Kızlar ben önceden namaz kılarım önceden dediğim baya küçükken daha sonra bişeyler oldu paralarını boşverin ben bıraktım
Şimdi ise yeniden başladım başlayalı 2 3 ay oldu ama tam anlamıyla kıldım diyemem Allaha şükür iyi kötü kılmaya çalışıyorum
Birde ben kapanmak istiyordum namazla birlikte bu kararı almıştım 3 ay önce içime öyle Bi şevk öyle. Bi istek geldi ki anlatamam eşime söyledim saygı duydu ama iyice düşün dedi Bi açış Bi kapanma olmaz dedi kıyafetlerim kadar seçmiştim fiyatını söyledim bu kadar para istiyorum tamam veririm demişti o düşün deyince bende biraz düşüneyim dedim ama o sıra hastane işi çocugun zorlukları VS vs dünya bahaneleriyle ertelendi
Şimdi gene istiyorum fakat Ben kapamayı kendim için Allah için istiyorum ama Bi yanım daha doğrusu vesvese diyeyim artık ya eşin beğenmezse seni öyle ya garip karşılarsa senden soğursa diyor bilmiyorum Bi yandanda önceki kapanmak istediğim kadar maddi durumumuz iyi değil kış olduğu için kıyafet alacak param yok kenarda olsa olsa 400 500 vardır ferace e anca yeter borca girip karttan çekip de almak ne bilim borçla kapanmak da uygun olur mu bilmiyorum bana Bi akıl fikir cesaret Bişey verin
Kıyafetim hiç yok
Normalde kapalı giyinir im ama eteğim işte ona göre üstüm feravem yok sadece normal yazma gibi başörtü var