0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum 16 haftalık hamileyim Eşimle hiç anlaşamıyorum tartışma kavga şiddet görüyorum Annem babam ayrı Babamda annem de sahip çıkmıyor elim kolum bağlı mecburen burada duruyorum ama artık sabrım kalmadı akıl verin bana ne yapabilirim

10 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim 
(6 puan) tarafından
Allah razı olsun Aminnnn :(
(3,531 puan) tarafından
Huyu çok  mu kötü suyuna gt canım az  bide böyle dene blki düzelir
(6 puan) tarafından
Canım her yolu deniyorum mesela dövdüğünde ağlamama kızıyor ağlamadan sessizce oturuyorum sessizce ağlıyorum bazen yalvarıyorum yapma canım yanıyor diye her şeyde onun ve ailesinin sözü geçiyor İnan 1 yıldan beri denemediğim kalmadı Bundan Bi 5 6 ay önce komşular beni dövdüğünü bağırdığını duymuş dayanamayıp polisleri aramış Polisler geldi Ben polislerle gittim hastaneye götürüldüm, darp raporu alındı sonra 20 gün uzaklaştırma verdiler sonra barışmak için hep yalvardı özür diledi pişmanlığını dile getirdi sonra hamile olduğumu öğrendim sahip çıkanım da olmadığı için Döndüm geldim geri haliyle şikayetimi de geri aldım yine de kamu arkasını bırakmadı üç dört gün önce mahkemeye çıktık ifademi Yalan attım o bana vurmadı ben düştüm O yüzden oram buram çürüdü diye değiştirdim mahkeme 4 5 ay sonraya ertelendi bunun suçlusu benmişim gibi Bunun için de evde eziyet etti her şeyden kavga çıkartıyor beyninde kuruyor kurdukları gerçekmiş gibi davranıyor çok yoruldum diken üstündeyim artık bu evden çok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun niye peki sebep ne. Tabi sebep ne olursa olsun şiddet olmamalı ama halledilemeyecek konu mu diye sordum. Bide bebek var :(
(57 puan) tarafından
Allahım bu erkeklerde hiç zora gelemiyo nolmuş yani paran yoksa. Ben 30 haftalık hamileyim çok riskli bi gebeliğim var hayati tehlikem bile var üste 1 buçuk yaşında bi oğlum daha var akşama kadar koşturuyorum dinlenmem gerekken. Evin bütün işi sorumluluğu hesap kitap bende yaşadığım stresin hesabı yok yinede bi gün eşime yansıtmadım o zaman bizim onları çoktan öldürmemiz lazımdı demi ama. Hep dertleşmeyi tercih ettim oda destek oluyo Allah razı olsun. Bu şekilde üstesinden geliyoruz. Evlilik bunu gerektirir.
(6 puan) tarafından
Gerçek gerekçeleri değil ki canım bahanesi hiç bitmiyor işte huzursuzluk çıktıktan bittikten 3-4 saat sonra kendine geliyor bir bahane bir sebep Bulacak ya Çünkü olay hep sebepsiz oluyor o da işte yok Şundan yok bundan bahane uyduruyor
(6 puan) tarafından
Bir yıldan beri Çekmediğim şey kalmadı anneleri babaları abileri Küfür mü etmedi Evden mi kovmadı abisi bana Tokat mı atmadı Afedersiniz ama nokta.. yaparım lafını bile etti
(57 puan) tarafından
Ailen neden böyle yapıyo ya. Keşke sahip çıksalarda hemen gitsen. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm :(
(6 puan) tarafından
Allah razı olsun Amin sağ ol
0 oy
tarafından
Yapacagin seyler ilk basta yapilmasi gereken seylerdi. Mesela annen baban ayri bu konuda en iyi bilen kisi sensin zorlugunu nekadsr yiprstici oldugunu. Ona gore evlenirken saglam adim atmali mantikli davrnamalydin. 

