0 oy
1,404 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar kaynana konusunda o kadar doluyum ki nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biz evlenik 5 ay evimize hiç gelmediler. İnsan hicmi oğlunun evini merak etmez gelmez demi.  Sonra ben ağır Bi hastalık geçirdim el gibi gelip geçmiş olsun diyip gittiler. Hamileliğimde bulantı kusma hep hastanede yattım gelmediler.  Doğum yaptım geldi ama salonda sabahtan akşama kadar televiyona baktı  selam vermedi.  Anne bana Bi hoşaf yap dedim ben senin aşcin değilim dedi.  Şimdi çalışıyorum 11 aylik çocuğum var bakıcı arıyoruz, esim gitti kaynanami getirdi , 1 aydır bakıyor ama sürekli bakicinizi bulun diyor. Burda bakıcılar asgari ücret istiyor. Bulamiyoruz.  Borcumuz var biliyor ama oralı olmuyor. Elini hicbi ise vurmuyor.  Üst komşum yakın arkadasimin kaynanası geldi . 1 haftadır bana kahvaltı hazırlıyor kızım ise ac gitme diye diyor,  aksam yemeğimi yapıyor evimi temizliyor,  buzluguma mantı köfte börek yapıp dolduruyor diyor.  Bende ister istemez etkileniyorum. Benimde Bi hafta sonum var , temizlik yapıyorum Bi taraftan.  Çocukla ilgileniyorum Bi taraftan.  Çamaşır ütü falan Buda TV başında oturuyor.  En son gittim dedim benim 10 tane elim yok. Ya çocuğu avut ben iş yapayım yada kalk sen yap dedim. Arkadadimin kaynanası bugun Bi oturuşta 5 kilo yaprak sarmis dedim.  Oda ozaman onun kocasıyla evlenseydin dedi. Ben hastayım bana bisey olsa nasıl hesap vereceksiniz dedi.  Bende sen hasta falan değilsin dedim . Şekeri olan şekerli şeyler yemek. Tansiyonu olan et yemez, dizi agriyan gezmeye gitmez sende o yok o yok dedim.. o sırada esim geldi noldu diye ikimizede sordu.  Ben bisey anlatmadım onla konuştu mi bilmiyorum ama şimdi esim benle küs konuşmuyor 

27 Cevaplar

0 oy
(1,639 puan) tarafından
Canım senin çalışman çok sıkıntı bebeğinde çok küçük şu durumda calismaman daha hayırlı bence
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kimse senin çocuguna bakmak zorunda değil. Olay bu kadar basit. 
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Aranizda hormet izzet kalmamis sende masAllah dediyini demissin ama ondada az yol bilmiyorum millet kaynanamla kalmiyim diyor sen gelsin kalsin her isimi yapsin ama oda yasli bakicinz degil birak gitsin cik isten otur cocuguna kendin bak
0 oy
tarafından
Bakmayacağın çocuğu doğurma yada otur kendin bak eşinin annesi senin hizmetçin değil çocuğuna bakmaya mecburda değil kadin iyi demiş sana başkaları örnek gösterirsen gidip onun kocasıyla evlenseydin ağzının payını almışsın afiyet olsun 
0 oy
(671 puan) tarafından
Herkes seni bu kadar eleştirmiş ama ben seni çok iyi anladım. Evet kayinvaliden bakmak zorunda değil ama çoğu kayınvalide böyle bir fedakarlık yapıyor cevrede görünce senin de böyle bir beklentiye girmen normal. Burda herkes aileden para umuyor bana da o garip geliyor sen çalışıyorsun o kadarlık da fedakarlık yapsın bir süre. Ha iş yapma konusunda laf söylemen yanlış olmuş. Belli ki çok yoruluyorsun bu durumda işlerde esin yardımcı olmalı 
(13 puan) tarafından
Anlayışın icin  çok sağol canım. Herkes nasıl yorumlar yapmış çok üzüldüm.  Kendimize sorguladım. Evet benimde hatam var ama birazda o fedakarlık yapsa.  En azından şu kış bitene kadar 3 4 ay bari baksa yine yeter
(671 puan) tarafından
Canım burdakilerin çoğu çalışmıyor hemen bırak işi çalışma esin sana baksın sen çocuğuna bak diyorlar. Sen çalışıp para kazanmaya çalışıyorsun kayinvalidenden para beklemiyorsun zaman zaman da yoruluyorsun yıpranıyorsun patlamışsın ama burda sıkıştırman gereken kişi eşin. Benim de kayinvalidem bakıyor elinden geleni yapıyor sağ olsun ama o da zorlanıyor belli yani bu ara annem de var rahat. Ama çalışan anne olmak çok zor benim cevremde çoğu babanne bu fedakarlığı yapıyor
0 oy
(402 puan) tarafından
herkes karsit cevap vermis ya inanamiyorum.arkadaslar kayinvalide bu yari anne demek.komsudan umunmuyoruzki ya esimizin annesi torununun babaanenesi.simdi yardimi olmayacaksa ne zaman olacak?on yil sonra ele ayaga dusjnce bakim umununca ne olacak?o zaman da gelininden umunmayacak mi?o kaynana seni sevmiyor sen de onu sevme o zaman beklentin olmaz ve kirilmazsin canim.bi an once de gonder evinden.yok say öldu say gucun parana yetsin
(13 puan) tarafından
Ayyy sagolun yaa Allah razı olsun. Sonunda benide anlayan biri çıktı.
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar hala kaynanan bakıyor yine iyi bana açık açık bakmak istemiyorum dese bakma derim niye minnet ediyorsun ki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 599 göst.
25 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 697 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Zehrraa (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,458 göst.
30 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Nehirr (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,236 göst.