0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar diyette yim de onun için alacam acaba tadı nasıl 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,817 puan) tarafından
Ben sutle pısırıyorum üzerine 1 meyve ve ceviz fındık badem hangisi varsa atıyorum çok güzel oluyor. Diyetteyim sabahları yapıyorum bazen
-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından
Her gün öğle yemeği olarak yiyorum ev yapımı yoğurtla 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum içine de muz ve fındık müthiş 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
yavan bi tadi var. ama kabuklu oluyo yerken agza kabuk geliyo ya onun disinda iyi
0 oy
tarafından
Ev yoğurduyla yiyorum bende güzel oluyor canım 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Tadsiz bişey kardeşim sütle falan yapardı peynirle tavada öyle güzel oluyordu 
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Yani kendi basina lezzeti yok. Tatsiz tuzsuz bisey. Ben yugurda katip icine meyve kuruyemis koyuyorum. Saglikli ve tok tutuyo. Sute de katiyorum,sutle hasliyorum yani. İlıkken iyi oluyo.
0 oy
tarafından
Hiç sevemedim ben 
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Bak bu da yulaftan sjsj ben kendi damak zevkime göre ayarlıyorum canim❤

Rondodan geçtim 2 kaşık yulafi 1 kasikta beyaz un 1 yumurta hamur yoguruldu içini de yetecek kadar Kıyma ile doldurdum al sana yulaf mantı sjjs image

(103 puan) tarafından
Vaaay ellerine sağlık canım güzel görünüyor
tarafından
Bu ne kiz
tarafından
Yulaftan mantı bacım sjsj Kübra Hanıma sordum onayladı yap gerçekten mükemmel oluyor❤
tarafından
Yaw deli hatun sjsj
tarafından
Baci yulaftan durum falan yaptim on numara oluyor dene kesin sjsj
tarafından
Yok asko ben yulafi pek sevmem zjsn
tarafından
Bak ekledim yukarı
tarafından
Yulaf tadı gram gelmiyor baci
tarafından
Hatuna bak sennnn
tarafından
Yaaa bu diyet bana neler yaptırıyor sjsjsj
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Çok güzel ya korkma. Ama en güzel yulaf şokta satılan glutensiz yulaf. Yediğim en iyisi çok taze. Oğlumda çok seviyor ona yumurtalı pişiriyorum. 

Tavaaya yap koyup azcık yulaf atıyorum hafif kavurup üzerine çırpılmış yumurta ekliyorum Mia 
0 oy
tarafından
Ot gibi ya sütle de denedim bal ve muzla da denedim ama sevemedim ☺ 
0 oy
(5,116 puan) tarafından
İnce öğütülmüş olanı daha çok sevebilirsin nerdeyse her gün yerim yarı su yarı sütle pişirip içine meyve doğrarım bazen tarçınlı yapıyorum tat versin diye eskiden bal koyardım artık gerek duymuyorum 
0 oy
(4 puan) tarafından

sütte pişirip olgun muzu ezip ikisini karıştırıyorum biraz da doğal fıstık ezmesiyle karıştırıp üstüne nar vs meyve efsane oluyo tabii kalorisine göre ayarlamak lazım nasıl istiyorsanız:)

0 oy
(543 puan) tarafından
Tatsiz tuzsuz birsey.Ben onu un yapip kullaniyodum tariflerde kek pogca tatli vs yapabilirsin.Omletine katarsan cok doyurucu oluyo mesela ince olmuyo.Sutle pisirirsen icine cikolata pekmez kuruyemis muz vs atarsin o zaman cok lezzetli oluyo.Gun gun deneme yanilma sevdigin halini bulursun.
0 oy
(4,084 puan) tarafından

Yulaf ezmesi değilde bundan yiyordu yoğurt ile birlikte bimden alıyordum geçen hafta eşim 6 7 bim gezmiş bulamamış kaldırmışlar çok seviyordum tadını :'(

imagey

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde ceylancan (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 443 göst.
22 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
3 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nare88 (176 puan) tarafından soruldu

403,594 soru

12,091,762 cevap

36,384 kullanıcı

...