0 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kayınbabanızın kaynananızı aldattığını öğrenseydiniz susarmıydınız yoksa herşeyi kaynananıza söylermiydiniz adamın yüzüne bile bakmak istemiyorum önceden verdiğim saygıyı şuan vermek istemiyorum aklım karmakarışık 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya kaynanan zaten bılıyor da bılmıyor gıbı davranıyorsa?

bu hikayede her türlü yanan sen olursun aman diyorum sakın karışma.. 

mesafe en guzel şey merhaba meraba saygı duyuota sırtında taşıyacak degılsın boşver 

ben olsam sadece esımle paylaşırdım o kadar 
tarafından
Eşime bile söylemek istemiyorum ama sanırım kaynanam biliyor da susuyor gibi çünkü telefonu evde unutmuş kayınbabam bende kurcalıyordum aldı hemen elimden
tarafından
Sen nıye kurcalıyosun kı kayınbabanın telefonunu sen kendın kaşınmışsın yaptıgın cok ayıp
(658 puan) tarafından
Koca adamın telefonunu neden kurcalıyorsunuz... Size ne ki? Tamam adamın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil ama sizinki de normal değil.
(1,142 puan) tarafından
Sen niye kurcaliyorsun diyenlere hiç cevap vermemiş :D hayır kocaninkini kurcala da hakkın.kayibaba ne alaka yani ne münasebet açık aramak için resmen kurcalamis.
Ki bir sefer kurcalarken de kaynanası almış elinden.bir de kalkıp kaynanasına ver bişeye bakiyom demiş.kaynanasi da bakma demiş.
tarafından
ve burdan anladığı kaynanasının da bıseyleri bıldıgı ve saklamak ıcın elınden aldıgı :D hala yaptıgı ayıbın farkında bile degıl o kadar normal görüyor ki kadına geri ver bıseye bakıyordum diyebiliyor  neye bakabilirsin ya telefon bu senın elındekı de aynı zıkkım napıyosan kendı telinden bak arastır vs amacın acık aramak besbelli yanı kadında cekmıs almıs elınden ıyı yapmıs
(1,142 puan) tarafından
Aynen ben hayatta yapamam öyle bişey valla kaynanam elimde görse telefonu yerin dibine girerim bir de kalkıp ver bişeye bakiyom dicem :)
tarafından
Yanı ınsan olan yapmaz zaten azıcık saygı ya
kesınlıkle kendılerı bıseye bakayım dıye telini vermedikçe buyuk olsun kucuk olsun asla telefonunu almam kımsenın
(1,142 puan) tarafından
Aynen bir de rezillik yani yakalansan ne diyeceksin mesela
tarafından
geri ver nıye aldın bıseye bakıyoduk derız :D
(1,142 puan) tarafından
...... :)))
tarafından
Kız çocuğu uyutuyordum giremedim ya haklısınız almam aslında eşimin telefonuna bile bakmam ama ne bilim öyle e devlette bi işim vardı bişeyin ekran görüntüsünü almıştım galeriye girmek zorundaydım gönderim için öyle bişeyle karşılaşınca kötü hissettim yani kendim bilerek kurcalamadım
tarafından
Bu arada amacım açık aramak değil belki kaynanamın haberi yoktur diye açığa çıkanları silmekti ulan ne güzel hayat be kimin ne amaçla aldığını bilmeden yargılamak umarım böyle bi durumla karşılaşmazsınız saçma yorumlarınızı kendinize saklayın
(658 puan) tarafından
Ben başkasının telefonundan edevlete asla girmem
(1,142 puan) tarafından
Kaynanin haberi olmadan açığa çıkanları silmek mi ? O da sana düşmez ki.ben anlamadım madem öyle bir niyeyin vardı neden şimdi ne yapayım diye soruyorsun ki ? Açık kapatmak miş derdin.simdi de hiç bir şey yapmayıp susup açık kapatacaksin.neden sordun anlamadim
tarafından
Alinkara aynı evin içinde yaşıyoruz mecbur yüz yüze bakıyoruz nerden bilebilirim böyle bişeyle karşılaşacağımı o istedi girmemi emekliliğiyle ilgili oyüzden aldım baktım yoksa haddime değil telefonları almak
tarafından
Bayan1 Evet aslında açığını kapatmak amacım hani kimse bilmesin istiyorum ama ne bilim içimde de bi sıkıntı oluyor sanki
(1,142 puan) tarafından
Kadın olarak hazmedemiyoruz biz de işte.ama belli ki kaynanan bilse de bişey yapmayacak belki de biliyordur malesef çoğu kadın hele bir yaştan sonra sallıyor ne yaparsa yapsın.korkuyor boşanmaya.belki o da oyleidr
tarafından
Olabilir canım
(1,389 puan) tarafından
++++++++aynen
-Reklam-
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Beni ilgilendirmez eşime söylerdim sadece
tarafından
Eşime böyle bi durumu nasıl açıklamalıyım nerden başlamalıyım telefonunu bide evde unutmuş kayınbabam iğrenç iğrenç şeyler gördüm sildim kaynanam görmesin diye şuan sadece iki bayana mesaj atmış birine çay içelim mi diye diğerine de yazıyorum niye cevap vermiyorsun diye
(6,438 puan) tarafından
Bak bakalım önce tek taraflı mı yani bu mesaj mı atıyor sapkın yoksa sevgilisi gibi bişey mi sonra resim çek onun telinden eşin gelince göster durum bu bu de şimdi kaynana desen boşanmaz etmez senin aran bozulacak hem onlarla hem eşinle onların yaptığı kâr kalacak
tarafından
