Kizlar dün geceden belli sinirimden her yerimi kaşıntı tuttu yatamadim. Eşimin ailesinde erken yaşta evlilik var 17 yasindaki cocuklarin 2 bebesi var normal karsılaniyo 22 yasinda bi tanede oğlanin 5 tane çocuğu var mesela. Neyse dün akşam arkadasımla konuşuyoruz (o kiz hemde eşimin uzaktan akrabasi) daha 19 yaşinda 2 tane cocuğu var bi tanesi benim buğra kuşumla ayni 18 aylik diğeri 7 günlük.
Bana dert yaniyo işte çok zor cart curt diye birden tutup dedi ki "buyuk oğlana bi 10 gün sen baksan buğrayla oynar" dedim olmaz saçmalama 1,5 yasinda ki cocuğa annesi bakar ben nasil bakiyim. Sonradan işte işin boyutu değisti konusurken gerildik illa bana diyo ki sen bak çocuğuma sende annesin seninde bi gun bana ihtiyacin olur "dedim ki saçmalama ben bakamam madem bu kadar sıkıntıya gireceksin niye ikinci cocuğu daha bu cocuk yaşta yaptin ? Dedim.
Anaaamm demez olaydiimm "sende 18 yasinda evlendin sende cocuk yaptin dedi sen benim anneliğimi mi eleştiriyosun vs vs dedi" kapatti gitmiş arkasindan kaynanami aramis (biliyo konuşmadigimizi) sonra gitmiş diger kadinlarin aramis eee neymiş ben ona demişim ki " senin pasakli cocuğuna bakamam" neeeeeeeee
Ya bende 18 yasinda evlendim şuan 20 yasindayim ama benim bi tane cocuğum var o daha 19 yasinda 2 tane cocuğu var ve aralarinda 1.5 yaş var..
Benimle kendini kiyaslamasi çok saçma ben kendimi evimi cocuğumu eşimi cekip cevire biliyorum ama o yapamiyo ilkokul iki terk okumayi yazmayi öğrenince almislar kizi okuldan.
Yemin ederim daha bir kere cocuğumu "anne al sen bak ben biraz uyuyim dinleniyim" diye birakmadim anca eşimle gezmeye gidersem birakirim ☺️
Bir daha olsa gene 18 yasinda evlenirmiyim evet evelenirim ama cocuk yapmam 20 de yapardim. Ben kendime güvendim evlendim çok şukur hic bir zaman afallamadim kaldira bildim bu evlilik meselesini. Ama işte kaldiramayanlarda oluyo.
Kiza elimden geldiğince naif konustum hani lohusa psikolojisindedir diye ama gelip bana iftira atti işe bak :)