Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kzlar ogluma kaynanam bakicak bende ise baslicam hata mi ediyorum sizce
0
oy
554
göst.
18 Şubat 2023
Diğer
kategorisinde
Neslihankce
(
1,947
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar şuan kaynanam çalışıyor ama ramazanda çalışmıyor büyük ihtima patronu çıkartacak aşçı kendisi geçen ay dukkanimiz vardı kapatmak zorunda kaldık pazarteside eşim ise başlıcak geçen gün kaynanam ben evden yemek yapayım dağıtmaya başladığımda çocuğu 2 3 saatliğine kreşe vereyim sende ise girersin dedi oğlum 2 bucuk yasinda bana çok düşkün acaba nasıl olur bilmiyorum zorlanirmiyim akıl verebilir misiniz acaba çok kararsizim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+1
oy
18 Şubat 2023
Poyrazinannesi12233
(
132
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanan neden karışıyor? Çok düşkunse zorlanirsin ama maddi anlamda yetmiyorsa ne yapcan mecbur bacım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
18 Şubat 2023
ikbal
(
51,000
puan)
tarafından
cevaplandı
deneyin canim sen ne isi yapacaksın
18 Şubat 2023
Neslihankce
(
1,947
puan)
tarafından
yorumlandı
Muhasebe mezunuyum ya muhasebe işine giricem ya da kasiyerlik önceden yapmistim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
cevaplandı
Kazancınız yetmiyorsa deneyebilirsin.maddiyatiniz iyi ise uzun zamanlı iş tavsiye etmem.kreş olsa part time bir iş iyi olur bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Yaparsın cnm geçim zor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
izmirli3555
(
63
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanan senin ise girip girmemene neden karışıyor birlik mi yaşıyorsunuz.
18 Şubat 2023
Neslihankce
(
1,947
puan)
tarafından
yorumlandı
Maalesef canım 100 bin TL kredi çektirdi kocama sonra işi dükkanı batırdı lokantamiz vardı yemekleri o yapıyordu birden yemek yapmicam dedi gitti
20 Şubat 2023
izmirli3555
(
63
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence sen kendine göre davran canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
Miros
(
671
puan)
tarafından
cevaplandı
Mantıklı aslında bir deneyin bencede
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
2, aylıktan beri kaynanam bakıyor bebeğime. Neden hata olsun ki her kadın ayaklarının üzerinde durmalı bence. Bu arada ben de muhasebeciyim
18 Şubat 2023
Neslihankce
(
1,947
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa ben mezun oldum uniden ama 3 sene oldu herseyi unuttum resmen çok zorlanirmiyim ilk defa girifem
19 Şubat 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Önceden temelin varsa zorlanmazsin ama 3 içerisinde çok şey değişti. Yatkınlığın vardır illaki zorlanirsin ama alışırsın hemen. Benim arkadaş vardı iş yerinde o da baya ara vermiş yeni başlamıştı birkaç aya adapte oldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
Mdemr
(
571
puan)
tarafından
cevaplandı
Daha once ben kreşte çalıştım. 2.5 yaşında bir erkek çocuğumuz vardı sürekli bizim kucagimizdan inmiyordu. Arkadaşlarıyla da oyuna vs katilmiyordu yaşıtları felan yoktu birde. Bence çok küçük aklı ermeden kreşe vermeyin onun size ihtiyacı var biraz daha büyüsün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Şubat 2023
Merve1112
(
10,891
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım kyananana guveniyo musun sen gerisi önemli değil çocuk bu herşeye alışır öz oglunatecavuzeden baba var bu memlekette güveniyorsan bişey olmaz ya da kaynanan çocuğa iyi bakabilir mi her ihtiyacının senin gibi karşılayabilir mi benim babanemin bana ve kuzenlerime yaptığı gibi annesine karşı doldurur mu senden sogurutmu bunları düşün yok benim kaynanam doğru dürüst bi insan aklı başında olgun ve güvenilir diyosan çok doğru bi karar çocuğun sana bağımlılığı azalır sosyallesir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Şubat 2023
Glsn
(
64
puan)
tarafından
cevaplandı
Burda önemli olan çocuktan çok kayınvalidenin bakabilecek olmasi. Benim annem yegenime bakti üç yasina kadar. Anneme aşırı düşkün abimlere ne zaman gitsek ya da onlar gelse beraber uyurlar ağlar babannemle uyuycam diye. Annem yengem eve gelene kadar her seyiyle dort dortluk ilgilenirdi elinden geldigince de herşeyi öğretmeye calisirdi. Mesai saati bitip yengem gelince de kucagina verir hic biseyine karismazdi. Aksine onlar ozlem giderirken yemegi hazirlardi. Ogluna kizsa da simartsa da annem hic agzini acmazdi. Hatta konusmaya baslayinca evde biz uc kisi anne dedigimiz icin anneme babanne demeyi reddediyo anne diyodu. Annem kac kez yengeme kizim yanlis anlama ben öğretmiyorum kalbin kirilmasin dedi. Gun icinde de video fotoğraf atar ogle arasi görüntülü arardi. Eğer böyle bakacaksa hic düşünme gir işe. Abimle yengem haftada bir gezmeye giderler bize birakir gozu de hic arkada kalmaz. Bende ise girmeyi düşünüyorum anneme güveniyorum kpssye hazırlanıyorum oldu oldu olmadi ozel sektör devam. Kendi paran gibisi yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Şubat 2023
ZeynApp
(
727
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklar yeni şeylere daha çabuk adapte oluyorlar, biz büyükler daha çok abartıyoruz ve alışmak zor oluyor:-D çocuk kreşe başlarsa onun içinde güzel olur yaşıtları ile bir arada. Evde babanneyle ne kadar kaliteli vakit geçirebilir ki.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Şubat 2023
Neslipep
(
880
puan)
tarafından
cevaplandı
Kreş için ideal yaş ben oğlumu 27 aylık olacakken verdim çok faydasını gördüm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Şubat 2023
Pembikmor
(
1,539
puan)
tarafından
cevaplandı
Uc gün ennem iki gjn kayınvalidem ve eşim bakıyor 10ayliknku,um.mecbur çalışıyorum zorlanıyordum illa oda sende ama alışıyorsun çalışmak bana iyi geldi bazen delirtseler de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
485
göst.