0 oy
170 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,035 puan) tarafından
Kızlar bana denedim süper oldu diyeceğiniz bir kabak tatlısı verirmisiniz 

11 Cevaplar

0 oy
(14,115 puan) tarafından

Yapmadım ben hiç sen kabak diyince bende oglusa  yedirmek için almıştım iyi hatırlattın :D

(7,035 puan) tarafından
Sjsjsjsj kız ben soydum hazırladım tarif lazım şimdi
(14,115 puan) tarafından
Anam çok güzel yapar da ben bilmiyorum bizim evde yenmez :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(7,035 puan) tarafından
Sjsjsj bende ilk deneyecem kız
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Kızlar annem bı gece önceden göz kararı şeker koyar bekletir sonra onu kaynatir derneğinde hiç sunloymaz o şerbeti ceker ve  sonra onu fırına atar üstünü yakar bal gibi olur ama ölçü yok hahaha
(7,035 puan) tarafından
2 kilo kabağın var canım bir sorarmisin annene ne kadar şeker koymak gerek
(1,063 puan) tarafından
Kuzum annem hiç ölçüylr yapmadı ya yemeğe tuz katarken bile ölçüsü yoktur yani eski kadınlardan bilmezki;)internetten araştır kuzum sen biraz keşke yardımcı olabilseydom
(7,035 puan) tarafından
Sıkıntı değil kuzum ya hak ederim şimdi
0 oy
(784 puan) tarafından
Canım ben tencrede pişiriyorum kabakları soyup dilipliyorum sırayla diziyorum üzerine toz şeker serpiyorum ve sabaha kadar bekletiyorum sabahta orta ateşte daha sonra kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyorum çokta güzel oluyo kabaklar tatlıysa ölçülü yaparsan kabak tatlın şekerli olur tatlı değilse fazla şeker koyman lazım o yüzden ölçülü tam tutan tarif maalesef tam olarak olmaz bence 
(7,035 puan) tarafından
Kabağın tatlı olup olmadığını nerden bilecek ki kız
(784 puan) tarafından
Oda biraz şans balım ama turuncu kabaklar genelde tatlı oluyo iki kabak çeşidi var sanırım tatlısı olan dışı turuncu olanlar varya onlar tatlı için güzel olmuyo ben bi denemiştimde tatlı değillerdi ne kadar şeker koysanda tatlı olmamıştı yavrum tatlı pişerken azcık bakar tadına tatlı değilse az daha ekler pişerken önemli olan tatlı kabaklardan almak o dışı turuncuya yakın olan kabaklardan sevemedim ben
(7,035 puan) tarafından
Bendeki zaten sırf tatlı için olandan kuzum öbürünü dışı beyaz oluyor yemeklik oluyir onlar
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Bir gün parçaladığınız kabakları tek tek şekere batırıp tencereye alın, hepsi bitince bir avuç da üzerine şeker ilave edin sabah ocağa alıp pişmesini bekleyin kısık ateşte olsun baktınız yumuşamış kapağını açın 5 dk da öyle devam edin pişirmeye içinde kalan suyunu kabak daha güzel çekiyor çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun 
(7,035 puan) tarafından
Sağol cnm teşekürler ❤️
0 oy
tarafından

Şuan ocağımda kabak pişiyor olması :D

(7,035 puan) tarafından
Ahahahha tesduflere gel yemekmi yaptın kiz
tarafından
Yok kız bal kabagı tatlııı, esım cok sever dun aldık pazardan geceden sekerledım tencerede durdu suyunu saldo sabah en kısık ateste agır agır pısırdım
0 oy
tarafından

Akşamdan şekeri bas tepsiye dizip sabaha suyunu çekmiş olur at fırına miss gibi olur en sevdiğim benim de kabağim var acil yapmam lazım aşeriyorum:D

(7,035 puan) tarafından
Ahahhaha yap kız vala sjsjjsjs bende yaptikda bakalım bir hele ilk yapisim nasıl olcak
0 oy
(13,535 puan) tarafından
Netten bak canım kirece yatırın ama daha lezzetli oluyor bilgin olsun citir citir oluyor diğer türlü eriyor 
(7,035 puan) tarafından
Ya onu yedim hemde Hatay'da süperdi ama kirve biraz sakat iş ya ona cesaret edemem sjsjjssj zehirleniriz felan maaş Allah
(13,535 puan) tarafından
Yok kuzum annem hep öyle yapıyor netten bak sen :)
(7,035 puan) tarafından
Tamam canım sağol ❤️
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Geçen sana tarif yazmıştım deneyecem dedin beni mi kandırdın ")) duygularım darma dağın "))
(7,035 puan) tarafından
Ahahahahha kiz o aklıma gelmedi dur hemen bakıyorum posta ve yapıyorum ☺️☺️
(4,425 puan) tarafından
")) fırında yap mutlaka deidgin gibi yap tadına doyamazsın ben tenceredekinin tadını sevmiyorum çok su su tadı oluyor
(7,035 puan) tarafından
Bende onu bir yerde yemiştim haklısın banada tadı değişik geliyor
0 oy
tarafından
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok severiiiiim bende istiyorum bende bende 
(7,035 puan) tarafından
Sjsjjs gel kız beraber yiyelim
0 oy
(581 puan) tarafından
1 gece beklemesine gerek yok 2 3 saatdedeseker eriyip sulaniyor 3 saat beklet sekerle kapagini kapat kaynat ara sira kontrol edersin pisince altini kapat soguyunca servis uzerine kesinlikle tahin dokun muthis oluyor 
(7,035 puan) tarafından
Sağol canım akşam eşim gelirken alcakmis zaten ☺️☺️
0 oy
(2,708 puan) tarafından

Kabağı soyup hazırladıkdan sonra yarım kilo şeker kullanıyorum ben ama tabi çok mu az mı bilmiyorum içine su flaan asla ilave edilemez şekerin suyuyla çok kısık ateşde ağzı kapalı pişirecen çok iyi oluyo üzerine de ceviz yada fındık ekle mis 

(7,035 puan) tarafından
Çok sağol ablam nasılsın his geldin ❤️❤️❤️
(2,708 puan) tarafından
Hoşbuldum kuzum benim teşekkür ederim aynı bee nasıl olacak ev çocuklar falan hep aynı
(7,035 puan) tarafından
Rabim safi ismine sifani versin ablam inşallah ne diyeyim eski sağlığına kavus inşallah
(2,708 puan) tarafından
Umarım canısı yarın gene işde hastaneye gidecem bakalım neler diyecek doktor
(7,035 puan) tarafından
İnşallah güzel haberlerle ablam dualrimiz seninle ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde T&RT&L&M (480 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
18 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,261 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 139 göst.
5 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
20 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde zehraertugrul (78 puan) tarafından soruldu

407,873 soru

12,245,535 cevap

37,064 kullanıcı

...