Bakmadım ama suda var culsuz işsiz güçsüz annesının babasının eline bakan, karısına en önemliside coluguna cocuguna maddı anlamda yetemicek bir adamla da evlenmezdim. Evliliğim çok şükür ki aşk sevgi evliliği ama gözümü kör edecek mantıksız bir evliliği de yapıcak yaşta ve kapasıtede degildim.Kendımı gectim yarın doğacak cocuklarıma istediğim hayatı sunamıyacak bir adama aşk sevgide bir yere kadar gıder. Hayat sartları diye bir gercek var. Cogu evliliğin bugün bitme sebebi bu. Yoksa herkes severek evleniyor ama malesef iki gönül bir olunca samanlıkta seyran olmuyor biraz öngörülü ve mantıklı olmak lazım o yüzden
Maddiyata baksaydım kesinlikle eşimle evlenmezdim evlendiğimde asgari ücretle çalışıyordu annem babam hariç herkesten çok tepki aldım fakir o senle eşdeğer mi aynı kültürde ve egitim seviyesinde degilsiniz diye ben onun 3 katı para kazaniyordum çok zengin taliplerimde vardı ama ben insan mı adam gibi adam mi sağlam mesleği var mı ekmeğini taştan çıkarır mı ve en önemlisi vicdanlı merhametli mi bana sahip çıkar mı bunlara baktım ve eşimle evlendim şimdi diyorum ki iyiki evlenmisim
Namazını kılıyor diye evlendim gerisi bi şekilde hallolur
403,573 soru
12,090,867 cevap
36,383 kullanıcı