0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Kızlar borçtan dolayı icralık oldum ailemin evine icra çıkmış orda ikametim gözüktüğü için 

Şimdi yarın nasipse elimize yüklü para geçecek ödeme yapmak istiyorum ama icra dosyasını takip eden büro çok ç.irkeflik etti bütün aileyi birbirine düşman etti annem abim eşim ben hepimizin sinirlerini harap ettiler araya nifak soktular ailemle eşim düşman oldu sürekli arayıp hakaret tehdit ettiler.

Ben onlardan davacı olacam o ayrı da.

Şimdi benim borcum bankadan çıkıp bu büroya mi devredilmis oluyor.

Yani ben bankayı arasam bu insanların bu şekilde başarmış zannedip kâr etmesine göz yummak istemiyorum.

İcra dosyasımi farklı büro ve avukata verir bunlardan alırsanız ödeme yapacam desem bunu yaparlar mı.

Yoksa icrayi mi aramaliyim.bu insanların kar etmesini istemiyorum çünkü iğ.renc mahlukatlar.

Benim borcumu bunlara mi satmislar bunlara mi borcluyum yoksa hala bankaya mi.bankadan böyle birşey talep etme hakkım var mıdır ya yoksa icradan mi talep edebilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(7,459 puan) tarafından
Avukatlık bürosuna borçlusın canım , bankalar maalesef dosyaları avukatlık bürolarına satabilir ya da varlık yönetim şirketlerine ve bunlarda ana parayı kolay kolay kabul etmez bütün masrafları faizleri isterler öncelikle sen bir avukat ile mi muhatapsın onu öğren çünkü bu tarz yerlerde çağrı merkezi segmentinde çalışanlarda oluyor ve bir avukata danışıp hareket et.. geçmiş olsun canım 
(1,142 puan) tarafından
Çok sağolasın.sanirim evet çünkü e devlette varlık şirketine gözüküyor borç.arayanlar hukuk bürosunun resmi telefonundan arıyorlar.bu durumda ne yapayım bilemedim onlara vermek istemiyorum ya bu şekilde borç mu tahsil edilir..p.islikler.
(7,459 puan) tarafından
Rica ederim , düzgün de konuşmazlar maalesef ama buna hakları yok mutlaka bir avukata danışarak ilerleyin ararlar varlık yönetim şirketleri sistem kuruyor dosyaları paylaştırıyor sizden parayı tahsil edip dosyayı kapatıyor o tahsil eden kişinin aylık tahsil hedefi var o yüzden baskı yapar dosya kapandı diyelim borcu yoktur kağıdı mutlaka alın ve icra dairesine gidip oradan da düşürmeniz gerekiyor
(1,142 puan) tarafından
Hiç anlamadığım işler benim de.direk bankaya gidip yatirsam kapatmazlar mi acaba nasıl emin olacam bunların kapatacağına.hic güvenilir de değiller ya bir de kapatmazlarsa
(7,459 puan) tarafından
Borcu yoktur kağıdı alman lazım ya da direkt icra dairesine git ordan yardımcı olurlar ordan kapatabilirsin
(1,142 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağol
(7,459 puan) tarafından
Rica ederim hiç muhatap olma üstüne bişey olmadığı için ve dediğim gibi hedefleri var onu tamamlamak için ( çağrı merkezi çalışanı ) üstüne gelir prim alıyorlar çünkü daha önce çok kısa bir süre girmiştim iki gün dayanabildim çalışamadım ordan biliyorum
(1,142 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgiler için.benlik sorun yok arasınlar etsinler fakat aileme eş ailesine kadar arayıp birbirine düşürüyorlar hakaret ediyorlar sürekli arıyorlar annem sürekli hastalanıyor bunlar yüzünden.onlara bulasmasalar hiç takmam zaten.bakalim gidip şikayetçi olacağım insallah
(7,459 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek evet maalesef yapabiliyolar bu çok rahatsız edici bişey
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Artık bankadan çıkmış canım avukatlık bürosuna ödemek zorundasin rahatsız ettikleri için şikâyette de bulunabilriisn ilişkisi olmayan kimseleri aradı diye şikayette bulun 
(1,142 puan) tarafından
Şikayette bulunacam.hatta savcılığa dilekçe verecem bu hamile halimle ne durumlara düşürdüler..keşke banka geri alsa bankaya ödesem ama yapmazlar demek ki artık onlardan çıkmış.ailemi işin içine katmasalar inadımdan ödemeyecem hapse bile atsalar o dereceyim inan
(7,375 puan) tarafından
Benimde eşimin amcasına kadar aramışlar yani ne alaka ise böyle bir şeye hakları yok annemi de tehdit etmişler ödemenize rağmen dosyayida kapatmamislar mutlaka şikayet et ama avukatlar alıyor canım ödemeyi malesef
(1,142 puan) tarafından
Edecem inşallah.bir bankadan önce onlara devredildiğindeki borcumu öğreneyim de.kendilerine fazladan çok para yedirmek istemiyorum.insallah olsa da tazminat alsam keşke onların paralarını onlara iade etsm ne güzel olur
(7,375 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım hakkında
(1,142 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(4,293 puan) tarafından
İcraya gidip ödeme yapabilirsin avukat ile muhatap olmadan icra ödemeyi alır üzerindeki mal varlığı varsa haciz konulmuş ise bunların kaldırma islemlerini dosyanin kaldırma islemlerini yaptirabilirsin
(1,142 puan) tarafından
Üzerime hiç birşey yok zaten o yüzden deliriyorlar.icraya gitsem ödesem borç direk kapanır değil mi.
(4,293 puan) tarafından
Evet dosya numaranızı söylemeniz yeterli ve kaçıncı icra dairesinde ise size iban bilgisi verirler vakifbank hesap bilgilerini açıklama kısmına sizin Tc no hangi il kaçıncı icra ve esas numarasi dosya kapatma bedeli yazmanız yeterli parayı gönderirken açıklama kismina
(1,142 puan) tarafından
Ben de dün inceledim biraz uyaptan.teşekkür ederim.şikayetten sonra onu da halledeceğim
(4,293 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Ben banka avukatının yanında çalışıyorum bi kere size ve ailenize öyle davranma hakları yok.  Ayrıca borç sizin olduğu için ailenizi arama hakları bile yok kişissel veri koruma kanunu diye bişey var o yüzden. Şahsen biz borçlu dışında hiç kimseyle görüşmüyoruz. Tabi adresiniz ailenizin evi olarak göründüğü için oraya hacze gittilerse orda muhatap olmuş olabilirler ona bişey diyemem. Siz bankayı arasanızda o dosyayı başka birine vermezler. Parayı icraya yatırsanızda yine o para sizi arayan avukata gidecek. O avukat alacağını alıp gerisini bankaya yollayacak. Yani o para her türlü avukata gidecek. Ama ben şunu yarın sorucam direk genel müdürlüğe yatırılabiliyormu diye