Ama bazen kader bilemiyorsun sonradan da sorunlar cikabiliyor sorunlari gordugun zmaan yine mantiklica once yuvani saglamlastirmaya calismaliydin ki yeni gelecek olan birey de saglikli bir ortamda buyusun. 

Ama bazen kader, duzelir zannediyorsun engel olamiyorsun ona da diyecek bisey bulamiyorum. Simdi bosan bosan ayril desem, zaten gidecek yerim yok diyorsun gitsende bi cocukla hicbiryere sigamazsin. Calissan kime emanet edeceksin ve hicbir kimse annenin babanin yerini tutamaz o sicakligi veremez.

Sana bu saatten sonra yapacagin seyler icin sunlari soyleyebilirim beklentini minimuma dusur, simdiye kadsr her ne yaptiysan tam tersi davranmaya cok konusuyorsan sessiz kalmaya biraz bi sakin kalmaya calis. 

Karsina alip duzgunce konustugunda da cozulmuyorsa bi aile terapistinden yardim al. 

İlla gidecek yeri olanlar hemen bosanmiyor  herkesin evinde sorun oluyor once cozmenin yolunu dene. 

Sema maraslinin mutlu evlilik okulu kitabini oku,hatice kubra tongari takip et nazli nazli caliskanin videolarini izle. 

Kendi hatalarini duzeltebilirsin belki. Boylelikle belki yoluna girer hersey. 

Rabbim yardimcin olsun
(6 puan) tarafından
Canım her yolu deniyorum mesela dövdüğünde ağlamama kızıyor ağlamadan sessizce oturuyorum sessizce ağlıyorum bazen yalvarıyorum yapma canım yanıyor diye her şeyde onun ve ailesinin sözü geçiyor İnan 1 yıldan beri denemediğim kalmadı Bundan Bi 5 6 ay önce komşular beni dövdüğünü bağırdığını duymuş dayanamayıp polisleri aramış Polisler geldi Ben polislerle gittim hastaneye götürüldüm, darp raporu alındı sonra 20 gün uzaklaştırma verdiler sonra barışmak için hep yalvardı özür diledi pişmanlığını dile getirdi sonra hamile olduğumu öğrendim sahip çıkanım da olmadığı için Döndüm geldim geri haliyle şikayetimi de geri aldım yine de kamu arkasını bırakmadı üç dört gün önce mahkemeye çıktık ifademi Yalan attım o bana vurmadı ben düştüm O yüzden oram buram çürüdü diye değiştirdim mahkeme 4 5 ay sonraya ertelendi bunun suçlusu benmişim gibi Bunun için de evde eziyet etti her şeyden kavga çıkartıyor beyninde kuruyor kurdukları gerçekmiş gibi davranıyor çok yoruldum diken üstündeyim artık bu evden çok korkuyorum
tarafından
Rabbim yardimcin olsun durum bukadar ciddiyse cekmenin bi alemi yok
(6 puan) tarafından
Gerçekten çekmenin bir alemi yok dayanamıyorum ama ne yapabilirim nereye gidebilirim Bir de tehdit ediyor ayrılırsan zarar veririm etrafındakilere diye
0 oy
(407 puan) tarafından
Git karakola danış bi durumunu neden çocuk yaptın annem o zaman kazayla mı oldu veya oturup konusun meselenizi neyse çözmeye çalışin eşinin ailesiyle konuş falan
(6 puan) tarafından
Canım her yolu deniyorum dövdüğünde ağlamama kızıyor ağlamadan sessizce oturuyorum sessizce ağlıyorum bazen yalvarıyorum yapma canım yanıyor diye her şeyde onun ve ailesinin sözü geçiyor İnan 1 yıldan beri denemediğim kalmadı Bundan Bi 5 6 ay önce komşular beni dövdüğünü bağırdığını duymuş dayanamayıp polisleri aramış Polisler geldi Ben polislerle gittim hastaneye götürüldüm, darp raporu alındı sonra 20 gün uzaklaştırma verdiler sonra barışmak için hep yalvardı özür diledi pişmanlığını dile getirdi sonra hamile olduğumu öğrendim sahip çıkanım da olmadığı için Döndüm geldim geri haliyle şikayetimi de geri aldım yine de kamu arkasını bırakmadı üç dört gün önce mahkemeye çıktık ifademi Yalan attım o bana vurmadı ben düştüm O yüzden oram buram çürüdü diye değiştirdim mahkeme 4 5 ay sonraya ertelendi bunun suçlusu benmişim gibi Bunun için de evde eziyet etti her şeyden kavga çıkartıyor beyninde kuruyor kurdukları gerçekmiş gibi davranıyor çok yoruldum diken üstündeyim artık bu evden çok korkuyorum
(6 puan) tarafından
Bir yıldan beri Çekmediğim şey kalmadı anneleri babaları abileri Küfür mü etmedi Evden mi kovmadı abisi bana Tokat mı atmadı Afedersiniz ama nokta.. yaparım lafını bile etti
(407 puan) tarafından
Yuhhhhh Allah belalarını versin. Ah güzelim çekme bunları ya birikmişn yokmu veya bir süre yanına sığınacak kimsen gerçi kime ne diyebilirsin ki. Allah duyar seni merak etme hamilesin bol bol dua et canım Allah'ım yardım et diye ıslah etsin Allah öyle insanları yatacak yeri yok eşinin
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Eşin senin gidecek yerin olmadığını bildiği için böyle davranıyor kendini yanlız gibi gösterme gerekirse kadın sığınma evlerine git . Kendin için en doğru kararı kendin verirsin canım 
(6 puan) tarafından
Orada 6 ay tutup çıkartıyorlar hiçbir şekilde maddi param yok O yüzden ne yapacağım bilmiyorum ki
0 oy
(407 puan) tarafından
Kız hamile halinle de dövüyor mu?
(6 puan) tarafından
Evet hem de kaç kez
(407 puan) tarafından
Allah ıslah etsin onu güzelim bu çocuk böyle büyümez ki sen bilirsin yinede ama sen git bi karakola. Annen neden sahip çıkmıyor sana Allah aşkına o baksın bebeğine sen çalışırsın bu hayat böyle gitmez ki o kocaninda Allah belasını versin
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım ,:( :( 

