0 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim 2 yasinda 4 aylij bebegim var mecbur kalip veriyorum ama süreklide vermiyorum caresiz kaldim ne yapacm bilmiyorum

27 Cevaplar

0 oy
(2,719 puan) tarafından
Benimde 3 yaşinda kızım 1 yaşinda oğlum var oğlum daha aylıkken onu kanguruya alıp kızımla oynuyor dum ikisi ile aynı anda ilgileniyordum sende öyle yapa bilirsin çok zor zmnlar dönemler geçirdim kesinlikle kızım tv izlemezdi telefonda da herşey kilitli arada youtupkids izliyor yada eğitici oyunlar indiriyorum yani bazen artık bende dinlemek istiyorum her dakka kızım benim boynumda oğlumu kıskandığı içn seni iyi anlıyorum şifre koy telefonun uygulamalarına normal youtu.be de kesinlikle izletme
-Reklam-
0 oy
(973 puan) tarafından
Kızım üç yaş üç aylık daha yeni Yeni TV izlemeye başladı anne masa koca aç yada çocukları aç der açarım biraz bakar sonra başka şeylerle uğraşır çocuklarımı doğduklarından itibaren hiç kısıtlamadim ellerinede vermedim tel TV üçü de bağımlı degil çok şükür burda çok oluyorum genelde kısıtlayanlarda sanki bağımlılık oluyor çünkü kisitlayinca yada zorlayınca çocuklara daha cazip geliyor sizde kendinizi suçlamayın mümkün oldukça vermemeye çalışın bebeği beraber yatiralim hadi beslenmesini yapalım falan diye oyalayabilirsiniz
0 oy
tarafından
Benimki hep tv izler hic telefonu vermedim eline 
0 oy
(231 puan) tarafından
Ben veriyorum ama kısıtlı bir şekilde öyle sürekli değil ki faydasını bile gördüm diyebilirim. 17 aylık ben öğretmedim çizgi film izledikçe tüm vücudunu tanıyor eli kolu bacağı ve şarkılar söylüyor. Her şeyin bi dozu var tuttutabilirsen neden olmasın 
0 oy
tarafından
telefon hic vermiyorum cizgi film izliyor 3 yasinda
0 oy
tarafından
TV izliyor kızım arada ama telefona karşıyım gerçekten zararlı vermiyorum 
0 oy
(634 puan) tarafından
Benimki reklam delisi 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 481 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 455 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,184 soru

24,473,237 cevap

355,293 kullanıcı

...