0 oy
153 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (38 puan) tarafından
Arkadaşlar elektrik süpürgem bozuldu Philips model almayı düşünüyorum yalnız hiç anlamıyorum süpürgeden fikirlerinizi yazar mısınız bu power pro ile marathon arasındaki fark nedir hangisini tercih edeyim sizce

7 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Philips marathon kullaniyorum 5 yıldır tık demedi hergun supurmeme ragmen
(20,231 puan) tarafından
Maşallah de :))))
-Reklam-
0 oy
(6,871 puan) tarafından
Philips marathon ultimate kullaniyorum 4 sene olacak çok memnunum tavsiye ederim 
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Bende phlips kullanıyorum 5 yıl bitti . Şuan dikey süpürge fantom alcam çocuklu evlerde daha kullanışlı ve çekim gücü harika gerçekten pratikte daha önemli benim için sana da öneririm illa ki pahalı birşey almana gerek yok bence 
0 oy
(25 puan) tarafından
philips powerpro max kullaniyorum 2 senedir asiri memnunum asiriii
(5,117 puan) tarafından
Fotoğraf ekleyebilir misiniz internete baktım da iki farklı modeli varmış bu isimde. Kaynanam için almayı düşünüyoruz iki marka arasında kararsız kaldık
(25 puan) tarafından
burdan eklenmiyo ama yeni bi yorum olarak ekledim
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Ben profilo kullanıyorum çok memnunum hem çekim gücü iyi hem de çok hafif toz torbasız

Annem Arnica kullanıyor o da çok güzel ama bence baya ağır belki de ben kendi süpürgeme alıştığım için böyle düşünüyorum 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Philips maraton kullanıyorum canim ben 2 sene olcak çok memnunum senede bir filtre değiştiriyorum yeni gibi oluyor tavsiye ederim bundan önceki arcekli vallahi hiç cekmiyormus dedim bunu alınca gerçekten çok güzel ışıkları sayesinde de tozları güzel görüyorsun sesde az ben çok memnunum :) biraz pazarlamacı yazisi gibi oldu ya :D
0 oy
(25 puan) tarafından

image

philips powerpro max
(5,117 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim kaydettim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
0 oy
13 cevap 154 göst.
15 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul34 (1 puan) tarafından soruldu

404,399 soru

12,114,870 cevap

36,454 kullanıcı

...