Birde varlık şirketine mi düşmüş yoksa banka avukatında mı dosyanız
(1,142 puan) tarafından
İkametim annemin evinde gözüküyor.teblig yapıp gitseler bişey diyemem haklılar.ama gitmiyorlar.annem hasta abim sorunlu.surekli arayıp yarın icraya gelecez diyorlar onlar da diken üstünde bekliyorlar ama gitmiyorlar.
Ve abimi arayıp senin kayınbiraderi sana böyle dedi.iste eşimi arayıp senin kayin birader in böyle dedi kayınvaliden böyle dedi.hatta annemlerin konuşmasını eşime dinletmisler ses atmışlar.anneme kızın hapse girecek hamile yazık kocası dolandırıcı yalancı vs demişler.
Bana diyorlar annene yazık sürekli ağlıyor sat evinin eşyasını.iste koçanı boşa ben senjn avukatin olurum falan diyor.bunlar sıkıntı.
E devletten baktığımda varlık şirketinde gözüküyor ben de yeni anladım durumu.
(2,014 puan) tarafından
Yok artık asla böyle konuşamazlar ya terbiyesizlere bak. Onlara ne milletin ailesinden. Ayrıca hacze gitselerde eskisi gibi değil artık çok çok pahalı bişey olmadıkça hiç bişey almazlar. Bunların avukat olduğuna eminmisin ya şok oldum şuan. Borcun çok yüksek değilse direk icraya git kapat hiç muhatap olma onlarla
(2,014 puan) tarafından
Taahhüt vermediysen hapis söz konusu olamaz. Daha önce ödeyeceğine dair taahhüt imzaladıysan 3 ay ödemediğin zaman savcılığa suç duyurusunda bulunabiliyolar. Ama taahhüt yapmadıysan öyle bişey yapamazlar. Öyle olsa ülkede herkes içerde olurdu
(1,142 puan) tarafından
Borcu kapatacaz inşallah ama ben özellikle anneme yasattiklari yanına kâr kalmasın istiyorum.kadini ne zaman arasam ya tansiyonu çıkmış ya şekeri.ya panik atağı tutmuş.çünkü abimle ağız dalaşı ediyorlar bu sefer o anneme sarıyor evde huzursuzluk çıkıyor.kadin bir yandan bana üzülüyor hamileyim 6 aylık.ya cezaevine girerse diye.bir yandan eve haciz gelirse diye.bir yandan oğlu kavga falan eder karakolluk olur diye.bu sebeple onlar da zarar etsinler istiyorum
(1,142 puan) tarafından
Sgb zaten gerekli işlemleri yapmalarını söyledim o sıkıntı değil.benim sorunum ailemin huzurunu kacirmalari arayıp laf taşıyıp araya nifak sokmaları.herkesi birbirine düşürmeleri

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 351 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
16 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Eranur (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
14 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,421 cevap

36,638 kullanıcı

...