0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,467 puan) tarafından
İkisinden birini eczaneden alcam paranoxun içinde uyutucu uyuşturucu varmış diğerinde basit yani sadece ağrı kesici ateş düşürücü varmış hangisini tercih etmeliyim

5 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından

En İyi Cevap
Paranox S değil paranox yasaklanan çünkü onun içeriğinde uyuşturucu uyutucu madde var paranox s de ise sadece ateş düşürücü ağrı kesici var araştıra bilirsiniz sağlık ocağına da sordum şimdi eczaneciye de içiniz rahat olsun
-Reklam-
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Paranox s kaldirilmamismiydi en sonya oyle hatirliyorum
(1,467 puan) tarafından
Yok cnm bn en son bir kaç ay önce almıştım az önce eczanecimizi aradım vardı fiyatı da 15 ti
(12,241 puan) tarafından
Valla oglum 26 aylik. Baya bebekken en son doktorumuz dediki elinde varsa at yada alma daha. Icindeki bi maddeden dolayi yasaklanmisti bende daha almadim sonra canim yasaklandi diye biliyorum
(1,467 puan) tarafından
Bnm oğluma şuruplar geç etki ediyor ve çabuk etkisi geçiyor fitil cabuk etki ediyor ve uzun süre ağrısını hafifletiyor ondan alayım dedim kulağı boğazı iltihaplıydı evde fitil vardı hafta sonunu öyle atlattık
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Paranox s satışı yasaklandı 
(25,224 puan) tarafından
Var olması yasaklanmadıgı gerçeğini değiştirmiyor. Zararlı içerikleri oldugu için yasak şuan piyasada bulunması. Onlar ya elinde kalanı satıyor yada yakalanmadılar henüz.
(1,467 puan) tarafından
Cnm yasaklansa doktor bana neden bir kaç ay önce fitil yazsın yani yasaksa neden yazıyor
(171 puan) tarafından
Kuzum bildigim kadariyla paranox s yasaklanmadi paranox r yasaklandi yuvarlak icinde kucucuk r yaziyo paranoxin sonunda. Yanlis hatirliyo olabilirsin. Yasaklandigi zaman 4 farkli doktora sorum teyit etmistim cunku o zamanlar yasakli olan benim elimde vardi cope atmistim hatta
(1,467 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bnmde bildiğim kadarıyla düz paranox yazan yasaklanmış olmasıydı yanlış mı hatırlıyorum dedim acaba diyerekten hemen eczanecimize ve sağlık ocağına sordum hemen karşı karşıyalar zaten birde kızımı okuldan aldığım saatte tam önünden geçiyordum sordum sebebini de sordum içinde uyuşturucu uyutucu madde olduğundan toplatılmış paranox s içinde parasetamol var sadece bilgin için tekrar teşekkür ederim dediğiniz gibi paranox r de kaldırılmış olabilir onunda içeriğinde zararlı tehlikeli etken varsa
(3,563 puan) tarafından
Doktor paylaşmış PARANOX yasaklanan
0 oy
(171 puan) tarafından
Paranox s kullanabilirsin suan doktorada gitsen fitil olarak bunu veriyor. Yasaklanan paranox r ( yuvarlak icinde r yaziyor paranoxın sonunda )
(1,467 puan) tarafından
Sağol cnm aldım evde bulunsun diye şurubu açtın mı bir ay geçtikten sonra kullanmayın atın etkisi geçiyor diyorlar eczanedekiler ama paranox en azından olası durumlarda dolapta dursun böyle durumlarda mesela çocuğum ateşi çıkıyor ağrı kesici şurup o an evde yok veriyorum o şekilde
0 oy
(3,563 puan) tarafından

image

Canım bunu bir doktor paylaşmış burdan bakıp anlayabilirsin 

Yasaklanan fitil PARANOX 

PARANOX S değil. 

(1,467 puan) tarafından
Sağol cnm bn doğru olanı buldum da bir tane arkadaş ısrarla paranox s yasaklandı dedi bnde hayır hasaklanmış olsa doktor neden bana bir kaç ay önce yazsın ki dedim çok değil daha 2 en fazla 3 3 buçuk ay önce yazdı kum kristal döküyordu ağrı kesici olarak onu yazdı bize evde kutusu duruyor halen gelip baktım hemen zaten acaba bn mi yanılıyorum diye ama teyit etmek için sokağımızın hemen başında eczane ve anasağlığı var sordum yasaklanan paranox ve sebebini de sordum söylediler içerğinde ki madde uyuşturucu uyutucu olduğundan dolayı diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
22 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.

405,866 soru

12,164,110 cevap

36,615 kullanıcı

...