Kızlar kaynana konusunda o kadar doluyum ki nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biz evlenik 5 ay evimize hiç gelmediler. İnsan hicmi oğlunun evini merak etmez gelmez demi. Sonra ben ağır Bi hastalık geçirdim el gibi gelip geçmiş olsun diyip gittiler. Hamileliğimde bulantı kusma hep hastanede yattım gelmediler. Doğum yaptım geldi ama salonda sabahtan akşama kadar televiyona baktı selam vermedi. Anne bana Bi hoşaf yap dedim ben senin aşcin değilim dedi. Şimdi çalışıyorum 11 aylik çocuğum var bakıcı arıyoruz, esim gitti kaynanami getirdi , 1 aydır bakıyor ama sürekli bakicinizi bulun diyor. Burda bakıcılar asgari ücret istiyor. Bulamiyoruz. Borcumuz var biliyor ama oralı olmuyor. Elini hicbi ise vurmuyor. Üst komşum yakın arkadasimin kaynanası geldi . 1 haftadır bana kahvaltı hazırlıyor kızım ise ac gitme diye diyor, aksam yemeğimi yapıyor evimi temizliyor, buzluguma mantı köfte börek yapıp dolduruyor diyor. Bende ister istemez etkileniyorum. Benimde Bi hafta sonum var , temizlik yapıyorum Bi taraftan. Çocukla ilgileniyorum Bi taraftan. Çamaşır ütü falan Buda TV başında oturuyor. En son gittim dedim benim 10 tane elim yok. Ya çocuğu avut ben iş yapayım yada kalk sen yap dedim. Arkadadimin kaynanası bugun Bi oturuşta 5 kilo yaprak sarmis dedim. Oda ozaman onun kocasıyla evlenseydin dedi. Ben hastayım bana bisey olsa nasıl hesap vereceksiniz dedi. Bende sen hasta falan değilsin dedim . Şekeri olan şekerli şeyler yemek. Tansiyonu olan et yemez, dizi agriyan gezmeye gitmez sende o yok o yok dedim.. o sırada esim geldi noldu diye ikimizede sordu. Ben bisey anlatmadım onla konuştu mi bilmiyorum ama şimdi esim benle küs konuşmuyor