0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kızlar 10 gunluk bebegimin dudaklari boyle oldu hurafelere inanmak istemiyorum cevremde herkes sicak yemis icmissin diye boyle olmus diyorlar. sizce neden?

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
pamukçuk olabilir ama yeni doğan bebeklerin çoğunda böyle oluyor benim oğlum unda böyleydi kimsi pamukçuk dedi kimisi süt emdiği için dedi
tarafından
normalmi yani canm
tarafından
evet korkulacak bir durum değil ama yinede götürebilirsen için rahat etmesi açısından göster doktora ama normal %90 yeni doğan bebekler de oluyor
tarafından
tmm canm cok sagol
tarafından
rica ederim sende sağol
-Reklam-
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Çok normal canım korkma her bebekte olur
tarafından
yaaa iyi cok sukur canm
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Genelde emen yenidogan bebeklerde oluyor o sıcak yemekten içmekten değil.
tarafından
degilmi banada sacma geldi bide korkutuyirlar emerken aciyordur felan diye
(1,858 puan) tarafından
Yok canım normal karşılanıyor korkma.
0 oy
(9,950 puan) tarafından

Oy kurban olurum maşallah, mis gibi kokuyordur kokla yerime ❤️

Onlar emme yastıkcığı bak paylasıyorum ❤️

image

.....
tarafından
yaaa canm benim cok tesekkur ederim
tarafından
Bende öyle duydum ve gördüm eşimin kuzeninin bebeği 6 aylık nerdeyse eşimle biz büyüttük sayılır ondada böyleydi doktor emmekten dolayı normal korkulacak bisey yok demişti
tarafından
tesekkurler canm icim rahatladi valla
(9,950 puan) tarafından
Aynen kuzum ☺️ benim kızımda da oldu ordan biliyorum
Post sahibi canım sıcak yiyip içmekle hiç bir alakası yok sende demişsin zaten hurafe diye ağzı olan konuşuyor boşver
tarafından
ayne  canm dogru soyluyorsun tesekkurler
0 oy
tarafından

Pamukçuk olmuş. Karbonatlı bezle silmeyi denedin mi ?

Ya yemin ederim bıktım şu hurafelere inanan insanlardan. Hayır senin içtiğim sıcak şey zaten boğazından inene kadar buz gibi olur. Ay i sicaklikta kalıp direk sütüne geçtiğini mi düşünuyorsun. Akıl var mantık var ya:ermm: 

tarafından
ay hic deme canm asla inanmiyorum banada sacma geliyor
0 oy
tarafından
Pamukçuk ya da emmekten dolayı oluyor gayet normal korkmayın 
tarafından
tesekkurler canm
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Ya sıcak yiyince noldu. Mesela çay ictin sütün kaynar mi geldi. Ya da dondurma yedin sütün buz gibi mi. Ne saçma sapan konuşuyolar Allah aşkına. Su anneleri bı rahat bırakın diye bağırmak istiyorum. Alakası yoooook. Su sütün üşür yok sıcak yeme ağzı yanar sacmaliklarini okumaktan çok yoruluyorum. Yıl olmuş 2023 ya. Canım sen takma böyle saçma sözleri. Bebekler emdiği sürece dudaklari böyle olur. Tamamen emmekle alakalı. İnce kabuk portakalı emerek yerdik eskiden bizim bile böyle olurdu . Benim kızım 5 aylık olcak hala böyle. Çok normal bı durum. büyük kızımda da aynıydı. 
tarafından
cok sagol canm aynen cok haklisin inanmiyorum bende ztn icim rahatladi cok sukur
tarafından
Aynen ya. Bana kardeşim bile aynısını söylüyordu. Hadi yaşlilari anlıyorum da. Neymiş yazın dışari çıkınca sütüm eksimiş ondan kızım kusmuş. Yav ne alaka insanın vucudundaki süt sır yazın sicakta gezdi diye bozulur mu.
O zmn kan'ımızında sıcakta kötü olması gerek
Yeminle o zmn kardeşime bile çok çok sinir olmuştum.
tarafından
ya inanmiyorum :)) bu nasil inanclar hele gencler nasil inanir :)
(1,102 puan) tarafından
Bu neden biliyomusun. Herkes istiyo ki kendisi dogurunca evde oturdu bizde oturalim . Başka açıklaması yok
tarafından
aynen canm cok dogru
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Benim oğlumun da olurdu emmeden kaynaklı acı vermez bir süre sonra geçer kendiliğinden 
tarafından
sagol canm tesekkurler icim rahatladi
0 oy
(682 puan) tarafından
Bnimde kızım 16 günlük bizimde fufaklsr böyle :)
tarafından
nolmalmis demek canm :)
0 oy
(10,048 puan) tarafından
Emdiği için oluyo demişti bana doktor korkulacak bişey değil benim iki oğlum da da olmuştu 
tarafından
tesekkur ederim canm icim rahatladi
(10,048 puan) tarafından
Ohh mis gibi süt kokuyodur şimdi kuzucuk bol bol kokla bebişini aklına kafana hickimseyi hicbirseyi takma kuzum ilk anneligin zamanları çok stresli geçer keyfini sür kimseyi onemseme sağlıkla büyüsün kuzucik
tarafından
Allah razi olsun canim benim aynen o mis koku herseye bedel :) Rabbim butun iateyenlere nasip etsin insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,447 cevap

36,638 kullanıcı

...