(6 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin
0 oy
(407 puan) tarafından
Kız hamile halinle de dövüyor mu pislik
0 oy
tarafından
İşte gidecek yerin olmadığı için ne yaparsam yapym bana mecbur dio kadın sığınma evine git enazindan bebeğine bişey olmadan doğursun Rabbim kolaylık versn şikayet et devlet arkanda olur dul ması falan bağlanıyor  olmadı annenin evine git sen calstrsn annen bebeğine bakar  korkma korkarsan hiç bişey yapamayan böyle durdukcada dayağı yer otrursn
(6 puan) tarafından
Annem babam ailesi tehlikeli insanlar diye beni kabul etmiyorlar tek başına mücadele ediyorum ayrılırsan evden gidersen tehdit ediyor zarar veririm sizinkilere diye
tarafından
Nasıl ailen var ya k bakmada insan çocuğunu ne   olursa olsun yanına alr korkudan neymiş ararsın polisi şikayet edrsn Allah kolaylık versn
(6 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Esinle konus cnm
(6 puan) tarafından
Sebep olsa çözmeye çalışacağım işte sebep yok çok kuruntulu beyninde kurduklarını gerçekmiş sanıyor o şekilde davranıyor bana diyor ki mahkemeden stresliyim o yüzden böyle davranıyorum diyo yok maddi durum durumdan diyor para yok diyor hiç sebebi bitmiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 318 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (133 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 429 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehra Nur kara (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rojda2121 (4 puan) tarafından soruldu

413,560 soru

12,449,800 cevap

46,273 kullanıcı

Kategoriler

...