Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Oğlumun vücudunda çıkanlar ne ?? Resimli
0
oy
449
göst.
26 Aralık 2022
Diğer
kategorisinde
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar merhaba oğlum 3 gündür ateşli ilk gün diş ateşi diye düşünüp göturmedim ama dün sabah kollarinda ufak Ufak kırmızı benekler görünce hemen götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi doktor o döküntüler de ateşin reaksiyonu dedi ama kızlar döküntüler çok fazlalaştı çıkıyorlar bı kaç saat sonra kayboluyolar tekrar bu döngüde devam ateşli halsiz hiç birşey yemiyo ve böyle kırmızı kırmızı döküntüler var başına gelen varmı nedir bu şimdi ateş mi yapıyor yoksa doktor mu anlamadı
bebek
kızarıklık
sağlık-cilt
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
26 Aralık 2022
GizeMikail
(
664
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence başka bir doktora daha götürmelisin ne olur olmaz yani baya kötü olmuş çünkü geçmiş olsun
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım peki neden kaybolup tekrar çıkıyor ilk defa başıma geldi anlamadm kaldım
26 Aralık 2022
GizeMikail
(
664
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç bir fikrim yok canım ama için rahatlar en azından götürürsen
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Aralık 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Antibiyotik kullandı mi canım onun yan etkisi olabilir
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Antibiyotikden önce oldu doktora götürdüm doktor yüksek ateş bazen böyle reaksiyon gösterir dedi sonra antibiyotik yazdı antibiyotik den öncede oldu
26 Aralık 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah düzelir gecmjs olsun siz ihmal etmeyin yinede başka bir hastaneye götürün canım
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Götürcem canım teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Aralık 2022
Serapycdgdlky
(
9,101
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy geçmiş olsun. Kaç yaşında. Bi de başka bir doktor görsün bence ya.
1 önceki yorum göster
26 Aralık 2022
Serapycdgdlky
(
9,101
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay çok küçük daha. Bugün bence götür yine bir aile hekimi baksın olmadı. İlacın yan etkisi olabilir gerçi ama. İçin rahat eder en azından
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
İlaç vermeden önce de çıktılar canım ilaçla bı ilgisi yok ama götürcem eşimi bekliyorum inşallah bişey olmaz
26 Aralık 2022
Serapycdgdlky
(
9,101
puan)
tarafından
yorumlandı
Kötü bişi yoktur eminim de işte annelik hali. İnsan herşeyden korkuyo
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım çok teşekkür ederim
26 Aralık 2022
Serapycdgdlky
(
9,101
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Aralık 2022
Ebru Sezer
(
158
puan)
tarafından
cevaplandı
Günaydın egzamaya benziyor bence farklı bir hastaneye götürebilirsin çok geçmiş olsun ❤️
2 önceki yorum göster
26 Aralık 2022
Ebru Sezer
(
158
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama işte bilmiyorum tam emin değilim inşallah değildir alerji de olabilir ya da yediği bir şey de dokunmuş olabilir eğer sürekli tekrarlıyorsa egzama o zaman
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç başıma gelmedi üç gündür ateşli ve böyle oluyor daha önce yaşamadım böyle bir şey egzamayi da bilmiyorum ama sağol canım ben götüreyim yine normal durmuyo
26 Aralık 2022
Ebru Sezer
(
158
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabii ki götür canım Allah korusun belki içten iltihaplı bir alerjidir sağlık hiçbir şekilde geçer şöyle olur böyle olur demeyelim riske atmayalım götürürsem buraya da postunu atarsın ya da buradan bana yazarsın çok geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz sadece ateştendir öyle bir salgın var ki korona dedik bir yılımız iki yılımız öyle gitti şimdi bir de bu grip salgını çıkmış ortalığa korkudan burnumuzu dışarıya çıkartamıyoruz
