0 oy
350 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kaynanama termal tayt almstm normal bir tayt gönderdi kadın sonra yazdım kusura bakmayın karistirmisim iadeyi kabul ediyorum dedi ürünü yolladım 3hafta oldu nerdeyse paramda hesabıma geçti ancak bugün PTT iade ettiğim ürünü bana geri getirdi eşimde 40tl ödeme yapmış almış ürünü satıcıya tekrar bildirdim PTT bana iade urunumu getirmemis o yüzden size geri gelmiş diyo yapabilicegim bişi yok diyo geri istemiyo ürününü napicam ya 20tllik bı tayta 40tl ödeme yaptık 

6 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Sen giy o zaman 
tarafından
Dizinde kocaman delik var ve l bedene uyumlu kaynanam dizleri üşüyor diye almstm kumaşı beş para etmez bişi
-Reklam-
0 oy
(15,419 puan) tarafından
Niye aldinizki. Kargoyu ödememek için almamiştir belkide kadin. 
tarafından
Kadın 3haftadir ürünüm niye geri gelmedi diye sormamis PTT getirmedi bana diyo baktı yolladığı ürün beş kuruş etmez kargoyu ödememek için bana geri yollatti
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Eşin almasaymış olurmuş.paran hesabına gecmismis.yapacak bişey yok artık sanırım.koy dolaba sat geri artık :)
tarafından
Kız tayt delik ztn dizi 15tlye koysam kimse almaz
(1,142 puan) tarafından
Anaa satarken demedi mi.
tarafından
Yok cnm ya resmen çarptı bizi
0 oy
(328 puan) tarafından
Vah vahh gitti o kadar para
(550 puan) tarafından
:))))
tarafından
Mesle paranın miktarı değil bu resmen üç kagitcilik iade olmuş ürününü teslim almamış bana geri geliyor benim ne işime yariyicak beş TL bile olsa kul hakkı bu
0 oy
tarafından
hesabın adını ver de yorumdan sövim dolandırıcı baya
tarafından
Cidden dolandırıcılık yani termal diye resim koyduğu taytı 110tl ödeme yaptım üstüne 20tllik tayt gönderdi iade istedi iadeyi 3haftadir teslim almamış hala diyoki PTT bana getirmedi benim suçum yok diyo
0 oy
(671 puan) tarafından
Sana oluyorsa evde giy gitsin 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,095 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.