0 oy
1,409 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Benim bebekten dolayı zor durumda kaldığım zamanlar oldu. Bide kaynanamgille oturuyoduk utanirdim zor durumda kalirdim. Kaynanam geçsaatlere kadar salonda otururdu duş almaya gidemezdim uyuyakalirdim sabah da utanirdim. Bi kere kaynanam oturuyodu gittim duşumu aldım banyoda düştüm. Ertesi gün kaynanam dedi ne acelen vardı o saatte girdin diye. Bişey diyemedim. Ona bile karıştığı oldu yani. Şimdi kendi evimdeyim tabii. Böyle işte canlar sizinde zor durumda kaldığınız zamanlar oldu mu

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zor durumda kslsanda ezan vaktine kadar gusülünü alman gerekir diye biliyorum. Bizde bir hafta kendi evimizde bazen bir haftada kayınvalidemler de kalırız ben utanırım diye herhalde banyo filan yapmak istersen havluların yerini biliyorsun çekinme der. Bende hiç bir zaman çekinmem orada banyo yaparken akşam olur sabah olur öğlen olur farketmiyor sorarım banyoya giren var mı diye yoksa girer çıkarım hemen. Onlarda Kaldığımız zamanlar kayınvalidem kayınpederim arada biz yürüyüşe çıkıyoruz diye evi bile bize bırakır :) :) 
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ben hala beraber otruyorum hep laf eder laf vurur aldırmam valla kusura bakmsn
0 oy
tarafından
Allah korusun bu gbı durumlarda MUsallat ve karabasan çok oluyor canım dikkat et erteleme ne olursa olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ercaneymen (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 288 göst.
3 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 346 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,830 puan) tarafından soruldu

405,923 soru

12,166,958 cevap

36,626 kullanıcı

...