0 oy
132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar kızım 16 aylık. Normalde sallayarak uyutuyorum ama iki haftadır inatla sallanmayi reddediyor sallanarak uyumak istemiyor. Bu sefer yanıma alıyorum döne döne yorulur uyur diye yok onuda istemiyor destek bekliyor. 40 dk dir yanımda döndü ağladı saçlarımı çekti şimdide tekrar ayağıma aldım salladım uyudu. Ve sabah 5 e kaadar da asla tam dalmış olmuyor beşten sonra uyuyor öğlene kadar bıraksan uyur. 4 aylık bı kızım daha var hangisine yetiseyim şaşırdım kaldım normalde büyük kızımın odasını ayırmayı düşünüyordum ama bu gidişle oda olmayacak napabilirim nasıl uyutacagm.ben bu çocuğu fikri olan var mı.

5 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Bu ben kucagjna al poposuna vur bide Ayetel Kürsi ac uyuyor benimki demekki 16 . Ayda bişey var ki bunlar değiştiler
-Reklam-
0 oy
tarafından
26 sinda 17 aylık olacak şu an kamyonunun üstünde bumm bummm yapıyor kamyonunun tepesini açıyor içine çoraplarını koymuş bana yemek gibi yedirmeye çalışıyor

Çözüm bulursan bana da soyle:)
0 oy
(8,475 puan) tarafından
Benimki sallanmayi 6 ayda bıraktı hiç sallamadim bir daha zaten istemiyordu. Sonra yatağa götürüyordum akşam 9 gibi 10 gibi gece lambası aciyordum emiyodu bir iki yanımda oyalanip uyuyodu ogunden beri asla sallamadim artık ışıkları kapatınca oda uyucagimizi bilip yanıma gelip yatıyor bu yönden çok şanslıyım :D
0 oy
(973 puan) tarafından
Gündüz uykusunu azaltman gerek gündüz uzun uyuyan çocuklar gece uyumak istesede uyuyamiyor 
0 oy
(231 puan) tarafından
Ben hiç sallamadm sadece emzirdim o şekilde uyuya kalıyor sonrası yerine koyuyorum. Bi kaç gün sık dişini kızına bi rutin oluştur. 9 da yatağa diyin pijamaları giydirin benimki yatağa girelim dediğim de hemen tulumunu getiriyor çünkü böyle alıştı. Sende bi kaç gün sık dişini düzenli yap saatlerini etki eder inşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 132 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,044 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,824 cevap

46,274 kullanıcı

Kategoriler

...