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım merhaba yaz demiştin o yüzden yazıyor oğlanı götürdüm alerji dedi ama bu şehirde alerji testi yapan hastane yok çevre şehirlere gidin dedi neye alerjisi olduğu belli değil herhangi bişey yapmış olabilir aslında eşimde alerjik antibiyotik ve ağrı kesici kullanamıyorum oğlum da öyle sanırım 7 aylıkken yine böyle alerjisi tutmuştu ama bu defa çok farklı ve kötüydü ilaçlarını değiştirdi alerji şurupu yazdı şükür vücudu geçti umarım tekrar yaşamayız haftaya çevre şehire teste götürcem
26 Aralık 2022
Ebru Sezer
(
158
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun canım belliydi zaten ateşten fakan olmadığı Rabb'im bidaha tekrarlaymasin canım ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Aralık 2022
Papatya94
(
439
puan)
tarafından
cevaplandı
İlaç dokunuyo olabilir ilaç falan kullanyomusun
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk iki gün ilaç kullanmadım azı dişi çıkıyor diye dis ateşi sandım ilaç kullanmadığım halde bu döküntüler çıktı doktora götürdüm doktor yüksek ateş bazen böyle reaksiyon gösterir dedi sonra antibiyotik yazdı dün kullanmaya başladım ama ilaçtan önce de vardı
26 Aralık 2022
Papatya94
(
439
puan)
tarafından
yorumlandı
Alerjide olabilir başka doktora göster yada özele gotur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Aralık 2022
❤Mehincik❤
(
6,680
puan)
tarafından
cevaplandı
Alerji bu..ilaçlardan olmalî gecen yil kizimda aynı boyle oldu 3gun hastanede yattık
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim oğlum 7 aylıkken apireks diye bir ilaçtan alerji oldu zaten ilaca alerjisi olduğunu biliyorum onu vermiyodum ama bu da alerjiymis neye alerjisi var bilmiyorum burda alerji testi yapmıyorlar ne yazık ki çevre şehre gidip yaptrcaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Aralık 2022
❤️Baloğlanınanası❤️
(
1,519
puan)
tarafından
cevaplandı
Ürtikere benziyor. Kollarında bacaklarında popo kısmında çok olur ilk çıkarken,, bir çıkar bir kaybolur izi bile kalmaz sonra başka Bi yerden tekrar çıkar. Keşke Bi alerji şurubu verseydi geçmiş olsun.
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
oğlanı götürdüm alerji dedi ama bu şehirde alerji testi yapan hastane yok çevre şehirlere gidin dedi neye alerjisi olduğu belli değil herhangi bişey yapmış olabilir aslında eşimde alerjik antibiyotik ve ağrı kesici kullanamıyo oğlum da öyle sanırım 7 aylıkken yine böyle alerjisi tutmuştu ama bu defa çok farklı ve kötüydü ilaçlarını değiştirdi alerji şurupu yazdı şükür vücudu geçti umarım tekrar yaşamayız haftaya çevre şehire teste götürcem
26 Aralık 2022
❤️Baloğlanınanası❤️
(
1,519
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim oğlum da böyle oluyor malesef canım. Rabbim yavrularımıza kalıcı şifalar versin amin. Üst solunum yolu enfeksiyonu da tetikliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Aralık 2022
Cadıkız
(
5,330
puan)
tarafından
cevaplandı
Ateş vücudd döküntü yapıyor alerjik çocukalrd ama sen yinede farklı bir uzmana götür
26 Aralık 2022
Miroskos
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Ateşle hiç bir ilgisi yokmuş alerji olmuş alerji hatta ateş yapıyormuş çocuk da oğlanı götürdüm hastaneye alerji dedi ama bu şehirde alerji testi yapan hastane yok çevre şehirlere gidin dedi neye alerjisi olduğu belli değil herhangi bişey yapmış olabilir aslında eşimde alerjik antibiyotik ve ağrı kesici kullanamıyorum oğlum da öyle sanırım 7 aylıkken yine böyle alerjisi tutmuştu ama bu defa çok farklı ve kötüydü ilaçlarını değiştirdi alerji şurupu yazdı şükür vücudu geçti umarım tekrar yaşamayız haftaya çevre şehire teste götürcem
26 Aralık 2022
Cadıkız
(
5,330
puan)
tarafından
yorumlandı
Gelmiş geçmiş olsun bizde baya alerji ile uğraştık ama hiç bu seviye olmadı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz