Bu soruyu soran oldumu bilmiyorum şimdiiii bukadar kaynana postu açiyor sunuz işin gerçek kısmını bilmiyoruz tabi Acaba siz nasıl gelinler siniz? Davranış bakımından arayıp sorar misiniz kaynananız sizden nasıl bahseden..? Benim kaynanam hep beni över abartır halbuki okdar çok abartılacak bişey yapmiyorum herkese bu bizim Torunumuza çok iyi bakar der ve sonu hüsran bebegim her o lafin dan sonra hasta oluyor nasıl uyarıcam bilmiyorum rahatsız oluyorum o laflarına illaki nazarı bir yerden çikiyor.
Kaynanamda beni seviyor lafta. Sürekli görüşüyoruz. Keşke sevmese hatta böyle bi kavga etsek 10 sene görüşmesek çok piskolojimi bozdu benim
ALLAH â şükür şimdiye kadar kaynana postu açmadım ne ondan şikayetçiyim nede o benden saygı ve sevgi karşılıklı olunca arada sorun çıkmıyor sonucta oda benim annem yerinde ben kendim öyle görüyorum 12 sene oldu evliyim onlar ne kadar laf ettiler ben sesimi çıkarmadım ve benim değerim kat ve kat artı çünkü gelin olarak görevlerimizi yerine getirmeliyiz.
Valla her yerde övüyor. Sırf beni değil bir tane daha gelini var eltim tabi onu da çok över. Ama bana sevgisi bambaşkadır.
Benim gelinlerim pırlanta diye dolaşır ortada
Önceden her 2 güne bir arardım, sonra cumadan cumaya düşürdüm
Benim kaynanam çok iyi çok şükür aynı dediğin gibi över berk herkese sever de beni ha övülecek biri miyim ee tabiki
Dügünden önce ve sonra hep emri vakiydi bana karşı hep onun istediği olurdu benim haberim yokken evime geldi bir sürü laflar söyledi eşimle en son konuşmalarını dinledim mesafe koydum araya şimdi hamileyim çok iyi bana karşı gelicem ben kalıcam yanında kaynanalar ne günler için var falan diyo mesafeli olmak yaramış sanırım
Zamanında arkamdan çok konuştu iftiralar, şikayetler falan arayıp sormam. Bazı kadınlar var annelik yapar bazıları da kaynanalik işte. Tamamen şans işi bence
Ben bu soruyu pas gecsem yeridir zira benden sala.gini bulamazdi canim kaynanam. Oglunun hatri var bir adim gelene 10 adim giderim dogumgunlerini anneelr gununu hep kutladim.
Dugunumde ssrki listesi yapilacakken ozellikle organizasyoncuya yilan kaynana kaynar kazana atilmali kaynana vs vs sarkilari asla calmayacak diye yazili olarak belirtme inceligi gosterdim.
Ve calinmadi.
Ama simdi herkes serdigi mindere otursun diyorum. Mesafeliyim. Kirginligim gecince ne olur bilmiyorum.
Ah keşke burnumun dibinde olmasa 2 senedir de hergun arayıp sorsamm
404,401 soru
12,114,925 cevap
36,454 kullanıcı