Bileniniz vardır belki 9 senedır çeşitli tedavilerden sonra 9 sene sonra tam tekrar tüp bebek için hazırlanıyor iken hamile kaldığımı öğrendim. Kanda pıhtılaşma pcos ve haşimato var bende. Zamanı gelince de inşallah burada hikayemi uzunca yazacağım. Şuan annemdeyim çünkü istanbulda yasiyorum ve orada arkadaşlarımdan başka kimsem yok. Geldim doğum yapacağım doktora gittim dün kendisi de tüp bebek doktoru ve memleketin en iyi bildiğim doktoru olarak biliyorum kendisini. Bebeğin suyu normalin alt sınırında demişti takip eden doktorum. Bu doktor suyun var çok değil ama yeterli dedi. 34. Haftadayım bu arada. Bebeğimin kilosu 2334kg diye çıktı. Kilosu iyi suyu az olanlarda kilosunu düşük bekleriz dedi. Ve ben çok rahat hamilelik geçirdim ailemde sezeryan doğum yapan da yok normal doğum yaparım diye düşünürken senin gibi hastaları normal dogurtmayiz dedi. Tahmini doğum ne zaman olur dedim 40. Haftada doğum yapılıyor Aralık sonu dedi. E uygulamada zaten aralık 27 yazıyor doğum. Gün de vermedi. Haftaya tekrar gideceğim gün istesem verir mi ki.