cevap

36,468 kullanıcı