Eşimin kendi imkanlarıyla gittigi bu eve bu yola yetkililer yollar kötü bahanesiyle gidemiyor vatandaş kendi imkanlarıyla gidebiliyorken bu ev 10 katlı bir ev aile 2. Kattaydi ve şuan gördüğünüz binanın onuncu katı gerisi yerin altında bir Allah'ın kulu yok bunca saattir esimgil kendi çabalarıyla dün akşam bu kattan 2 sağ 1 ölü çıkarmış cesetler yollarda yaralılar yalvarıyor yardım diye ama yetkili kimsecikler yok gelinin 3 yeğeni başka binada enkazda birinin cesedine ulaşmış babası 12 yaşında olan yarışı göçük altında kafa kısmı dışarıda cesedi bile cikaramamis adam üzerine halı örtmüş şuan ben hastanedeyim 14 yaşında olanın başında ve bu insanlar aynı gün kendi cabalariyla Hatay'dan Adana'ya geldiler şimdi kimse siyaset yapıyorsun amaaaaan ha demesinnnnnn insan gücü yetmiyor makina lazım burda acilde kimsesiz o kadar çok çocuk varlı size anlatamam dün 4 yaşlarında bir kız çocuğu babam imdat imdat diye bağırdı sonra sustu diyor annem hiç konuşmadı diyor orda gönüllü yardım eden abiye sen benim babamsin seni çok seviyorum diyor bittik yav yaşıyoruz ama o çocukların insanların o hallerine bittik biz 7 aylık bir bebek ağzında emzik bir gözü yok olmuş resmen diğer gözüyle gözlerimin içine bakıyor aile yok bir çocuk gitti ablam annem gitti beni niye kurtardiniz diye ortalığı ayağa kaldırıyor
hastaneler kimsesiz çocuk insanlarla dolu ulaşamayabilir varsa hataydakilere adana şehir hastanesi Adana Yüreğir hastanesi Adana Balcalı hastanesi Adana Seyhan devlet hastanesi Adana Başkent hastanesi gelip baksınlar sahibi olmayan bebek çocuk yetişkin çok fazla var fotograflarla gelsinler göstersinler sahipsiz çocukların üzerlerine konuşabilenlere isimlerini yapistirmislar ama bebek ve konuşamayan çocukların isimleri bile yok şimdi gerçekten yollar kötü diyemi kimse yok her yer aynı hangisine yetissinlerde demeyin kaç milyon insanız gerikirse araç kullananlara verecekler kepceleri binlerce asker,polis,zabıta,bekçi vs görevliler hadi onlarmi yok iş makinalarini verseydiler vatandaşlara şimdi şimdi ulaşmışlar güya Hatay'ın 4 de 1 öne bile ulasmadilar daha ne ekmek ne şu ne elektrik ne hastane ne cami ne market hiç birşey yok yok yok yok yakınlarını arayanlarda açlık susuzluk soğuktan ölecekler diye ağlıyor eşim yandık yavvv yandık su saat oldu daha hiç bir yetkili yok bu evde çocukları kendi çabalarıyla ariyor cesetleride olsa bulacaz diye yürek dayanirmi bu acılara kadın 3 çocuk hangisine yanacak anne evi bu halde içinde anne baba 18 yaşında kız kardeş yeni evlenen 22 yaşında erkek kardeş ve gelin vardı bu evde 18 yaşındaki kız uyanikmis deprem anında sevgilisine sallanıyor demiş oğlum annemde ben hastanede ben bittim yav bittim ne yazdım onuda bilmiyorum anlamadiysaniz karışık yazdimsa sadece durumları bilin vallahi ya vallahi hiç birşey televizyonda gösterildiği gibi değil yav vallahi değil insanları kandırıyorlar ya