0 oy
64 göst.
Aile kategorisinde (1,080 puan) tarafından
Kizlar gunaydin kizim 13 aylik gece beslenmesini kesmistim hic zorlanmadan kendisi birakti ama simdi dis donemi (disleri cok gec cikti) geceleri cok agliyo emmek istiyo ama bu sekilde yapinca da hep emerek uyumak istiyo. Ben bunun zorlugunu cok yasadim tuvalete gidemezdim o yuzden uyku egitimi verdim. Bu surecte emzirmeden dis agrisini nasil kesebilirim. Geceleri agladiginda babasi mudahale ediyo. Oneriniz var mi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde çok merak ediyorum iştahı yerinde olmasına rağmen diş çıkarırkene kızım çok zayıflıyor hiç kg alamıyor oysaki yemesi gayette iyi bende bunu merak ediyorum bence bi süre sen kesme 
(1,080 puan) tarafından
Yemesi benim kiziminda cok iyi emmeyi emzik olarak emiyo sutum az o yuzden emse bile bi yerine gitmiyo yani
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Onun emmeye ihtiyaci var antibiyotik yerine süt alıyor.  Zaten 13 aylık emse bir sene daha emer azicik sabredin hersey olduğu kadar olsun yemek temizlik gerekirse kişisel bakım ama onun size ihtiyacı var gece beslenmesi kesmek için de çok çok küçük 
(1,080 puan) tarafından
Bizzat diyetisyen soyledi kizimin kilo alimi yavas oldugu icin goturduk dokuzuncu aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli baska sonuclar dogurur dedi mide sindirim problemleri olur dedi hatta gece yatmadan once bisey vermek bile iyi degilmis
(820 puan) tarafından
Anladım canım.  Tekrar diyetisyene sorabilirsin yada bir uzmana
(1,080 puan) tarafından
Ya boyle degildi dis donemi beni gordugu zaman meme istiyo tuvalete bile gidemiyorum agzindan cikardigi zaman agliyo. Gece 20.30 larda yatiyo mesela bende yanina uzanip emzirsem benimde o vakitte yatmam lazim bilmiyorum napcam
(820 puan) tarafından
Bu sorunu en başta baslatiyorsunuz kuzum bence.  Doğru emzirmeyerek.  Emzirme bir mekanda bir şekilde olmalı, o zaman bebek hem ulu orta istemiyor hemde doyana kadar emip bırakıyor.  2 bebegimi de sadece yan yatırarak yatağımda emzirdim. Biri 8 ay emdi biri 19 aylık hala emiyor gecede 2 kez emer dis dönemlerinde çok nadiren 3 e falan çıkmıştır. Emzirme düzenli ve disiplinli olursa ne uyku eğitimine gerek kalıyor ne gece beslenmesini bırakmaya.  Kilo alımı az da olmuyor 24 saat içinde 5 kez emen bebek herseyi yiyor da içiyor da
(1,080 puan) tarafından
Canim dedigin dogru ama her bebek oyle degil ben de hic odasinda emzirmem hep oturma odasinda ayni pozisyonda yani ayni kapiya cikiyo. Ama bazi cocuklar aliskanliklarini birakamiyo yada cok cabuk alisoveriyolar biseye ben emzirmeye baslayinca da yarim saat emer belki ama geceleri birakmiyo hic biraktirinca agliyo surekli agzimda dursun istiyo iki kere emmeye kalksa amenna hic ugrasmam. Ama kizim uyku egitimi vermeme ragmen sayisiz kez uyanir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu

405,789 soru

12,160,644 cevap

36,604 kullanıcı

...