Benim düğünüm tam bi fiyaskoydu şimdiki aklım olsa düğün falan yapmazdım zaten kuzenimin gelinliğini giydim oysa dügünümde görümcemin giydiği kıyafet nerdeyse bir gelinlik parasıydı :( ***** kuaför benim istediğimden tamamen farklı kendi kafasindaki modeli yaptı zaman kalmadığı için bisey diyemedim :( Kayın baba kapı da 20 tl vermiş kardeşim de kapıyı açmamış Kaynana da açmıyorlarsa hadi gidelim demiş sonra teyzemde kapıyı açtırmış tabi benim bundan sonradan haberim oldu :( Düğünde erkek tarafından neredeyse kimse gelmemişti cunki hiç sevenleri yok :( Bizim taraftan gelenlerde fazla salonu doldurmadı nerdeyse salon boş gibiydi :( Takı takılırken kayınbaba incecik bir tane bilecik taktı başka da bisey takmadılar oysa durumları yerinde :( Herneyse düğün bitti eşime balayına gidelim dedim ama ailesinin yanına gitti neymiş düğün izninde ailesini görecekmiş !!! Bunlar yaşanalı çok zaman oldu ama hiçbirini unutmadım şimdi de torununu görmek istiyorlar yani ben onlara göstermesem haksız mıyım??