Evet ilk 3 gece zor oldu canm özellikle geceleri uyanıp ağlıyordu ama birşeyler veriyordum eline mesela çubuk kraker gibi elinde tutup onla teselli oluyordu halen daha eline çubuk kraker verip o şekilde uyutuyorm birgün babası yanına uzanıyo birgün ben o şekilde yatıyoruz cnm, çünkü aniden sütten kesince boşluğa düştü kızım, ondan dolayı bide ben hep memede uyutuyordum emerek uykuya geçerdi benim için zor oldu ama alıştık bu duruma. Eğer geceleri uyanıp çok ağlarsa normalde su ve çubuk kraker dışında bişey vermem hani yemek yedirmem çünkü bu sefer yemeğe alışır gece 3 de 4 de yemekle uğraşmak zorunda kalırım, sadece su icirmeye çalışıyorum ben. Ama bunun yanı sıra devam sütü de aldık biberon vs fakat kızım hiç sevmedi biberona alışmadigi için middesi bulandı bardakla vermeye çalıştım birkaç kez onda da middesi bulandı yani ben devam sütü veremiyorum maalesef ki, zaten geceleri eskisi gibi uyanmıyor artik sabah erken uyanıyor eşimin ise gitme saatinde 7 gibi o zaman da hergun olmasa bile yoğurt veriyorum bir tabak kadar yiyor tekrardan uykuya dalıyor bizimki şimdilik bu şekilde umarım sende kolay kesersin sütten