Tek taraflı değildi canım ikiside karşılık vermişti hatta biri şey yazmıştı eşim evde anlamıyormusun yazmış diğeride yeni uyandım elimi yüzümü yıkayacam demişti
0 oy
(689 puan) tarafından
Söylemem eğer bu yaştan sonra bırakamam diyecek bir kaynanan varsa olan sana olur. 
(689 puan) tarafından
Ama eğer kendi ayakları üzerinde duracak maddi manevi gücü varsa kayanın söylerim
tarafından
Ya kaynanam güçlü duruşa sahip ama eşinede saygı duyar arada yanmak istemiyorum kayınbabam telefonunu evde unutmuş bakıyordum yine bişeyler gördüm kaynanam elimden aldı hemen ver bişeylere bakıyorum dedim yok bakma dedi acaba o da biliyor ve susuyormudur
(689 puan) tarafından
Sen neden kurcalıyorsun benim gelinim yada damadım telefonumu kurcalasa evime sokmam. Özel hayatın gizliliği diye bir şey var ihlal ediyorsun dava açsa ne yapacaksın hiç karışma biliyor ki elinden almış hiç bilmez olur mu
(1,248 puan) tarafından
Yani bencede nasıl bakıyorsun şaşırdım
(9,625 puan) tarafından
Ben bizimkilerin bile telefonunu kurcalamiyorum kaldı ki başkasının telefonunu hayatta kurcalamam
0 oy
(9,531 puan) tarafından
Vala ben saklardim kaynanamın diliyle hiç ugrasmazdim ztn aşırı aşırı kocasına düşkün her gece rüyasında aldatildigini görüyor üstüne kadın getirildiğini görüyor benim kaynanam kocasına takik pskolojikmen takmış aldığı nefesten kiskaniyo hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm kaynanam 50 kocası 65 kendi ruh sagligim için demezdim ztn deseydimde kaynanam kabul etmezdi
tarafından
Kaynanamla aram iyi çok şükür ama ona bu durumu açıklayamam
tarafından
Senin kaynana 'Kemalim yapmaz ' modelinden sanırım
(9,531 puan) tarafından
Arven Simay
Benimle kaynanamın arası çok iyi saolsun ama öyle
Hplat
Aynen öyle Kemal'im yapmazlardan
tarafından
Ne kadar iyi olsaktà tehlikeli bir durum
tarafından
Anladım canım belki dediğiniz doğrudur en iyisi hiç bulaşmamak sonra arada ben kalırım suçlu gözüyle bakarlar
0 oy
(820 puan) tarafından
Emin ol kaynanan biliyordur.  İnsan malını bilmez mi onca senelik ? 
tarafından
Haklısın bencede
0 oy
tarafından
Daha önce buna benzer birsey yaşadım eşim bana söyledi kaynanamlâ çok samimiyim ama asla soylemedim hayat bu kuserler barisirlar gelin yuvamizi yıktı olur bazı şeyleri duymamak bilmemek daha iyi ayrıca benim üzerime vazife değil kayinbabamin ahlak bekciligini yapmak
tarafından
Haklısın galiba arada yanmak istemiyorum ben
tarafından
Aklın Varsa karışma hatta duyduğunda bile haberin yokmuş gibi davran böyle şeylerde herkes kendini sıyırıp kenara çekilir alakası olmayan suçlu olur
tarafından
Aynen öyle canım haklısın valla
0 oy
tarafından
Ben karışmam sonra ben kötü olurum belki söylemeden göstermeye calisirm mesela kayın peder telefonda mı aldatıyor o mesajları açık bırakıp telefonu kaynananin eline geçmesini sağlarım yada telefon konuşmasını 
tarafından
Az önce bakıyordum kayınbabam telefonunu evde unutmuş kaynanam elimden aldı bişeylere bakıyorum dedim yok bakma dedi
tarafından
Demek ki biliyor
tarafından
Büyük ihtimalle canım
0 oy
(241 puan) tarafından
Hiç karışma arada sen kaynarsın
tarafından
Haklısın bence
0 oy
(17,102 puan) tarafından
Bence hiç karışma arada yanan sen olursun 
0 oy
(368 puan) tarafından
Bende yakaladım 1 kez. Ama kimseye bsıy demedim. Ama bence sen esine anlat ben pısmanım anlatmadım diye ustunden cok zaman gecfu. 
tarafından
Bence en iyisi karışmamak
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Sanki hiç karismazdim yaa
tarafından
Öyle yapacam canım
0 oy
(113 puan) tarafından
Ben zaten pek samimi değilim susardım karışamazdım sonra suçlu ben olurdum kesin 
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Soylememm esime soylerim ama kaynvalideme soylemeye dilim varmaz .
0 oy
(1,998 puan) tarafından
önce eşimle konuşurdum canım öyle birlikte karar verirdik muhtemelen 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Yaşadım. Bana gelene kadar kaynanam herşeyi biliyordu. Kaynanam evde olmadığı zaman k.p arayıb görüntülü konuşuyordu. Sesi geliyordu.başka odaya geçiyordum. Kaynanam evdeykende bi kaç defa yaptı aynısını. Bana ne
0 oy
tarafından

Dertsiz başıma dert ararken ben :D

0 oy
(2,930 puan) tarafından
Ben karışmam ya sonra. Ben kötü olurim banane soylesemde toz kondurmaz di yani kabulenmezdi kimse kimsenin huyunu bilmez canim

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 349 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 885 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 473 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.