0 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Nedir bu akrabalardan çektiğim ya nedir tamam eşim benden 18 yaş büyük evet ailemden kimse onaylamadi ileride sorun olur diye ama biz 4 senedir evliyiz 1 kızımız var mutluyuz kimsenin hayatına eşimde bende asla müdahale etmeyiz 

Adı lazım değil akraba sözde ... Ben kocamla inat için evlenmişim sanki gözüm dışarıdaymış mutlu degılmışim herşey gösterişmiş diye dedikodu yapıyorlar ne terbiyesiz ne saygısız insan bu ya 

Sanki ben ondan para istiyorum yuvamı onun adına kurdum geziyoruz eğleniyoruz para harcıyoruz diye gösteriş olmuş bir kadına iftira atmak nedir ya bide inkar ediyorlar nefret ediyorum nalet insanlar ...Allah'a havale ediyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Sende varya bi boşanıcam diyorsun bi nerden evlendim diyorsun bi kocamı seviyorum mutluyuz diyorsun ne istediğini sende bilmiyorsun anlaşılan yaş farkı da bundan olsa gerek. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok basit görüşmüceksin konuşmucqksın ..
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Kocanın yaşı batmamis da varlığı varsa o batmış olabilir 
tarafından
Onlarla aynı düzeyde orta durumdayız
0 oy
(634 puan) tarafından
Çıkarın gitsin hayatınızdan. Milletin ne dediğine bu kadar takılırsan genç yaşta hasta olursun benden demesi. Bırak kim ne düşünürse düşünsün. Sen mutluysan gerisi boş 
tarafından
Haklısın ama sinek ufak mide bulandırıyor
0 oy
(3,371 puan) tarafından
İnadına mutlu ol. Ama etrafa çok yansıtma. Allah huzurunuzu daim etsin
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Canım ben yaş farkinizi bilmem de sen de postlarinda eşinden dert yanıyordun.boyle bile olsa yani aranizda sorun bile olsa disarisini ilgilendirmez oyuzden mesafe iyidir ne canını skan olur ne haddini aşan hep yaxarim çok güzel bir söz bence
tarafından
Eşimle sorunlarım çok oluyor olmuyor değil ama bir şekilde çözüyoruz etrafa yansitmadan seviyoruz ki birbirimizi bu kadar ne olursa olsun çözüm buluyoruz
(14,123 puan) tarafından
Oyuzden dışarıyı ilgilendirmez iste
0 oy
(122,826 puan) tarafından
ozel degilse neden o kadar yas farkini kabul ettin
0 oy
tarafından
Bu ne igrenclik basitlik iftira davasi acsana o tiplere akılları başlarına gelir artık böyle tiplerin kanunda bile cezası var ve çeksinler yeter artık insanların namus iffet şeref haysiyetlerine dil uzatilmasi 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Tamam işte Allaha havale ediyorsan, orda bırakcaksın konuyu. Tam içinin acıdığı andır. Rabbim onlara gösterir. Neyşn ne oldunu. Birde bu gibi insanlardan uzak durman gerekir. Fitne fesat bulaştırmaya çalışıyor. Bunu anladun. Bu insana bir şey anlatılmaz. Anlatırsan fitne kulağına girer senin yuvana sokmuş oluyorsun. Eşinle tartışma huzursuzluk olarak girmeye başarabilir. O yüzden başta yapılması gerekeni yaptın Allaha havale ettin. Bu konuyu Allaha teslim ettin. Kendi aile saadetin içinde o kişiyi uzak tutman gerekli.
0 oy
(6,634 puan) tarafından
Uzat tut canım öyle insanlari hayatından kocanin yaşı büyük diye iyi anlaşıyorsunuz göze batıyor bide ayrılma kararı falan alsanız aman işte yaşı büyük de ondan ayrıldı derler çeneleri durmaz yani bosver 
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Ayyy bak şimdi banada öyle demişlerdi

Eşimle aramızda 18 yaş var 

Zengin züppe diye evlenmişsin dediler 

Ayy hayır sıradan insanlar gibi eşim

Öyle varlıklı değil

Sadece çok eli açık merhamet li biri 

Bana zalim koca lazım mış hep döven aç bırakan

Kısacası ağzı olan konuşur

He he de geç 
tarafından