0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (222 puan) tarafından
Yardımcı olurnusunz yaşayanlar vardır belki oğlum 7 buçuk aylık gogsumden az süt geldiği için geceleri uykusunda emziriyodm gündüz emmiyodu .şimdi gece uykusundada emmiyo napmaliyim çok üzülüyorm 2 yaşına kadar emzircektm bir aydir hasta oldu tutmuyor göğsümu akıl verin bana em gıda aliyo mama da veriyom ama göğsümu bırakmasın istiyom şuan az da olsa sagiyom göğsümu kesilmesin diye

5 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ya canım ben farklı bisey söylecem ama ya burnu tikaliysa burnunu açıp denesen benimde öyle oldu sütün azaliyo sandım halbuki sen sağıyorum diyosun ki süt olmayan az olan göğüsten sağmaya süt gelmez bi düşün dedigimi sen ben de anlam veremedim doktora görürdüm orda burnu tıkalı diye reddettiğini duyunca şok oldum ...
(222 puan) tarafından
Tamam canım çok tşk ederim deniycem göğüs kalkaninj slikonu insalla tutar. Rabbim korusun evlatlarımızı tüm annelere yardım etsin bebisler sütlerini emsin tüm annelerin işi çok zor sabır işi annelik
(222 puan) tarafından
Bur aralar kendimi biraktim su filan da içmez oldum dikkat edcem
(222 puan) tarafından
Kaç aylık hamilesin cnm Allah kurtarsın seni bir avazda insalla çok zor doğum valla
(66 puan) tarafından
Bebiş için çok iç oda senin sütünle iyilessin 16 yanı 4 aylık oldum saol canım insaAllah
(222 puan) tarafından
Sağolasın cnm çok teselli oldunuz bana sancısız şekilde kurtul insalla cnm
-Reklam-
0 oy
(6,445 puan) tarafından
Red mı ediyor canım. Eğer red ediyorsa sen mücadeleye devam et tekrar tutar. Benim kızım tak 6 ayına kadar reddetti gor sen delirmiş gibiydi memede. 6 dan sonra tuttu

Hem tutmasada iyi emmiş 7 ay yani bazı bebeler hiç emmiyor
(6,445 puan) tarafından
Evet işte görüp kaçması reddetme canım. Benimki tam hatırlamıyorum ama aylarca reddetti memeye gelince kafasını geri atıyor emmek istemiyordu aylarca mahvetti beni inat ettim sonrasında kendisi tuttu
Bak belki mama falan veriyorsun toktur  diye reddediyor eğer çok aç olursa mecbur tutar sonrada memeye alışır.
Sütüm az demeye o çektikçe çogalacak
(222 puan) tarafından
Ha aynen benim ki de kafayı geri atiyo bir haftadir. Da adet olmuşum ona da bağlıyom düzelir insalla cnm İnsalla deniycem aç bırakayim insalla tutar cnm
(6,445 puan) tarafından
Pes etme o pes edecek sen mücadeleye devam et. Ayakta emzir dolaşarak emzir her türlü vermeyi dene
(222 puan) tarafından
TM cnm pes etmicem cok tşk ederim ❤️ dediğin gibi yapcam
(6,445 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤
0 oy
tarafından
Benim kızda öyle oldu. 7 aylıkken hastalandı sonra bıraktı. Sadece akşamları uyuturken bir de gece kalktığında emziriyordum. 8 aylık olduk bir sorunumuz yok zaten sütümde çekildi. Önceden damaklarıyla ezip kendine çekiyordu sonra gülüyordu oyun haline getirmişti. Damakları da acayip sert dişleri olmuş olsaydı herhalde koparırdı. Kendi öyle istedi. Şükür en azından ilk 6 ay emzirdim ki sadece mama ile büyüyen çocuklar da var. Hiç emmemiş değil. 
tarafından
Hmm geçmiş olsun canım.
(222 puan) tarafından
Sagoalsin cnm
(222 puan) tarafından
Bide bişey sorcam sağa sola kafasını eğip eğip duruyo oyun yapiyo sandım ama kullagi mi agriyo acaba
tarafından
Diş çıkarma evresi ya kulağına vurmuş olabilir. Bizimki de kulağını tutup duruyor hep.
(222 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun senin de cnm bende kulak burun bogaza götüreyim diyordum İnsalla diştendir. Cnm evet iki dişi çıkmış az bişey
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bazen olmayınca olmuyor canım. Sütün azsa doymadıği için biberon kolayina geliyordur daha çabuk doyduğu için. Dünyanın sonuymuş gibi düşünme. Benim oğlum 10 günlük olunca zar zor tutmuşdu göğsümü. Sonrada zorlaya zorlaya 11 ay anca emzire bildim. Sütünü artırmaya çalış ama bunun için önce stres yapmayı bırakmalısın. Bazen ne kadar istesek de olmaz. Oğlum doğdu 10 gün hep sağıp verdim. Sonra ona da kendime de baskı yapmayı bıraktım ikimizde aşırı stres yapıyorduk. Stresim azalınca o da kendiliğinden emdi şükür dedim en azından 11 ay emdi. 
(222 puan) tarafından
Evet haklsiin cnm hiç emmeyenler de var halimize şükür ediyom tabiki az da olsa emdiler bizi haklsin çok stres yapiyom uykusuz kaliyom bu depremler filan etkisinde kaldım uyuyamiyom .bir haftadir da hasta oldum onların etksii vardır insalla düzelir cnm tşk ederim ❤️
0 oy
(11,498 puan) tarafından
Hiç üzme kendini.6 ayı doldurmuş.sen mucadeleni kesme sahip biberonla versende süt anne sütüdür fakat emmeyen çocuk ikiye ayrl emmiyor
(222 puan) tarafından
Evet cnm haklısın bir süre  deniycem sağıp vercem İnsalla tutar tekrardan tşk ederjm ❤️
(11,498 puan) tarafından
Hiç sıkma canını.herseyin başı sıkıntı üzüntü
(222 puan) tarafından
Tamam cnm haklisn stres yapmicam dikkat edcem çok  tşk ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 409 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
5 cevap 306 göst.