Bunlar nasıl yorumlar Allah aşkına tabiki acımız büyük keşke olmasaydı ama platformun amacı farklı deprem için açılmış bir yer değil her türlü soruyu sorabiliriz tabiki, ister kendin için sormuş ol ister yardım göndereceğin için sormuş ol, millet neye kizacagini şaşırmış hırsını burdakilerden almaya çalışıyorlar boşver canım. Dün akşam bende bir post açtım üç kişi enkaz altında kalmış bir adamla dalga geçmişler sadece onu paylaştım bir kaç tane yorum geldi yorumlarda iyiydi yani bı sorun yoktu sonra bı girdim sorum gizlenmiş, gizleyen kişiye mesaj attım kaos yaratmaya calsiiyorsunuz yazmış bana bak hele, valla o kisinin benim gözümde dalga geçenlerden bir farkı yok açıkçası. Acımızı uzuntumuzu paylaşıyoruz kaos yaratıyorsunuz diyor bana şaka gibi. Valla burası iyice boş gezenlerin yeri olmuş. Bide bir hak vermişler birilerine kapatma gizleme hakkı kafasına göre kullanıp duruyorlar inadına paylaş canım milletin keyfine göre paylaşım yapmıyoruz zaten bir sorun olmuş olsa değerlendirme aşamasında uyarı gelir paylaşmayın gibisinden ordakiler bişey demiyorda burdakilere ne oluyor anlamıyorum.. Amaannn boşver..